reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry ginekolog w Krakowie

Moim lekarzem prowadzącym ciąże jest dr anna lisiewicz z vesuny i nie zamieniłabym jej na nikogo innego. Wizyty zawsze odbywają się w sympatycznej atmosferze. Pani doktor jest bardzo dokładna i z wielka starannościa przeprowadza wszystkie badania. Jest to moja pierwsza ciążą więc na każdej wizycie mam cala mase pytań ,a pani doktor zawsze cierpliwie i rzetelnie na nie odpowiada. Niestety czas oczekiwania na wizytę do Pani doktor jest dość długi, ale moim zdaniem warto. Ceny bardzo przyzwoite . wizyta z usg to tylko 169 zł.

reklama
polecam dr lisiewicz, która przyjmuje w krakowskiej vesunie. prowadziłam u niej obie ciąże, byłam bardzo zadowolona. z resztą teraz do pani doktor chodzę na kontrolne wizyty.

Łączy specjalizację endokrynologiczną z ginekologiczną pani Monika Knapik z Krakowa. Cenowo się nie różni od zwykłej ginekologicznej, więc zawsze coś więcej zrobisz w podstawowej cenie.

Witam Was!
Mam ogromną prośbę, potrzebują namiary na ginekologa z Krakowa lub okolic, który specjalizuje się w problemach w ciąży tzn. poronieniach. Niestety mnie to spotkało dwa razy pod rząd.. bardzo ciężkie doświadczenie, przeżycie którego nie da się opisać.. potrzebuje pomocy fachowca w tej dziedzinie.. proszę o informację
Moja rehabilitantka uroginekologiczna polecała dr Wojciech Pabian z ul. Czystej (nie wiem czy tam przyjmuje jeszcze) Mówi ze w trudnych przypadkach jest genialny. Niestety przyjmuje prywatnie i zleca dużo badan ale gdy sytuacja jest ciezka nie ma lepszego specjalisty. Przymierzałam sie do wixyty u niego bo mialam problem z zajsciem ale w miedzyczasie miałam operacje onkologiczną i po niej udało mi sie zajsc wiec sie nie zdecyfowałam w koncu. Ale jesli potrzebujezz świetnego specjalisty to spróbuj

dr Tomasz Łabiak, ja nie prowadzę u niego ciąży, nie zaleca przychodzić z osoba towarzysząca, ale mówił, ze nie może tego zabronić, jeśli pacjentka tego chce i wpuszcza męża/partnera (ja robiłam u niego tylko badania USG wszystkich trymestrów)

reklama
A jaki emacie opinie o dr Jaworowskim z Bulwarowej? Szukam lekarza do prowadzenia 3 ciąży, będzie on a musiała być rozwiązana przez cc i chciałabym by lekarz prowadzący pracował w Ujastku lub na Żeromskim. O Jaworowskim słyszałam dobre opinie tylko nie wiem czy to ten młodszy czy jego ojciec. Obecnie chodzę na NFZ i mój lekarz rzadko robi morfologię i mocz za za wysyła do internisty i stomatologa po wpis do karty ciąży. W poprzednich ciążach prowadoznych prywatnie nic takiego nie robiłam. A wiecie jak Jaworowski? Przez tą pandemię to wolałabym ograniczyć wizyty u dentysty czy internisty bo nie mam żadnych problemów a wolałabym częście mocz mieć.

Do góry