reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

Rysia nie będzie chyba tak źle :-)
Dawidowe widzę, że Ciebie też wciągnął.
Kroma oglądałam ten filmik i też polecam.

reklama
Halo:D"80 dni żółtych" mi się podobało;p Chociaż pragnę książki o seksie, ale bardziej literackim językiem pisanej... kiedyś Wei Hui "Szanghajską kochankę" czytałam... to było coś. POLECAM
A z filmów ostatnio "Factory girl" o muzie Warhola, a muzycznie LAdytron gwałcę;p
:-)

strip, obił mi się o oczy taki tytuł "smak miodu" jakiejś egipskiej bodajże pisarki - ponoć na poziomie;) ale nie zgłębiłam jeszcze tematu:cool2:

ja grocholę teraz mam przy łóżku: "Houston mamy problem" - no i ... jak to Grochola;-):-)
a Emily Giffin - "pewnego dnia" - też niezłe:tak:

ja póki co przeczytałam dwa tomy "Greya" i chyba na trzeci nie mam już ochoty :confused::baffled:

makuc a ja stanęłam jakoś na 50 stronie pierwszej cześci ale mam takiego lenia od zaczytania się. Jak w 3 miesiące masę książek to potem przez 2 miesiące nie mogę patrzeć na książkę. Jak mija to jak szalona po parę tygodniowo.

Moge wam z reka na sercu polecic trzy filmy ktore ostatnio ogladalam
"Niemozliwe" "Zycie Pi" " Poradnik pozytywnego myslenia":-)

reklama
Do góry