Cześć dziewczyny, od pół roku staramy się z mężem o dziecko. Rok temu zdiagnozowali u mnie PCOS. We wtorek 16.05 byłam na monitoringu, który wykazał pierwsza od tej pory owulacje. Lekarz zalecił współżycie w tym samym dniu czyli 16.05 i w dniu następnym. Stosunek odbył się tylko dzień później, 17.05 czy myślicie ze nie jest to za późno i jest szansa? Wcześniejszy stosunek był również w niedziele 14.05. Bardzo się stresuje, bo to moja pierwsza szansa od tak dawna
reklama
Uwolniona komórka jajowa żyje do 24h, więc szansa jest.
Ale jeśli byłaś na wizycie rano 16.05 i lekarz stwierdził owulację, to po stosunku 17.05 wieczorem moim zdaniem są marne szanse na ciążę.
Większa szansa na ciążę jest ze stosunku z 14.05.
Ale jeśli byłaś na wizycie rano 16.05 i lekarz stwierdził owulację, to po stosunku 17.05 wieczorem moim zdaniem są marne szanse na ciążę.
Na monitoringu byłam o 17.30. Stosunek nastąpił następnego dnia koło 20Uwolniona komórka jajowa żyje do 24h, więc szansa jest.
Na monitoringu byłam o 17.30. Stosunek nastąpił następnego dnia koło 20. Bóle w obrębie podbrzusza zaczelam czuć rano 17.05Uwolniona komórka jajowa żyje do 24h, więc szansa jest.
reklama
Serduszko_23
Fanka BB :)
Małe szanse niestety. Starania przed owulacją 2-3 dni i w dzień owulacji. To plemniki mają czekać na komórkę jajową, a nie odwrotnie.Na monitoringu byłam o 17.30. Stosunek nastąpił następnego dnia koło 20. Bóle w obrębie podbrzusza zaczelam czuć rano 17.05