agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Witam Was drogie koleżanki./Nie mam teraz za dużó czasu na neta.A to wczesniej upąły były i zaczeliśmy akcje odpieluchowania Klaudii że skutkiem marnym ale dzis wstała z suchą pieluchą i niedawno zrobiła gdzie trzeba a wczoraj znow pól dnia sikała gdzie poipadnie ,na naroznik,krzesła ,podlogi... a potem jeden ryk i ryk godzinami że juz myslałam że wyjde i stane obok tak chopdziła i trzymala sikanie ze nawet kąpać sie nie chciała.Już miałam odpuscioć bo sie bałam że sie żle to skonczy i mocz jej sie cofnie i jakies bakterie e coli złapie jak było z Vanesska kiedyś no ale jak pisłalam dzis na razie jest ok. Drugi tydzięn odpieluchowanie trwa.
Poza tym szukam ekipy do remontu mieszkania,przykjezdazja ogladają,wyceniaja koszty i teraz trzeba wybraz a roznica jest spora bo niektórzy nawet drugie tyle krzycza w kosztorysie i trzeba bedzie sie wyprowadzić na tydzien ,dwa z tąd,bo podłogi beda zrywane,nowa łazienka robiona od podstaw,sciany itd... ale net zabieram ze sobą wiec spoko.
:-)
Vanesska siedzi w domu drugi tydzien bo w zeszły zamknięte przedszkole z powodu zagrozenia powodziowego a teraz ona cos mi pokasłuje i jutro do lekarza idziemy,bo dzis numerkow zabrakłao,a jutro tez z Klaudia na bilans 2 latka idziemy rano.
Widze że Anaconda wyjechała.
Zuzkus zyczę aby małżonek znalazł szybko jakąś prace
Muminka szuka mieszkania,tamto ladne fakt ale trzeba brac pod uwage wszelkie propozycje,anóz cos sie znajdzie rownie fajnego i po przystępnej cenie
Madlen dziękuję za pamięć....u nas tez z czopkami problem ale małżonek przytrzymuje wyrywajace sie dzieci i ja działambo sama tez bym nie dała rady
Agatulka oby przy wypłacie nadgodziny zostały zapłacone mężowi fajnie jakby ci wypalił własny biznes...a co w koncu z przeprowadzka w rodzinne strony?
Miałam jeszcze cos napisac ale musze lecieć.
A przede wszystkim chorowitkom zyczę duzo dużó zdrowka!!!! bo to jest najważniejsze
przeprowadzka na arzei odkłądana bo nei przeniosę sie bez wiedzy ze mielibyśmy tam parcę a jak na arzie tam etż lipa z pracą
przy wypłącie sie okaze co bedzie z e sporą ilościa nadgodzin
Drogie mamy dołączam się jeśli wolno hihi :-) Jestem 25-letnia mamusia prawie 5-letniego synka i 2-letniej córeczki
Witamyyyyyyyyyyyyy
Sory ze ja znow tylko na chwolke i tylko o sobie. Chcialam wam tylko cos o mieszkanku powedziec. Prawdopiodobnie wezmiemy to mieszkanie. Tamto tansze o ktorym wspominalam okazalo sie calkowita plama! Oklica taka ze po zmierzchu lepiej niewychodzic!!!!!! Wiec raczej sie niedziwe ze bylo tanszee. Pozatym ogladalm jszze inne mieszkania ale rzadne mnie niezachwycilo. Narazie jestem padnieta bo caly dzien jeszcze po Dortmundzie i ogladam chatki i potem Filip dom i tak dalej. Wiecie jak jest. Dlatego rzadko wpadam i malo czyta,m.Ale obiecuje na na na na na na na naprawde ze nadrobie straty moje kochane Bebaby!!!
to moż eto znak ze te w którym sie zakochałas to idealne
a co twój na to podoba mu sie i koszt go nei pzreraża???
Hejka!
Ja zwyczajowo wieczorkiem. Maciej juz lepiej i u M...ale o tym ciiiiiiii
A no i nie pisalam ze z M poszalelismy ostatnio i 25.06 zobaczymy co nam z tego wyszlo...jakos jestem spokojna, co ma byc to bedzie.
Anakonda czytalam ze juz we Wloszech
Agatulka a Tobie umowy nie przedluzyli ze myslisz o swojej firmie??? i co gastronomia???
Naja my w niedziele tez poswiecilismy czas absolutnie na maxa dzieciom i pojechalismy do malpiego gaju na dzien dziecka. Super zabawa a wrocili tacy wymeczeni ze padli nie myci
Iwona u nas tez proby nocnikowe pelna para i pelny sukces. 2 dni obsikiwania dywanow i mebli i za trzecim zakumal. Teraz leci sam na nocnik i pampka nawet na noc nie pozwoli zalozyc. Zakladam na spiaco ale przewaznie rano suchy
Muminka to jak juz sie przeprowadzicie to wpraszam sie na wirtualna parapetowe
Madlen tak jak pisze Atfk ja tez w domu mam czopki z pyralginum i nurofen 120g. Jakos moje dzieci szybciej reaguja
Lucja witaj!
Pozdrawiam!
mam umowę do końca sierpnia
i jezeli bym została na swojej galeri to za te pieniądze nei chce pracować bo szkoda czasu
ale za to jeżeli by przenieśli to owszem bym została bo w innej Galeri róznica w pensji jest o około 500 zł wiec jest róznica
zobaczymy co przyniesie koniec czerwca
Witam!:-)
Ostatnia wczoraj, pierwsza dzisiaj czyzbym za dlugo przy kompie siedziala
Pozdrawiam!!!:-)
poszalałas
dzień dobry tak po za tym ))))))))))