reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Cześć dziewczyny =)

czy ja również mogłabym się do was dołączyć z moim 4-latkiem ? :sorry2:

widzę że jest temat rowerowo sprzątający :)

Mati jeździ na 16 od zeszłego roku, najpierw było ciężko ale za trzecim razem załapał i śmiga jak mały motorek :) ... podpatruje starszych chłopaków i jeździ bez trzymanki, albo na stojąco :) ... w tym roku w wakacje spróbujemy odpiąć mu boczne kółka :-p ... na zajączka dostanie hulajnoge jakąś zwykłą trzykołową ... w decathlonie nic nie wpadło mi w oko a w auchan była w przystępnej cenie :)

ja juz sobie na święta pomyłam okna i wyprałam firany... w planie mam wyszorowanie szafek w kuchni i oczywiscie przebranie ubrań naszych i Matiego....ale do tego akurat to sie nie moge zabrać ... straaaaaaaaaaaasznie mi sie nie chce :sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj widzę że wiosna już przywitana rowerkami...rolkami....itd....my jeszcze z bocznymi kółeczkami...a wszelki próby jeżdrzenia bez bocznych....nic narazie niedają.......ale widzę że to musi chyba przyjść ten moment....i decyzja dziecka...że teraz chce już jeżdzić na dwóch....tak jak u Was anaconda :) trochę poczekaliście....no i odrazu w jednen dzień poszło :)) super!!!
jarzębinka...i jaktam po zebraniu w żłobku? ile płacisz za synka?
martusia cieszę się że twoja córeczka dała radę z choróbskiem...bo teraz jest taki masakryczny czas z tymi chorobami.....my też właśnie wychodzimy z jakiegoś mega choróbska....rozłożyło wszystkich włącznie ze mną...co mnie nigdy nic nie rusza.....Krzyś już w pkolu....a mała jeszcze walczy z zap.oskrzeli....ale też już jest fajna:)
Udanego dzionka Wam wszysktim życzę:))

Lorelain witaj wśród nas, rozgość się i pisz z nami :tak::tak:
Drakenowa zdrówka życzę i oby już do jesieni nic was nie łapało :tak::tak:
Ollka ja porządki zabawkowe też muszę robić bez Mai bo inaczej nic mi nie da wyrzucić :-D:-D
A u nas się zachmurzyło :szok::szok: i chyba okna sobie dzisiaj podaruje :tak::tak::tak:

Lorelain witamy:) pewnie ze mozesz do nas dolaczyc.
hulajnoga synowi napewno sie bardzo spodoba:)
drakenowa niestety taki okres ze choroby jakies mega mocne sa...

okna juz mam zrobione, w sumie jak skoncze pokoj to zostanie mi kuchnia.... czego najbardziej nie lubie.

Witaj Lerelain:))))))))))))))
I widzę że z przyjściem wiosny...na świat także przyszły Twoje kurczaczki :))) Gratuluję....i duuuużo radości i miłości dla maluszków:))) a z Twojego synka niezły kolaż będzię:)...kurcze bez trzymanki nawet :))))

anaconda bo zabawek nie da sie sprzatc z dzieckiem... choc moja ostatnio pozwolila na sprzedanie kuchni, w sumie i tak sie nie bawila...

na weekend brzydka pogode zapowiadaja... umyj po weekendzie:)

No właśnie tak sobie myślę że te okna to zostawię na "po niedzieli" :tak::tak: w końcu i tak wyjeżdżamy na Święta wiec stanie przy kuchni mi odpada :tak::tak:

kurcze dziewczyny wy tu takie porządku robicie to i może ja sie zabiore za przebranie zabawek bo co najmniej połowa do wywalenia albo do schowania :sorry2:

drakenowa - niestety kurczaczków z nami nie ma bo poroniłam :( ... ale nie chce o tym rozmawiac i myslec :(

kurcze mam nadzieje że ten sezon chorobowy juz sie konczy :baffled:

ja sobie piję herbatkę z cytrynką i biję się z myślami czy zjeść kawałek ciasta który mnie nawołuje z lodówki :sorry2:

dziewczyny wczoraj miałam burzliwą dyskusję z moim tatą bo palnełam hasło że młody jak bedzie szedł do gimnazjum to chyba go zapisze do prywatnego bo świadomie do państwowego bym sie nie mogła zdecydowac no i rozpętała się wojna słowna podczas obiadu, że jak to tak. Ja wiem ze posyłanei dziecka do szkoły prywatnej to burżujstwo i poziom wcale nie koniecznie wysoki, no ale z drugiej strony boje sie ze w normlanym gimnazjum wpadnie albo w złe towarzystwo i zacznie jarać gdzies po kątach albo jak bedzie za grzeczny to sie bedą nad nim znęcać ... kurcze okropna na młodzież teraz jest :dry:

Ostatnia edycja:
Lorelain my tylko piszemy o porządkach bo zabrać też nam się nie chce :-D:-D:-D, u mnie skrzynka z zabawkami niemowlęcymi stoi na regale i tak stoi i się kurzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale tłumaczę to tym że jak przyjdą jakieś koleżanki z maluchami to mam dla nich zabawki pod ręką :-D:-D:-D

reklama
ja od roku próbuje namówić męża na zrobienie dwóch pawlaczy w domu bo ja nie mam już gdzie tego wszystkiego chować i jakos się nie może zabrać no to mam plan, przebiore zabawki Matiego, schować do worków i wszystko mu wrzuce do jego "kamerlika" .... chłopina nie bedzie mial wyjscia i bedzie musiał zabrac sie do roboty :)

Do góry