reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

no i wczoraj ciekawość moja zwycięzyłam i koleżanka kupiła mi wczoraj pierwszy tom Greya hahahha. Normalnie reklama dzwignią handlu

reklama
jak przebrniesz przez drugą to się pochwal:-pja się zgadzam ze strip: ile można czytać o seksie na różne sposoby opisanym w ten sam sposób:baffled:no ale zaczęłam to skończyłam, teraz czekam na trzecią, bo po "a" i "B" trzeba powiedzieć "c":cool2:

a w międzyczasie przerobiłam w formie audio "dom nad rozlewiskiem" (w papierze przeczytałam tę trylogię w ciąży będąc;-)) a jeszcze prędzej "irenę" - obie książki Kalicińskiej - i mogę polecić z czystym sumieniem:tak:teraz "miłość nad ..." czeka w kolejce:-p

Ostatnia edycja:
wiesz, jak czytałam "dom" to też myślałam że odpadnę, bo miałam wrażenie, że to jakieś drugie "nad niemnem" będzie:-pale potem zaczęło się rozkręcać i czytałam z przyjemnością:tak:fakt faktem opisów natury nie lubię zbytnio ale jak się rozpędzałam to nawet i przez nie dałam radę przelecieć:-) za to "irena" rozkręca się o wiele szybciej i zdecydowanie większe uczucie >aktualnej rzeczywistości< a nie archaiczność się czuje. może spróbuj? jak ci zabraknie innych podniet;-)

jakby co to mam "osiemdziesiąt dni żółtych", dla tych co grey'a za mało:cool2:sama jeszcze nie zaczęłam, ale planuję jak tylko młoda odpadnie wyłożyć się z knigą w łóziu:blink:

Ja czytam ostatnio serię pisane życiem, czasem są tak mocne i łzy wyciskają, że przez dwa tygodnie nie mogę czytać.

A co do filmów to polecam Kaznodzieję z karabinem.

Dawidowe z tych historii pisanych przez życie polecam: "Zniszczone dzieciństwo" (zresztą dzięki poleceniu Kromy ją przeczytałam:tak:),poza tym polecam "Skrzywdzona", "Czekając na anioły". Teraz zabieram się za kolejną książkę pisaną przez życie a mianowicie "Mamusiu,dlaczego?"...czy mnie wciągnie tak jak poprzednie zobaczymy:tak::-)

a tak poza tym jak to już pisałyście "reklama dźwignią handlu" i zamówiłam sobie 3 tomy Greya http://allegro.pl/james-x-3-nowe-oblicze-greya-ciemniejsza-50-twarzy-i2942638469.html .Najwyżej po przeczytaniu będę żygać;-) na myśl o seksie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Rysia ja narazie kupiłam pierwszy tom i jak bede miała jeszcze ochotę na poczytanie o seksie to zakupie kolejne. Narazie przeczytałam 160 stron.

Do góry