reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Hejka!
Sorry ze sie nie odzywam ale Ania byla w szpitalu a ja mialam w zwiazku z tym niezly hardcorn. po weekendzie sie odezwe to napisze co i jak!
Pozdrawiam!

jak widac patologia jest wszedzie...

ja mega zmarzlam jak bylam po sukienke dla malej, ale coz wazne ze dziecko zadowolone:)
oja tak,patologii nie brakuje ..ale jak zobaczylam takie ksyki z fajka,to az sie we mnie zagotowalo :wściekła/y:

a corcia ma teraz jakis bal,ze bylyscie po sukienke ??,u nas zimy nadal brak

zuzinka jak Ania ??,daj znac jak znajdziesz chwile ;-)

Witam :-)
U nas noc koszmarna, Maja co chwila się budziła i wymiotowała, nie wiem czy to jakaś zwykła niestrawność czy jakiś wirus ja dopada i to początek choroby, teraz odsypia a jak wstanie to zobaczymy co dalej i czy iść do lekarza :-:)-( a ja jak w dzień się nie prześpię to chyba padnę :-:)-(
Zuz-Inka a co się z Anią dzieje :szok::szok: a jak ty i twoja ciąża?
Madlen to fakt, patologii nie brakuje i najgorsze że takim ludziom to dużo dzieci się rodzi a ci co by im poświęcali 100% uwagi to mają problemy z urodzeniem chociażby jednego dzieciątka, to wszystko jest takie niesprawiedliwe :-:)-:)-(

Witam :-):-)
Wczoraj w przedszkolu był Dzień Babci i Dziadka, Maja wniebowzięta bo teściowa przyjechała i jeszcze lalkę dostała :tak::tak::tak:
Poza tym jadę dzisiaj do kilku firm złożyć cv, a nóż będę miała szczęście i mnie przyjmą :-D:-D

u mojego starszaka dzien Bi Dz.był 25, wierszyk ładnie powiedział, babcie i dziadka wygonił do konkursów ! ale wszyscy wrócili mega zadowoleni... :tak: i szczęścia w znalezieniu pracy....

Witam wszystkie mamy. :-)
Jak widac na suwaczkach jestem mama szesciolatka i czterolatki.Moze napisze cos o Nas: od 5 lat mieszkamy w Szkocji,moj synek chodzi do tutejszej 2-klasy podstawowej a coreczka do przedszkola.Pozdrawiam

witamy i zapraszam do pisania i rozmówek.... :tak:
u nas dzien babci nie bylo.., jutro moja Martyna rozpoczyna basen w szkole..ciekawe jak sobie poradzi bez mamy w poblizu,a tak to u nas wsio dobrze ;-)

a jednak sobie poradzila, obawy były niepotrzebne.... :tak:chyba czesem nie zdajemy sobie sprawy jakie zdolności i umiejetności drzemiaw naszych dzieciach,miło nas potrafią zaskoczyc.... :tak:

Hejka!
Sorry ze sie nie odzywam ale Ania byla w szpitalu a ja mialam w zwiazku z tym niezly hardcorn.

to sie porobiło,zdrówka dla Ani i dla Ciebie wiele sił :tak:

Witam :-)
U nas noc koszmarna, Maja co chwila się budziła i wymiotowała, nie wiem czy to jakaś zwykła niestrawność czy jakiś wirus ja dopada i to początek choroby, teraz odsypia a jak wstanie to zobaczymy co dalej i czy iść do lekarza :-:)-( a ja jak w dzień się nie prześpię to chyba padnę :-:)-(

i co dalej, przeszło mam nadzieję...zdrówka..... :tak:

Hej dziewczyny dołączam się do życzeń.
Sprawy patologii mnie tak przerażają i wkurzają jednocześnie -choćby to, że nasze dzieci się z nimi soptykają w szkołach, przedszkolach, ze nie mam siły gadać...

W ogóle znów mnie boli głowa i zrobiłam coś... mam nadzieję nie okaże się strasznego...
Gabisia w drodze do przedszkola zwymiotowała! W pierwszej chwili chciałam wracać do domu, zadzwonić do pracy, że nie przyjdę... Ale Tylko troszkę i ona chciałą iść do tego przedszkola, a mi też trochę głupio, bo w przyszłym tygodniu już zarezerwowałam dzień wolny na lekarza. wiecie jak jest się nowym, to nie wygląda to za dobrze, zwłaszcza, że w firmie poza mną tylko jeden facet ma dziecko...
Wiec zaprowadziłam ją do tego przedszkola i przestrzegłam, żeby od razu powiedziała, jakby się źle poczuła i żeby pani zadzwoniła do mamy, to przyjadę...
Źle mi z tym trochę, ale może jest okey...

jarzebinka najwazniejsze,ze wszyscy zadowoleni po dniu babci i dziadka ;-)
anaconda jak Majeczka ? zdrowka dla niej,oby to nie poczatek jakies choroby ;-)
mamaGabisi i jak corcia ? moze cos jej na zoladku stanelo i dlatego wymiotowala,tez zycze zdrowka :tak:

reklama
Do góry