reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry:-)
Witaj Iwonka2006 miło spotkać "znajomą" osobę na nowym wątku,a odchudzam się żeby w święta móc podjeść do syta i się nie przejmować że waga pójdzie w górę:-p:-p:-p

Anaconda ja tez zamierzam sie wziasc za siebie tak na ostro..nawet od jutra mam w planach pobiegac...no i jakies cwiczenia w domu..pewnie 6 weidera bo ona czyni cuda jak sie systematycznie cwiczy:tak:ale do swiat malo juz czasu zostalo..

odbebnilam zakupy,w sumie prawie nic nie kupilam,poza prezentem dla corci...i czeka mnie jeszcze raz taka wyprawa bo cos upatrzylam:tak:na 15 do przedszkola i czas tak starsznie mi gna do przodu ze dnia brakuje na wszystko..kurcze jakbym pracowala to nic zrobic bym nie mogla....

Iwonka przyszedl ten zapominalski fachowiec:sorry:moze wybierz sie do lekarza...jak nie przechodzi:sorry:

Naju
doszedl mail:sorry:? zazdroszcze masażu...jak ja bym chciala dostac takie zaproszenie (oplacone oczywiscie z gory:tak: )na takie porządne spa z masazami:tak:..taki nawet weekndzik by sie przydal w milym towarzystwie;-):-D

no i skleroza nie boli.pozniej sie odezwe:-)

reklama
cześć kobitki. daję tylko znać, że żyję. ale łeb mi rozp***dala, bo inaczej tego nie nazwę. tabletki nic nie dają. myślałam przedtem że zemdleję jak mocniej głową ruszyłam. co za cholera.. jak dam radę wpadnę później.

Hej laseczki ja tylko się przywitam bo leczę dziś mega kaca oraz dolegliwości po imprezowe heheh żołądek cierpii
cały tydzień mam na rano az do piątku wiec nie wiem czy uda mi się wieczorami zasiąść do kompa ale całuje wszystkie

Anaconda Beatka witajjj my to się znamy juz kope lat :pP

No i jestem,ale pisać mi się wcale nie chce.Chętnie bym tylko komuś podyktowała,ale...
W nocy zaczęła gorączkować Emilka,38'8st,majaczyła maleńka,płakała przez sen,mruczała...Niki,też miał gorączkę ponad 38 no i do tego męczący,uporczywy suchy kaszel,przez całą noc.Spacerowałam od łóżka do łóżka,większość czasu z małą na ręku.Rano pojechaliśmy wszyscy do przychodni,no i ludziska byli w szoku jak zobaczyli że wszyscy przyszliśmy po pomoc:rofl2:.Więc tak,Emilka i Niki mają oskrzela zajęte,mała dostała inny antybiotyk bo ten piątkowy nie zadziałał.Małż też ma zapalenie oskrzeli.Najzdrowsze jesteś Sara i ja.Choć Sara dostała rp na antybiotyk w razie W.Więc przechlapany dzień,mała marudzi,zjadła trochę rosołku z makaronikiem i jeszcze nie skończyła go jak zwymiotowała.Więc z jedzenia nici.Niki jedynie zjadł 5 łyżek zupy pomidorowej i mandarynkę.Ciągle jest śpiący.

dotmar, współczuję. ale was dopadło, zbiorowo.. i jeszcze w takim wydaniu z wysoką gorączką. oby te antybiole szybko pomogły:tak:

u nas dziś pod znakiem mojego bólu głowy. dziwny jakiś, boli bardziej jak się schylam, toteż robię wszystko w miarę możliwości w pozycji wyprostowanej. jednak gdy położyłam się po południu na chwilę to mnie aż zgięło z bólu w pewnym momencie. no nic, trzeba przeżyć, jutro po skierowanie do laryngologa się wybiorę, i tyle. pracować trzeba, więc do komputera i tak usiąść musiałam.

widzę ze dziś poranne rozmowy zdominowały antresole.. fajny patent. w ogóle pozazdrościć tym, którzy mieszkają w kamienicach. też mi się marzy.. nawet sobie taką upatrzyłam, i co z tego. nie w Pl, wiec nie kupię. nie mam ochoty przedzierać się przez przepisy i biurokrację, nie ogarnę tego. chyba, że za mąż wyjdę na Ukrainie;-)

poza tym byłam na masażu, rewelacja. plecy zaczęły mnie boleć bardziej niż to miało miejsce przed:-D jutro idę na drugi, bo naprawdę warto wydać kasę.

kartki świąteczne do znajomych wysłane, teraz muszę wypisać te oficjalne, bez maćkowych bałwanków, i jutro do skrzynki. w domu pachnie bigosem, idą święta..

no to pora spać. dość pracy. dobranoc dziewczyny, a raczej pewnie dobrego dnia, bo chyba żadna tu teraz nie zajrzy:-D

Witam porannie:-):-)
Za oknem piękne słoneczko wygląda więc ja dzisiaj za mycie okien się zabieram - przynajmniej jedno muszę zaatakować:-p:-p
Obudziłam się z jakimś katarem, mam nadzieję że szybko minie:tak::tak:
Maja w przedszkolu, dzisiaj o godz.6 zrobiła pobudkę bo jej się kupkę zachciało - ale sobie porę wybrała:sorry::sorry:
Naja i jak głowa przestała boleć?
A masaż faktycznie pomaga, moja siostra chodziła codziennie jak ją połamało i po niedługim czasie ból zniknął a chodzić nie mogła ani się poruszać:tak::tak::tak:
Agatulka witaj, fakt my już trochę się znamy:tak::tak:, miło widzieć cię i tutaj:tak::tak:
Dotmar ale was choróbsko złapało:szok::szok:, dużo zdrówka życzę :tak::tak:
JoannaMK co do ćwiczeń to ja z tych leniwych i niesystematycznych ale też czytałam tą 6 weidera tylko jakoś zabrać się do tego nie mogę:sorry::sorry:

witam i ja. u nas za oknem piękna mgła, cudnie jest.

anaconda, dziwny ten ból, bo niby rano nic mnie nie bolało, ale wystarczyło jedno kichnięcie i wrócił. idę zaraz do lekarza spytać co to jest.

a ty jak widzę wszystkich tu znasz i jednak trafić do nas nie mogłaś:-D mam nadzieję, że ci się podoba:tak:

reklama
Witam .Starsza corcia w przedszkolu,ale nam sie wstac dzis nie chcialo a rano to tragedia,jak boli gradlo i wogole wszystko zatkane,ale teraz jak juz jestem po lekach to glos odzysakalam prawie i da sie przezyc :-)
Gotuje juz kapuste z grzybami na swieta,dzis troszke,jutro tez jeszcze podgrzeje i zamroze..Mniej pracy pozniej bedzie.Potem tak z bigosikiem tez zrobie.

A ile potraw macie na wigilii?
Dotmar zdrowka zycze!!!
Naju jak dzis samooczucie?

Ide polowac na allegro na krzeselko uczydełko....

Milegodnia

Do góry