reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

Witam!

Po fali okropnych upalow przyszlo zimno (13'C). Maciej nadal chory inhalacje i siedzimy w domu, wiem ze sa gorsze choroby ale te jego ciagle oskrzela podlamuja mnie psychicznie. Do tego maz pracuje tylko do konca czerwca...bo jak sie okazalo przedluzyli mu umowe...o miesiac. Ehhh szkoda gadac

Pozdrawiam i ide poczytac co u Was!

kochana b wspólczuje co za nieuczciwa firma mu się trafiła
trzymaj się kochana

u nas tez nie ma już upału lekki wiaterek
ja sprzątam bo wczoraj w pracy to mi zostawili bałagan po przedszkolu siedziałą z nimi szwagierka i nei przypilnowała by posprzatali choć zabawki tak jaks ie skończyli jedna bawic brali następna i tak dalej i pokój jak po huraganie dziś tez pzychodzi wiec mus jej delikatnie powiedzieć by ich pogoniła
potem tesciowa wpadnie do dzieci bo ta idzie na angielski a mąz z dnia na dzien pracuje coraz dłuzej z 14 30 zrobiłos ie prawie 16 30 wiec szał zobaczymy jak tos zef przy wypłącie uwzględni bo nei maja płącone za godzine ale pracowac mieli do 14 30 wiec jest róznica

reklama
zuskus Witaj!!!kurcze mam nadzieję ze sie Wam ułoży z tą pracą męża i szybko się znajdzie nowa umowa na dłużej!!a Maciuś niech zdrowieje szybciutko!!faktycznie ta pogoda jakaś lipna jak nie upał to totalne ochłodzeni...i jak te szkraby mają nie chorować???

madlen a próbowałaś stosować czopki?jesli dzieci wymiotują to ten sposób jest najskuteczniejszy i do tego oszczędzasz szkrabowi żołądek!jesli takie słabsze z paracetamolu nie pomagają to przy takich dzieciach jak Ty masz możesz śmiało używać silniejszych np z pyralginy!moja Kaja też nie reaguje na te dziecięce leki przeciwgorączkowe dlatego zawsze mam w rezerwie czopki!

zuzkus ,nie wiem co ci napisac...nie bede pocieszala..:no:ale jestem z toba,no kurka wkoncu musi byc dobrze..po burzy zawsze wychodzi slonce.:tak:dla ciebie duzo sily i za zalamuj sie kochana,dla synka zdrowka a dla meza,zeby znalazl zajecie na dluzej..moze w jakies innej firmie,gdzie umowa nie bedzie podpisana tylko na miesiac,trzymam kciuki.;-)
atfk czopki u mnie odpadaja,juz kiedys probowalam,nie ma szans,,dzieciaki nie dadza sobie wlozyc:no:
a ja dzisiaj na obiad mam zupke jarzynwa,nie wiem czy zjedza bo u mnie do zup maja ostatnio dlugie zeby,ale nie maja wyjscia..witaminki tez sa potrzebne,..juz kreca nosami,wiec przy obiedzie bedzie placz..

Witam Was drogie koleżanki./Nie mam teraz za dużó czasu na neta.A to wczesniej upąły były i zaczeliśmy akcje odpieluchowania Klaudii że skutkiem marnym:-D:-D:baffled::baffled: ale dzis wstała z suchą pieluchą i niedawno zrobiła gdzie trzeba:tak::tak::tak::tak: a wczoraj znow pól dnia sikała gdzie poipadnie ,na naroznik,krzesła ,podlogi... a potem jeden ryk i ryk godzinami że juz myslałam że wyjde i stane obok:wściekła/y: tak chopdziła i trzymala sikanie ze nawet kąpać sie nie chciała.Już miałam odpuscioć bo sie bałam że sie żle to skonczy i mocz jej sie cofnie i jakies bakterie e coli złapie jak było z Vanesska kiedyś:baffled: no ale jak pisłalam dzis na razie jest ok. Drugi tydzięn odpieluchowanie trwa.
Poza tym szukam ekipy do remontu mieszkania,przykjezdazja ogladają,wyceniaja koszty i teraz trzeba wybraz a roznica jest spora bo niektórzy nawet drugie tyle krzycza w kosztorysie:szok::szok::szok: i trzeba bedzie sie wyprowadzić na tydzien ,dwa z tąd,bo podłogi beda zrywane,nowa łazienka robiona od podstaw,sciany itd... ale net zabieram ze sobą wiec spoko.
:tak::-D:-):-p
Vanesska siedzi w domu drugi tydzien bo w zeszły zamknięte przedszkole z powodu zagrozenia powodziowego a teraz ona cos mi pokasłuje i jutro do lekarza idziemy,bo dzis numerkow zabrakłao,a jutro tez z Klaudia na bilans 2 latka idziemy rano.

Widze że Anaconda wyjechała.
Zuzkus zyczę aby małżonek znalazł szybko jakąś prace:tak::tak::tak::tak:
Muminka szuka mieszkania,tamto ladne fakt ale trzeba brac pod uwage wszelkie propozycje,anóz cos sie znajdzie rownie fajnego i po przystępnej cenie:tak:
Madlen dziękuję za pamięć....u nas tez z czopkami problem ale małżonek przytrzymuje wyrywajace sie dzieci i ja działam:tak:bo sama tez bym nie dała rady:sorry2:
Agatulka oby przy wypłacie nadgodziny zostały zapłacone mężowi:tak: fajnie jakby ci wypalił własny biznes...a co w koncu z przeprowadzka w rodzinne strony?

Miałam jeszcze cos napisac ale musze lecieć.

A przede wszystkim chorowitkom zyczę duzo dużó zdrowka!!!! bo to jest najważniejsze

Ostatnia edycja:
Hej Łucjaaa witaj:-).Widze ze mamy dzieciaczki w podobnym wieku.Zapraszam tez na wątek Maj 2008:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam z wieczorną kawką:-D ostatnio jakoś mi łatwiej na @ zaglądać, ale jak nie zasnę z młodym przeczytam niedługo co u was i napiszę. za mną kolejny męczący dzionek, ale zarazem przyjemny, bo cały spędzony z synem. tak to juz jest, że czasem wyjeżdżam, ale kiedy jestem w domu lubię byc jak najwięcej z młodym. no to dziś zafundowaliśmy sobie wycieczkę do Poznania, gdzie co prawda miałam kilka spraw do załatwienia, ale spokojnie mogliśmy wszędzie razem iść. przy okazji zaliczyliśmy palmiarnie i tradycyjne koziołki na rynku. jak ściągnę fotki to wrzucę.

no i myślałam, że wam odpiszę teraz, a tu młode skończyło kolację, idę go zagonić do łóżka.

a, i witam nową mamę:tak:

Ja tak na sekunde. Jak wam sie podoba moje nowe mieszkanko? Facet dzwonil wczoraj wieczorem ze nam przyznali. Odpowiedz mam da jutro po poludniu bo mamy jeszcze 3 mieszkania do obejrzenia ktore sa wieksze i tansze o ponad 150 eu. Jak tamte nam sie niespodobaja to podpisujemy umowe na te.
Etagenwohnung in Dortmund - Bilder, Videos, Dokumente, Grundrisse bei Immonet.de
A to jest rysunek mieszkania i jego rozstawienie
Etagenwohnung in Dortmund - Bilder, Videos, Dokumente, Grundrisse bei Immonet.de
Sory ze ja znow tylko na chwolke i tylko o sobie. Chcialam wam tylko cos o mieszkanku powedziec. Prawdopiodobnie wezmiemy to mieszkanie. Tamto tansze o ktorym wspominalam okazalo sie calkowita plama! Oklica taka ze po zmierzchu lepiej niewychodzic!!!!!! Wiec raczej sie niedziwe ze bylo tanszee. Pozatym ogladalm jszze inne mieszkania ale rzadne mnie niezachwycilo. Narazie jestem padnieta bo caly dzien jeszcze po Dortmundzie i ogladam chatki i potem Filip dom i tak dalej. Wiecie jak jest. Dlatego rzadko wpadam i malo czyta,m.Ale obiecuje na na na na na na na naprawde ze nadrobie straty moje kochane Bebaby!!!

Hejka!
Ja zwyczajowo wieczorkiem. Maciej juz lepiej i u M...ale o tym ciiiiiiii
A no i nie pisalam ze z M poszalelismy ostatnio i 25.06 zobaczymy co nam z tego wyszlo...jakos jestem spokojna, co ma byc to bedzie.

Anakonda
czytalam ze juz we Wloszech
Agatulka a Tobie umowy nie przedluzyli ze myslisz o swojej firmie??? i co gastronomia???
Naja my w niedziele tez poswiecilismy czas absolutnie na maxa dzieciom i pojechalismy do malpiego gaju na dzien dziecka. Super zabawa a wrocili tacy wymeczeni ze padli nie myci
Iwona u nas tez proby nocnikowe pelna para i pelny sukces. 2 dni obsikiwania dywanow i mebli i za trzecim zakumal. Teraz leci sam na nocnik i pampka nawet na noc nie pozwoli zalozyc. Zakladam na spiaco ale przewaznie rano suchy
Muminka to jak juz sie przeprowadzicie to wpraszam sie na wirtualna parapetowe
Madlen tak jak pisze Atfk ja tez w domu mam czopki z pyralginum i nurofen 120g. Jakos moje dzieci szybciej reaguja
Lucja witaj!

Pozdrawiam!

reklama
Do góry