reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
Idek ja też poproszę :-p jak już czytam, to hurtowo :-D

a co do muzyki, to ja od dłuższego czasu w Yirumie zakochana jestem :-)

chociażby to
472d3aeddb0b23923d4d4a98dd1386d0.jpg
:
Yiruma, (이루마) - Kiss The Rain - YouTube

i wiele innych....

Aliś, uno momento: że Greja, tak? to dawaj maila ponownie bo mi poczta szaleje i pokazuje tylko ostatnio używane, małpa jedna:dry:
a nie koniec bo muszę napisać ze listę prezentów na imieninki już zrobiłam:-Demily giffin "pewnego dnia" - wszystkie mam w "papierze" to i tą wypada;-) no i "irena" kalicińskiej bo w "domu nad rozlewiskiem itd" zakochałam się:cool2: "mcdusię" musierowiczej to już w pdf pewnie poczytam;-)
a teraz czytammegan hurt i tak właśnie spinam tyłek żeby położyć się i poczytać ale przez was nie wychozi mi:-p

Ostatnia edycja:
nie gadaj?!?!?! i dał się?!?!?! to teraz ON JEST TYM ULEGŁYM???:-p:-D:rofl2:;-):-D:laugh2:Ja czytam Megan Hart i faktycznie bardziej to literaturę jako taką przypomina;-)wpadłam jeszcze na kilka podobnych pozycji ale zapomjiałam więc muszę pogrzebać od początku, dobrze że wiem gdzie:rofl2:

Grey jak Grey... znów poziom pisarstwa dramatyczny, te same powtórzenia: ona dalej się rozpada na kawałki on mówi och maleńka dojdź dla mnie. itp itd... ;-)
Pozatym scen seksu tyle, że omijałam, żeby szybciej przeczytać i dojść do sedna:-D "Momenty" są nudne.... :| Tylko jeden ostrzejszy, ale jak dla mnie oblesny :D
Pozatym kilo lukru serduszka kwiatuszki:| Pierwsza część lepsza. Jedyna zaleta książki, to żw wciągaq i tyle. Pozatym straszne:}

reklama
Tak sobie Was podczytuje od czasu do czasu i korzystajac z okazji chcialam polecic ksiazke "Chlopiec z latawcem" autorem jest [h=3]Khaled Hosseini, ksiazka naprawde super, chetnie bym do niej wrocila jeszcze raz, [/h]ale czasowo niestety nie da rady:( Ten autor napisal tez "Tysiac wspanialych slonc" do ktorych rowniez sie przymierzam ;)

Do góry