anisad właśnie mi się przypomniało, że też mówił o plastyce pochwy. że niektóre kobiety są bardziej rozciągliwe, a inne są tam po prostu sztywne i nic się nie rozciąga. więc pewnie Ty należysz do tych 'rozciągliwych';-) mam nadzieję, że ja też.
reklama
Anisad u mnie w szpitalu zakładają szwy rozpuszczalne do szycia krocza, ale Ja też nie chciałabym być nacinana jednak takie nacięcie dłuzej się goi niż małe pęknięcia, mam nadzieje, że uda się położnej uniknąć nacinania, będę grzecznie słuchała poleceń i może damy radę
anisad
Fanka BB :)
My się tu martwimy o nacinanie, a okaże się (tfu ftu odpukać) ze bedzie cesarka... to by było jeszcze gorsze. A odnośnie cesarki, zastanawiam się ( w razie czego ) jak wygląda sikanie po zabiegu ? Czy jest się w stanie chodzić samemu do wc, czy basen podkładaja czy co?
z tego co słyszałam to nawet zmuszają Ciebie żebyś jak najszybciej wstała i była samodzielna. ale chyba masz rację, cesarka dla mnie też gorsza by była, ale chyba dlatego, że nie usłyszałabym pierwszego krzyku mojego Maleństwa, nie zobaczyłabym pierwszych jego chwil na tym świecie i nie położyliby go na mnie od razu po wyjściu z brzuszka.
w moim szpitalu stawiają po cesarce najpóźniej w ciągu 12 godzin, tego to już w ogóle bym nie chciała, no ale jak bedzie taka potrzeba to nic nie poradze zdrowie maluszka najważniejsze pierwszy krzyk usłyszysz na pewno i pokażą ci go powyjęciu z brzuszka, a potem tata będzie go pilnował, jak bedą cię szyli a maluszka odśluzowywali i mierzyli i warzyli i w ogóle
alexandra_73
mnie nie zmuszali,odczekali 24 h,przyszla pigula,zapytala czy mam ochote sprobowac,pokazala jak mam wstac,pomagala jak mogla,poszlysmy do toalety,wyciagnela cewnik,umyla,zrobila mnie chic i bylam gotowa.opieka lekarsko-pielegniarska wspaniala.
anisad
Czyli nie dają basenu, tylko cewnik montują ? A jak to montują, jeśli mogę zapytać? Strasznie nie lubię takich zabiegów intymnych....
reklama
Podziel się: