reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Do jakiego wieku wolno myc dziecko

Tv Land Reaction GIF by Teachers on TV Land
W sumie to racja 😅

reklama
Też bym tak do tego podeszła, ale z własnego podwórka znam matkę, która kąpie swojego 14letniego syna. Śpią razem w łóżku, a ostatnio matka miała focha, jak syn nie chciał przy niej przebrać spodni.
O Jezu... to mój 11letni chrześniak już swoją matkę wyrzuca z pokoju jak chce się przebrać 🤣

14 lat i Ty stoisz przy nim jak się myje ? O żesz w mordę 😱 . Mój syn sam chodzi do łazienki od 7 roku życia się myć, gdybym mu weszła do łazienki to śmiertelnie obraziłby się na mnie..
To jest chora sytuacja na moje to co napisałaś bo chora no. Dziecko potrzebuje przestrzeni nawet w toalecie,której jej nie dajesz. Robisz z Niego takiego człowieka,że jak Cię zabraknie to sobie nie poradzi Co z tego , że tam zarostu nie ma? Wiesz co to jest intymność? Stworzyłaś chorą sytuację, jesteś w ciąży i daje sobie głowę obciąć,że 14 latek będzie bardziej wymagający niż niemowlak jak się urodzi z zazdrości.

reklama
Też bym tak do tego podeszła, ale z własnego podwórka znam matkę, która kąpie swojego 14letniego syna. Śpią razem w łóżku, a ostatnio matka miała focha, jak syn nie chciał przy niej przebrać spodni.
To pewnie wiele innych rzeczy robią razem ... Patologia poziom hard 👍

Do góry