reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam wieczorkiem
anaconda u nas od roku jest taki balagan... masakra...

zakupy... mnie niestet czekaja, musze kilka rzecyz oliwi kupic.
jutro mam wolne... wiec moze bedzie wkoncu okazja...

reklama
Witam i ja przy kawusi :-):-)
Ollka ale z Ciebie ranny ptaszek w wolny dzień :-D:-D:-D a tak w ogóle to gdzie Ty teraz pracujesz bo jakoś mi umknęło :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zuz-Inka już szyby skrobałaś :szok::szok: weź mi nic nie mów :angry::angry:
Ja wczoraj wybrałam się na zakupy do leclerca i mi auto zgasło, całe szczęście że już jak wracałam i niedaleko domu i całe szczęście ze mi jakaś babka pomogła go zapchać na parking bo bym chyba stanęła na środku ulicy i zaczęła krzyczeć :angry::angry: a najgorsze jest to że jak mój J poszedł zobaczyć co mu jest to mu normalnie odpalił i on sam nie wie co jest, a ja się boję teraz gdziekolwiek jechać :-:)-(
No i wreszcie mamuśki się zebrały i idziemy do dyrektorki w sprawie Mai grupy w przedszkolu, żeby przydzielili im jedną panią a nie tak jak teraz same zastępstwa :angry::angry: jest prawie połowa października a oni nie maja jeszcze kupionych książek a pieniądze były zbierane już na początku września, normalnie burdel jak się patrzy :crazy::crazy:

ja juz jestem. robie obiad bo do fryzjera chce skoczyc...
a tak to wszystko u nas ok:-D

anaconda ja po dosc dlugiej walce z up mam staz z biurze ochrony mienia w kadrach. ogolnie jestem po skzoleniu handlowym, wiec powinnam meic w handlu ale godizny sa tragiczne... a na opiekunke mnei nie stac...

u nas dzieci sa dzielone miedzy 2 panie ale to i tak srednio wyglada... wychowawca powienen byc w zerowce przez 5 dniz dziecmi

Ostatnia edycja:
anaconda to dobrze ze sie zebrałyście!koniecznie musicie wziąć sprawy w swoje ręce!!co oni sobie myślą??
niezłego psikusa zrobiło Ci auto!ehh
olla fajnie ze masz staż!!
ja póki co bezrobotna;-)ale nie narzekam w domku..hihihi póki co jest oki!

reklama
Do góry