reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Cześć dziewczyny,
u mnie tez dzisiaj strasznie zimno, jak odbierałam młodego z przedszkola to biegiem do domu bo zaraz będzie lało. Podobno ma sie tak utrzymac pogoda do końca tygodnia, na pocieszenie święta mają być słoneczne.

reklama
Ja juz jestem =) ... Mati wymęczony po judo, ogląda "Artur i miminki" a ja sie grzeje przy herbatce bo nawet przy biegach do auta mnie wywiało.

dzisiaj dzwoniła mama i sie chwaliła że juz pełno kwiatów jej kwitnie w ogrodzie ... ta to potrafi dobić leżącego :confused2:

Witam z rana :-):-)
Mnie dzisiaj czeka wizyta u alergologa, obudziłam się jak zwykle o czasie i znowu odczulanie mnie ominie ale może chociaż jakieś tabletki dostanę :baffled::baffled:
Poza tym mamy dzisiaj babski wypad do pubu z lubelskimi mamami z forum :tak::tak: lubię te nasze spotkania bo można fajnie odreagować codzienną monotonię i akumulatorki naładować :-D:-D:-D
A za okna to ja się chyba nie wezmę przed świętami bo dzisiaj znowu pada na przemian ze słońcem :cool::cool:

anaconda - super pomysl z takim wspólnym wyjściem :tak::-) ... ja bym chętnie poszła do knajpki, ale kurcze nastały takie czasy że nie ma z kim. Wszystkie koleżanki mają same maluszki których nie opuszczają na krok eeeeeh a kiedys można było isc w ciemno i zawsze kogos znajomego sie spotkało :-p

Lorelain u mnie było jeszcze gorzej bo ja po ślubie przeprowadziłam się ze swojego miasta 100km dalej i straciłam kontakt ze wszystkimi swoimi znajomymi, gdyby nie dziewczyny z wątku lubelskiego to byłabym sama jak palec, a tak to od 3 lat się znamy i spotykamy :tak::tak:

anaconda - ja zaszłam w pierwszą ciążę na ostatnim roku studiów więc stosunko wcześnie, wszyscy znajomi jeszcze byli na etapie "hulaj dusza piekła rodem", ja będąc w ciąży przestałam chodzić do pubów ze względu na dym tytoniowy, czasami wpadali do mnie do domu, ale z czasem takich "odwiedzin" bylo coraz mniej i mniej aż wreszcie kontakty się pourywały. Jak Mati pojawił się na świecie to poznałam mamy z forum regionalnego ( inne niż BB) i sie czesto razem spotykałysmy, teraz one mają juz wiecej niz jedno dziecko wiec tez juz tak nie maja czasu, zwłaszcza że dzieci wiecznie chore. Mimo wszystko przynajamniej raz w miesiącu się widzimy, no ale to są wyjscia na kawke razem z dziecmi a niestety o wieczonym clubingu to nie ma mowy.
Pracę też mam specyficzną i większosć wspołpracowników do mężczyźni, którzy zresztą są żonaci i dzieciaci w związku z czym jakiekolwiek spotkania wieczorne byłyby podejrzane :sorry::-p

ja się właścnie przygotowuję do spotkaniz z prawnikiem ... nie wiem czy wam wspominałam, ale w całej tej mojej smutnej sytuacji jeszcze trzeba się wykłócić o ubezpieczenie :-( ... trzymajcie kciuki bo o 12:45 mam spotkanie i się dowiem czy w ogóle jest sens walczyć o coś czy nie.

reklama
Lorelain!! w kwestii walki o ubezpieczenie lepeij niż z prawnikiem porozmawiać z przedstawicielem DRB -potrafią zaje... wysokie odszkodowania uzyskać!

(Jakby co, mam kontakt pisz na priv, żeby nie było reklamy)

Ja urodziłam po dwóch latach studiów, uznałam, że to idealny okres i mimo jakiś tam trudności, nie żałuję. Niestety jak u Ciebie dużo studenckich kontaktów sie urwało... "Wypadłam z obiegu"
:-D

Do góry