reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam :-)
widze,ze nie tylko u mnie choinka stala jeszcze :-D,my rozebralismy dopiero wczoraj :zawstydzona/y:..i teraz tak pusto zrobilo sie w pokoju :tak:zazdroszcze wam sniegu,bo u nas jak zwykle brak bialego puchu,pogoda taka sobie,ni to zimno,no to cieplo..dzieciaki daja rade bez czapek i szalikow ;-)
anaconda zdrowka dla babci ;-)
z migdalkami tez nie pomoge,bo u mnie zadne usuwane nie mialo :sorry2:

reklama
Witam we wtorkowy ranek :-):-)
Wczoraj miałam zabiegany dzień bo mnie w banku wkurzyli na maksa :wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co za mendy tam pracują skoro w podstawowych rzeczach się mylą :angry::angry::angry:
Maja dzisiaj rano pojechała do przedszkola na saneczkach i tak też wróci więc jest mega zadowolona :tak::tak:
A ja muszę znowu kilka spraw na mieście załatwić tylko jakoś nie chce mi się wychodzić bo jest -6st.C :szok::szok: a ja zimna nie znoszę :no::no::no:

Witajcie ja ciagle w 2 paku
u nas przyjemna zima nie duzo na - nawet nei wiem ile heheheheh
Anaconda ja kocham Banki czekamy na pismooo od tygodnia z warszawy gdzie mi sie spieszy a im nie
zdrówka dla babci
U nas migdałki Maksowi mieli wycinac ale kazali sie wstrzymywac miał pzrerosniete bo za często chorował ale teraz jak mieszkamy na pomorzu to mu sie obkurczaja i nei ma mowy o wycinaniu

Cześc kobietki!
witam sie wyjątkowo w środku tygodnia;-)!!
poczytałam jak tam u WAS ale widze ze tłoków ostatnio nie ma!!!

ja od dziś sama w domu....:szok: moje szkrabiki maja ferie,mężuś dostał urlop...i pojechali dziś pociągiem na ferie.Wlaśnie dojeżdżają na miejsce!!
..jestem w ciężkim szoku ciszy jaka pałęta sie po domu...aż dziwnie zabrzmi toco napiszę ale pierwszy raz od niemal 10 lat jestem sama w domu:szok::szok::szok: sama bez dzieci i męza i to az do niedzieli:eek::rofl2:!Ciekawe jak ja to wytrzymam!heheheh wszystkie moje koleżanki w pracy mówią..ale czad,luz,spokój,laba...heheh a ja jakoś nie potrafię tego zauważyć!!chyba jestem uzależniona od mojej rodzinki:-D!

poza tym to wszystko oki!Filuś ma sie dobrze,po zabiegu niewiele śladu wiec sie cieszymy!Kajeczka troszkę przeziębiona i wczoraj trochę gorączkowała i ma kaszel ale mam nadzieję ze sie nic nie rozkręci i że w pełni będą korzystać z zimowej aury!!

u nas pogoda iście jesienno-wiosenna...pada i tyle!bez mrozu tylko chlapa!czyli klapa:baffled:
w pracy wszystko dobrze,archiwizacja w toku wiec jest co robić!
kobietki mam nadzieję ze u WAS wszystko dobrze!
agatulka ściskam Cie mocno!!!trzymaj sie !!!niech malutka rośnie do ostatnich dni!!!
zuza jak tam u Ciebie??dajesz rade?
anaconda
nie denerwuj sie!!
wszędzie w naszym kraju pod górkę....
a tych saneczek to zazdroszczę!!!sama bym moich powoziła!na szczęście wyjechali do centrum Polski a tam śniegu duzo wiec poszaleją!!bo na zachodzie tak jak pisałam ...deszczowo!
ja uwielbiam zimę!!!!ale śnieżną i mroźna!!
kinga jeśli chodzi o migdałki to nas ominęło z Filipem choć już tez byliśmy umówieni na zabieg!nasz laryngolog po wizycie w marcu jak stwierdził że trzeba ciąć dal sobie i Filipowi 3 miesiące na porównanie i podjecie decyzji! no i na kolejnej wizycie okazało sie że sie zmniejszył,obkurczył trochę i odpuścił!i poki co mamy spokój a odpukać do tamtego roku anginy ropne u fifiego były nawracające i jedynie na nie chorował!do tego chrapał nieziemsko:sorry:!!
wszystko ustało!samoistnie!!!chyba wyrósł!
zdanai podzielone,zależy jaka u Ciebie diagnoza-jakie wskazanie!
martusia dobrze że juz po ospie!!!my tez juz mamy to za soba!!!
madlen jak tam u Ciebie???pozdrawiam cieplutko!!
olla a jak tam Twoje sprawy??mam nadzieję że wszystko oki!!
naja dawno sie nie komunikowałyśmy...cos zaniedbałyśmy ostatnio bb ach...powinno być nam wstyd:rofl2:!!pozdrowionka dla Maćka;-)!!!
jarzębinka chyba wszystkie dzieciaczki tak reagują,też to przechodziłam z Fifim kiedyś!!oby jak najmniej takich niemilych spraw!!!
pozdrawiam!!!

no kobietki ide sie kąpać!!
zajrzę na pewno jutro pod wieczór po pracy...bo cóz tu innego robić jak dom pusty...

Witam z rana :-):-)
Wczoraj poszłam w dzień spać na 2 godziny więc dzisiaj żeby tego nie powtórzyć uciekam zaraz z domu :-D:-D
Śniegu u nas nadal pełno ale chodniki już gołe więc z saneczek dzisiaj nic nie wyjdzie :-:)-(
Atfk powiem ci że jak ja zostaję czasem (bardzo rzadkie czasem) sama to na początku cieszę się tą ciszą i spokojem ale już wieczorem zaczynam się czuć nieswojo a w domu robi się taka pustka ze aż przytłacza - zwłaszcza nocą, chyba człowiek odzwyczaił się być tylko sam :szok::szok:
Agatulka trzymam kciuki za ciebie :tak::tak: wytrzymaj jeszcze 2 tyg w dwupaku :tak::tak:

reklama
Do góry