reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

Mi okres wrócił przy kp po 15 miesiącach , cykle mi się wydłużyły i lekarka mnie nastraszyła że nie zajdę póki karmię. Brałam nawet tabsy na zatrzymanie laktacji , nie tylko ze względu na starania o kolejną ciążę ale też temu że ciężko mi pracować jak mleko z piersi się wylewa, okazało się że lekarka źle mi dobrała dawkę i mleko nadal mam , chyba psychicznie też nie byłam gotowa na zakończenie karmienia. Finalnie nadal karmię i staramy się , liczę że ten cykl jest szczęśliwy , na dniach się okaże 🙃
Nie wiem jaka u Ciebie historia z pierwszą ciążą, ja nawet bez kp nie zaszłam w ciążę naturalnie. W dodatku nie znamy powodu takiego stanu rzeczy więc po prostu nie wierzę w taki cud ;-). Choć mój lekarz trochę tak, dlatego obstaje przy tych sześciu cyklach na próbę.
Czyli rozmowy już w toku, super 🤩 ja dostałam okres na końcówce kpi więc może i u Ciebie szybko pójdzie :) może znów trafia nam się bobasy w podobnym wieku, będę za to bardzo mocno trzymać kciuki 🥰
Ba, suple biorę, żeby nie marnować czasu 😂...

A Wy kiedy wracacie po bombelka? Bo u Was chyba jeszcze są śnieżynki więc nie trzeba całej stymulacji od nowa? Mam ogromną nadzieję, że transfer Wam się uda i wszystko będzie tak jak zaplanujcie ♥️.

reklama
Ba, suple biorę, żeby nie marnować czasu 😂...

A Wy kiedy wracacie po bombelka? Bo u Was chyba jeszcze są śnieżynki więc nie trzeba całej stymulacji od nowa? Mam ogromną nadzieję, że transfer Wam się uda i wszystko będzie tak jak zaplanujcie ♥️.
Właśnie dziś pytałam moich listopadowych mamuś po ivf czy coś biorą, bo obie są po drugim transferze i oba udane :) co bierzesz?

Ja chcę wrócić w marcu najpóźniej, chociaż sprawdziłam na kiedy bym miała termin wg kalendarza jakbym podeszła do transferu tak jak planuje i wyszedł mi 24.12 😆 nie wiem czy przeżyje kolejne święta sama z dzieckiem, dodatkowo tym razem w szpitalu 🙈😄. A tak zupełnie serio to po nowym roku będę rozmawiać z lekarzem w klinice bo nawet nie wiem jak to się teraz odbywa odkąd weszła refundacja.

Właśnie dziś pytałam moich listopadowych mamuś po ivf czy coś biorą, bo obie są po drugim transferze i oba udane :) co bierzesz?

Ja chcę wrócić w marcu najpóźniej, chociaż sprawdziłam na kiedy bym miała termin wg kalendarza jakbym podeszła do transferu tak jak planuje i wyszedł mi 24.12 😆 nie wiem czy przeżyje kolejne święta sama z dzieckiem, dodatkowo tym razem w szpitalu 🙈😄. A tak zupełnie serio to po nowym roku będę rozmawiać z lekarzem w klinice bo nawet nie wiem jak to się teraz odbywa odkąd weszła refundacja.
Czyli to już niedługo 🤞🤞♥️♥️

reklama
Do góry