reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
martusia ogromne gratulacje.

a ja rano bylam na cmentarzu, nic przyjemnego ale przezylam. chwile pogadalamz tata malej. pozniej nawet jej dziadkow natchnelo i pytali czy oliwka tez byla i czy ma moze jakies jej zdjecia.

atfk super ze masz juz wszystkich w domku:)

Martusia... GRATULACJE..... :-)

z tymi sześciolatkami to wszystko zalezy... szkoła, przedszkole czy zerówka, mój akurat poszedł jako 6 latek do pierwszej klasy i jesteśmy bardzo zadowoleni..... :tak: ale patrząc na młodszego, jakbym miała wybór to tutaj bym się zastanawiała.... :tak:

Atfk... czyli weekend już był rodzinny.....:tak:

Olka,najważniejsze, że byłaś.... :happy2:

jarzebinka dzieki
mama Gabisi my tez nie mamy swojego m wynajnujemy kasy tez b malo ale ja jestem wniebowzieta ze stalo sie to co sie stalo no bo jak nie teraz to kiedy a ja nie chce podporzadkowywac swojego zycia brakowi kasy wierze ze jak Bog da Dziecko to da i na Dziecko

martusia, gratuluję!

ja na chwilkę, podzielić się czyś, co mi ciśnienie podniosło dzisiaj. a nie było mnie znów, bo najpierw wyjazd, potem praca, a w weekend jeszcze goście i tak zeszło. wczoraj miałam nadzieję, ze wieczorem zajrzę na bb, ale padłam razem z młodym.

no to wkleję. myślałam, że to kit, ale jest na stronach wielu parafii! nie wiem, co wy na to, ale mnie zatkało.

spójrzcie na punkt 'obowiązki wobec rodziny' - 'Czy nie wybaczyłem rodzicom bądź krewnym, że wykorzystali mnie seksualnie w dzieciństwie?'.

CREDO IN DEUM
www.credo.alleluja.pl

naja w ksiazeczkach do nabozenstwa dla dzieci na pewno tego nie ma
znalazlam ta strone co podalas ale tam nic nie pisze zeby ta strone reagowal zwierzchnik jakiegos Kosciola Katolickiego, w ogole nie znalazlam kto jest jej autorem,
po wpisaniu Twojego cytatu w google wyswietlila mi sie tylko podana przez Ciebie strona i jakies fora, natomaist zadna strona zadnej parafii mi sie nie wyswietlila

Ostatnia edycja:
fakt, zniknęło czy co? widziałem na kliku stronach parafialnych, teraz jest tylko jedna, a to i tak o wiele za dużo, bo jak można wpędzać dzieci w poczucie winy za to, ze ktoś je molestował? Parafia

Ostatnia edycja:
reklama
Może nieświadomie to wisiało, ktoś skądś skopiowała nie czytając... Ale bulwersujące -przyznam!!

Martusia gratuluję optymizmu :) Ale ja nie jestem jeszcze gotowa dzielić miłość macierzyńską... Gabisia jest dla mnie całym światem póki co... Może dlatego, ze ja też długo byłam jedynaczką :confused:

Dziweczyny zapraszam do wątku o bajkach kinowych, przydadzą się Wasze cenne uwagi :)

https://www.babyboom.pl/forum/4-lat...na-z-naszymi-4-5-6-latkami-56355/#post8084477

Do góry