reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

u mnie też szaro, buro i właśnie zaczęło padać...... a nawet sypać śniegiem..... ciekawie sie zapowiada, może jednak będzie troszkę biało :tak:

martusia, ja będzie "normalny" to nie powinien sie dziwić ani pytać.....wczoraj koleżanka miała kolędę , małżeństwo z małym dzieckiem, i ksiądź z wielkimi oporami wziął od nich kopertę, bo wie, że młodzi dopiero na dorobku..... :tak:

reklama
witam :-)
u nas wczoraj byla piekna wiosna a dzisiaj zima,brakuje tylko sniegu ;-)
jutro ma byc znowu cieplo i tak w kratke ta pogoda,zwariowac idzie :wściekła/y:
weny na pisanie brak,do tego mam meza w domu..
milego dnia :-)

witam sie na chwilkę przed weekendem!

kolejny raz dziekuję za miłe słówka!!
Filip to ZUCH :-)juz po szwach,obyło sie bez większych problemów!!wszystko goi sie super wiec teraz pozostaje uważać aż zejdzie zasinienie i trzeba zapomnieć!!;-)zaczeły sie u nas ferie więc wykuruje sie bez stresu i obejdzie sie bez zaległości w szkole!!

pogoda u nas tez straszna!!ale to jzu wszędzie- pokrecone to wszystko!

agatulka kochana to juz tylko tydzień i bedzie spokojna głowa!!!
malutka przybierze na wadze i będziecie mieli cud w domu!!!ale fajnie!! !
Maksiu bedzie teraz miał babiniec jak tata w pracy...!!
wybraliście juz imię dla niuni???
madlen to bol który zmylił nas z wyrostkiem,ale jak Fifi bardziej sprecyzował to konkretnie pokazał miejsce jąder.

kobietki u nas tez kurtki zimowe tak na przemiennie z jesiennymi ze wskazaniem na te drugie!może jeszcze nas zaskoczy...oby tylko sie do maja później nie ciągnęło:rofl2:!

poza tym to wszytsko oki!!
zaraz sie biorę za pieczenie babeczek-obiecałam Kai:-)
postaram sie zajrzeć w weekend!
buziaki

oj kinga zdrowka my dochodzimy do siebie po wczorajszej imrezie jutro oliwka pierwszy raz po ospie do przedszkola idzie od czw mam zepsuty komp tylko w kom mam net dziwne ale jakby doba mi sie wydluzyla i mniej sporow oli dzis miala mega atak histeri myslalam ze wyjde z siebie i stane obok eh

mój młodszy poszedł dziś po tygodniowej przerwie do żłoba i do momentu przebierania wszystko było Ok....on idzie do dzieci, będzie sie z nimi bawił ...ale przy przebieraniu to jak w operze, jedne wielki płacz i lament.... :no:jednak miał dłuższa przerwę - 2 tyg w domu, tydzień w żłobku i znowu tydzień w domu...mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej... :tak:a ze starszakiem cały weekend recytowaliśmy Stefka Burczymuchę na konkurs recytatorski.... a ogólnie weekend minął bardzo rodzinnie..... :tak:

Martusia to fajnie, ze juz po ospie, szybciutko przeszło.... :tak:

Kinga, ja nie pomogę w sprawie migdałków:zawstydzona/y: miałam skierowanie na wycięcie od pierwszego laryngologa, ale byłam jeszcze na konsultacjach u dwóch innych i oni mi odradzili więc nie skorzystałam ze skierowania.... :tak:

Witam poweekendowo i wreszcie zimowo :-):-)
Oj jak fajnie wreszcie śnieg mamy, Maja mi zapowiedziała,że mam po nią z saneczkami przyjść, a że mrozik mały jest to i śnieżek się raczej utrzyma :tak::tak:
Wczoraj odwiedziliśmy babcię w szpitalu, niby wszystko jest już w porządku ale jak tylko babcia zaczyna chodzić to ją znowu dusi więc na powrót do domu raczej się nie zapowiada :-:)-(
Poza tym mam dzisiaj w planach choinkę rozebrać, no i jeszcze bank muszę odwiedzić, całe szczęście że chociaż blisko bloku jest :tak::tak:
Jarzebinka pamiętam jak Maja była w maluchach i miała dłuższą przerwę od przedszkola to też z płaczem go witała :cool2::cool2: jutro będzie już lepiej :tak::tak::tak:
Martusia super,że już się z ospą pożegnałyście :tak::tak: jakby u mnie komp się popsuł to też bym więcej czasu miała :-D:-D
Kinga ja też z migdałkami nie pomogę ale też radzę skonsultować to jeszcze z innym laryngologiem :tak::tak:
Atfk super,że szwy już zdjęte i wszystko pięknie się goi :tak::tak: oby tak dalej :tak::tak:

reklama

Wczoraj odwiedziliśmy babcię w szpitalu, niby wszystko jest już w porządku ale jak tylko babcia zaczyna chodzić to ją znowu dusi więc na powrót do domu raczej się nie zapowiada :-:)-(
Poza tym mam dzisiaj w planach choinkę rozebrać, no i jeszcze bank muszę odwiedzić, całe szczęście że chociaż blisko bloku jest :tak::tak::-D:-D

zdrówka dla babci......mój M rozebrał choinkę już w środę, bo okropnie sie sypała, a młodszy biegał tylko z szufelka i zmiotka i mi pod nią zamiatał, a co za tym idzie jeszcze bardziej sie obsypywała... :tak:

Do góry