reklama
Lilka92
Fanka BB :)
My staraliśmy się prawie 1r7m - wiem, że to dla niektórych niedługo, ale dla mnie to było jak wieczność i ciężko to zaniosłam psychicznie. Trafiłam na bb, żeby dowiedzieć się gdzie szukać przyczyny. Wszystkie badania były książkowe u mnie i u męża, byłam na stymulacji, suplach i sonohsg, gdzie wyszło, że jeden jajowód niedrożny, drugi wątpliwie drożny. Lekarz z kliniki dał nam 4 miesiące na zajście w ciążę. Oczywiście się nie udało, a na kolejnej wizycie mieliśmy wybór - laparo albo ivf. Wybraliśmy laparoskopię, na której wyszło, że oba jajowody niedrożne, ale udało się oba udrożnić. W cyklu po zabiegu ujrzałam upragnione dwie kreseczki, a teraz córeczka śpi obok mnie po nowym roku odstawiłam kp i zaczęliśmy się starać od lutego o rodzeństwo. W 3cs się udało, ale niestety ciąża biochemiczna, staramy się dalej.
Avy
@olka11135 nie czuj się pominięta
pluto_nova
Moderator
wypowiem się, ale nie wiem kiedy, bo mam zajęty mózg na razieTo kogo wzywamy do tablicy?
@pluto_nova @Lady With Cats @Kaala @Hope99 @Nasturtium @hachette (kolejność przypadkowa )
Brownie1992
Moderator
@Madame JS również
Nel331
my staraliśmy się ponad 3 lata. Najpierw był polip- laparo, histero. Endometrioza 1 st.
Później dalej nic. Wyniki wszystkie super.
Nasienie tez. Podejście do IUI nieudane.
Kilka cykli na stymulacji i nic. Zrobiliśmy badania immuno, wyszedł Kir AA, rozjechane cytokiny, brak ochrony zarodka, przeciwciała przeciwplemnikowe.
Leczenie immunosupresyjne potem 3 miesiące starań naturalnych i nic. Ale co dwa tygodnie z gorączka w domu leżałam
Zdecydowaliśmy się na ivf.
Pierwszy transfer nieudany, drugi transfer z zaleceniami immunologicznymi i kroplówka wyciszająca macice- jak na razie udany
Kilka cykli na stymulacji i nic. Zrobiliśmy badania immuno, wyszedł Kir AA, rozjechane cytokiny, brak ochrony zarodka, przeciwciała przeciwplemnikowe.
Leczenie immunosupresyjne potem 3 miesiące starań naturalnych i nic. Ale co dwa tygodnie z gorączka w domu leżałam
Pierwszy transfer nieudany, drugi transfer z zaleceniami immunologicznymi i kroplówka wyciszająca macice- jak na razie udany
Zazuu
my staraliśmy się ponad 3 lata. Najpierw był polip- laparo, histero. Endometrioza 1 st.
Który to już tc?
Nel331
11+1
Który to już tc?
Zazuu
reklama
Nel331
Oby więcej takich historiiAwwww
Jak Cudnie to wszystko czytać