lady_in_blue
Fanka BB :)
Nie wiem jaka u Ciebie historia z pierwszą ciążą, ja nawet bez kp nie zaszłam w ciążę naturalnie. W dodatku nie znamy powodu takiego stanu rzeczy więc po prostu nie wierzę w taki cud ;-). Choć mój lekarz trochę tak, dlatego obstaje przy tych sześciu cyklach na próbę.Mi okres wrócił przy kp po 15 miesiącach , cykle mi się wydłużyły i lekarka mnie nastraszyła że nie zajdę póki karmię. Brałam nawet tabsy na zatrzymanie laktacji , nie tylko ze względu na starania o kolejną ciążę ale też temu że ciężko mi pracować jak mleko z piersi się wylewa, okazało się że lekarka źle mi dobrała dawkę i mleko nadal mam , chyba psychicznie też nie byłam gotowa na zakończenie karmienia. Finalnie nadal karmię i staramy się , liczę że ten cykl jest szczęśliwy , na dniach się okaże
Ba, suple biorę, żeby nie marnować czasu ...Czyli rozmowy już w toku, super ja dostałam okres na końcówce kpi więc może i u Ciebie szybko pójdzie może znów trafia nam się bobasy w podobnym wieku, będę za to bardzo mocno trzymać kciuki
A Wy kiedy wracacie po bombelka? Bo u Was chyba jeszcze są śnieżynki więc nie trzeba całej stymulacji od nowa? Mam ogromną nadzieję, że transfer Wam się uda i wszystko będzie tak jak zaplanujcie .