reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Dziewczyny śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą przede mną drugi pogrzeb w tym tygodniu, psychika mi siada zwłaszcza po dzisiejszym Różańcu w Kostnicy... widok był okropny... tym razem Brat (Panie świeć nad Jego Duszą) Męża Siostry mojego m

Starogard Gd. Na drodze zginął mężczyzna - Starogard Gdański - Naszemiasto.pl

dziękuję wszystkim za życzenia Urodzinowe, 26 mi stunelo, stara jestem,

jarzebinka super zwyczaj z tym wspolnym pichceniem

reklama
Martusia smutna wiadomośc:-( tam pisze że ten mężczyzna leżał na ziemi i go wtey autobus potrącił, jak to sie stało że leżał na ziemi?
To my prawie w tym samym wieku bo ja w styczniu będe miała 26 urodziny:-)

Jestem taka zawiedziona bo św.Mikołaj do mnie wczoraj nie przyszedł-chyba byłam niegrzeczna;-) :-) Wczoraj w domu kultury było bardzo fajnie, był magik-Alan cały czas był oburzony i mówił że ten magik oszukuje ha ha ha, te sztuczki były takie że nam dorosłym oczy na wierzch wychodziły ze ździwienia.Dzisiaj Mikołaj ma dorzec do przedszkola, więc synek sie już nie umie doczekac aż go zaprowadze.Zmykam już bo sie spóźnimy, jak dobrze że przedszkole tak blisko:-)

DZIEN DOBRY
martunia przykro mi

a my wczoraj po przedszkolu poszlysmy na rynek, niby na chwile a mala ciezko bylo do domu sciagnac.
byly darmowe karuzele, nawet kolejek nie bbylo wiec super:) mala pojezdzila.
do tego od godziny 14 byly fotki z prezydentem w stroju mikolaja, mala poszla sobie zrobic fotke, do tego przy fotce kazde dziecko dostawa drobiazg, oliwia dostala karty piotrusia:) a fotka jutro do odbioru w urzedzie miasta:)

pozniej jechalysmy na glowna impreze tego dnia i porownujac z zeszlym rokiem pan w restauracji zrobil mega postepy, byly zarezerwowane stoliki dla osob zapisanych, do tego bylo mikolajowe menu dla dzieci, dla mnie super, bo bylo 5 deserow do wyboru i kazdy po 5 zl:)

poza tym byla prawdziwa wodzirejka, o dziwo z ta sama wodzirejka bawilam sie w lipcu na weselu:)
cala impreza super, dzieci poza mikolaje mialy zabawy, tance, rewelacja:)

pozniej jeszcze D przyjechal do malej z prezentami, mala dostala prezent od rodzicow D co dla mnie bylo naprawde bardzo mile bo od swoich drugich dziadkow od 5 lat nie dostala nawet czekolady....

edit.
anaconda mam pytanko co robi ten nowy kucyk?? slyszalamze on chodzi czy cos w tym sensie bo chrzestna chce kupic go oliiw i nie wiem czy warto? jak maja, dalej sie nim bawi?

Ostatnia edycja:
Myszka nie mam pojecia co robil na pasach, byla robiona sekcja zwlok, ale to czemu Swietej Pamieci lezal na ulicy wie tylko on i juz nam tego nie powie, zaraz ide na pogrzeb na 12 :-(

super, ze mialyscie takie udane Mikolajki, my tez bylismy na Mikolaju, na chwile bo nie mialam nastroju, ale coz Oliwka nie musi wiedziec, ze rodzice sa w zalobie

martusia... smutne
[*]

u nas mikołaj był w żłobku, ale moja niemowa jeszcze nie umiała sie pochwalić... :tak: starszak jak zobaczył w domu prezent to ... już dawno nie widziałam u niego takiej radości... dostał pierwszą pozycje z listu do Mikołaja, więc nadal wierzy, ze Mikołaj istnieje... :tak: zaprosił chłopaków i zanim młodszy nie zaczął im przeszkadzać to sie pogimnastykowali naTwisterze... :tak:

Witajcie!
Znowu mnie chwilke nie bylo ale jak zwykle skumulowaly mi sie wizyty lekarskie. Dzis rano bylam jeszcze na krzywej cukrowej bleee

Pozdrawiam i mam nadzieje wpasc wieczorem to poczytam co u was!

U nas dziadek -mikołaj zaszalał wrzucił swótwę Gabisi do bucika... Od razu chciała biec po upatrzoną polly pocket (75 zł...) z ubrankami... i po przedszkolu kupiłyśmy ( w przedszkolu mieli prezenciki i malowali ozdoby z gliny na choinkę :) ) dziś wstaał o 6.20 i i się bawiła swoimi laleczkami z ubrankami...

zuz-inka trzymam kciuki za szybkie wizyty :)

DZIEN DOBRY
martunia przykro mi

a my wczoraj po przedszkolu poszlysmy na rynek, niby na chwile a mala ciezko bylo do domu sciagnac.
byly darmowe karuzele, nawet kolejek nie bbylo wiec super:) mala pojezdzila.
do tego od godziny 14 byly fotki z prezydentem w stroju mikolaja, mala poszla sobie zrobic fotke, do tego przy fotce kazde dziecko dostawa drobiazg, oliwia dostala karty piotrusia:) a fotka jutro do odbioru w urzedzie miasta:)

pozniej jechalysmy na glowna impreze tego dnia i porownujac z zeszlym rokiem pan w restauracji zrobil mega postepy, byly zarezerwowane stoliki dla osob zapisanych, do tego bylo mikolajowe menu dla dzieci, dla mnie super, bo bylo 5 deserow do wyboru i kazdy po 5 zl:)

poza tym byla prawdziwa wodzirejka, o dziwo z ta sama wodzirejka bawilam sie w lipcu na weselu:)
cala impreza super, dzieci poza mikolaje mialy zabawy, tance, rewelacja:)

pozniej jeszcze D przyjechal do malej z prezentami, mala dostala prezent od rodzicow D co dla mnie bylo naprawde bardzo mile bo od swoich drugich dziadkow od 5 lat nie dostala nawet czekolady....

edit.
anaconda mam pytanko co robi ten nowy kucyk?? slyszalamze on chodzi czy cos w tym sensie bo chrzestna chce kupic go oliiw i nie wiem czy warto? jak maja, dalej sie nim bawi?
to widze że też fajnie spędziliście mikołajki:-)

reklama
martusia... smutne
[*]

u nas mikołaj był w żłobku, ale moja niemowa jeszcze nie umiała sie pochwalić... :tak: starszak jak zobaczył w domu prezent to ... już dawno nie widziałam u niego takiej radości... dostał pierwszą pozycje z listu do Mikołaja, więc nadal wierzy, ze Mikołaj istnieje... :tak: zaprosił chłopaków i zanim młodszy nie zaczął im przeszkadzać to sie pogimnastykowali naTwisterze... :tak:
ja wierzyłam w św.Mikołaja bardzo długo, gdzieś tak do 12-13 roku życia:-)

Do góry