reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

olka dzieki ze pytasz Oliwka nawet ma troche energii ale odmawiala jakiegokolwiek jedzenia teraz cos ruszylo, no i nie chce brac lekow ucieka mi po chalupie co ja sie naprosze i natlumacze to masakra normalnie jakas jest

dobranoc Kochane

reklama
Martusia - dużo zdrówka dla małej !

u mnie dzisiaj padał śnieg wielkimi płatami ... śmiałam się że będę wiozła małego na sankach ze święconką :-D

ja sobie dzisiaj znowu trochę polatałam po sklepach ... chyba jestem uzależniona :sorry2:

Mati tez jest jakis podziębiony troche i śpi teraz od 17 ... ciekawe co bedzie w nocy jak sie teraz wyspi :dry:

Witam dziewczyny poweekendowo :-):-)
U nas też śniegu nasypało, do tego wiatrzysko hula jak diabli - gdzie tu widać ze Święta Wielkanocne za pasem :szok::szok::szok::szok:
Miałam się dzisiaj za okna brać ale zapowiadają deszcz więc muszę sobie odpuścić, zobaczymy co jutro z tego wyjdzie :confused2::confused2::confused2:
Zdrówka dla chorowitków :tak::tak:

Hej,
Mati został dzisiaj w domu, rano dostał paracetamol i sp cały czas. Teraz juz nie ma gorączki, dobrze niech to wyleży. Jutra w przedszkolu mają fajną wycieczkę do jakiejś chaty gdzie będą robić pisanki i uczyć się piec ciasto. Nie wiem czy go puścić.

anaconda ja tez mam problem zeby sie za okna zabrac przez pogode, moze m tylko od srodka poczysci
lorelain kurcze szkoda takiej wycieczki oby maly jutro czul sie lepiej

No ja też chyba przed Wielkanocą nie umyję, by za dużo mam odsuwania, żeby tylko od środka teraz
pogoda paskudna! :crazy:
A dziś o 7 rano robiłam wydmuszki
:laugh2:

reklama
Do góry