reklama
To poczekam na opinie
Ostatnia edycja:
Ja znam tylko Milewicza ale on ma swoje humoryPoszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa. Czy macie kogoś godnego polecenia?
@bezkompromisowa dzięki. Ja próbowałam się dostać do dr Ciosek. Ale ma termin na koniec czerwca a ja potrzebuję już teraz... (jak wszyscy pewnie...)
Zapisz się do CMP, tam można całkiem szybko się zapisać jak masz palący problem i w sumie z tego co kojarzę to wszyscy lekarze są bardzo dobrymi specjalistami. Ja chodzę do Anny Wierzbińskiej-Spaczyńskiej ale byłam też pare razy u innych ginekologów i zawsze byłam zadowolona
Cześć! Mogłybyście polecić jakiegoś dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ?
Na NFZ to tylko doktor Masior kojarze. Jest mega mila.Cześć! Mogłybyście polecić jakiegoś dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ?
A prywatnie dr Lachowicz i dr Rajtar-Ciosek
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o doświadczonego i dobrego ginekologa, to ja polecam udać się do gabinetu SOFIMED. Tam przyjmują świetni specjaliści z okolic - gorąco polecam, dobra i profesjonalna opieka
reklama
Ja mogę polecić z doświadczenia swojego i znajomych dr Olgę Kacalską-Janssen. Przyjmuje m.in. w Gabinetach Babie Lato na Miodowej, w szpitalu na Kopernika.