lady_in_blue
Fanka BB :)
O kogoś się muszą bićW środku niej jedna Princeska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kogoś się muszą bićW środku niej jedna Princeska
khem khem jeden dżentelmen już zarezerwowany, ja tu wszystko widzę i pilnuję interesow koleżankiAle będzie miała w czym wybierać
Ja byłam wywołana już daawno ale podzielę się dopiero jak urodzę zdrowe dziecko bo póki co nie mam pewności, że tym razem będzie happy end.Odkopuję, bo coś nasze Kreski jakiegoś doła łapią. Może ktoś jeszcze podzieli się swoją trudną, ale końcowo szczesliwą historią?
No to jak zostałam wywołana to opisze, może komuś przywróci to nadzieje@Alabama89 myślę, że mogłabyś dołożyć swoje 3 grosze, bo u Ciebie też jest dość „ciekawie”
Mój już zrywa kwiatki. Kocha również zwierzęta także wiesz. Nie są mu tez strasznie ciężary, bo nosi je aktualnie 21 h/d. Takze wiesz, dobry kandydatO to chodzi tylko mamuśki proszę mi wychowywać tych chłopów na dżentelmenów
Jaka reklamaMój już zrywa kwiatki. Kocha również zwierzęta także wiesz. Nie są mu tez strasznie ciężary, bo nosi je aktualnie 21 h/d. Takze wiesz, dobry kandydat
Prawie jak randka w ciemnoJaka reklama
Może trzeba założyć wątek miłosnyPrawie jak randka w ciemno
żeby się nie okazało, że moja będzie jakaś nie do życia xDMój już zrywa kwiatki. Kocha również zwierzęta także wiesz. Nie są mu tez strasznie ciężary, bo nosi je aktualnie 21 h/d. Takze wiesz, dobry kandydat