reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

mamaMyszka z tym spaniem to nie jestes sama ja potrafie spac 24 godziny na dobe a i tak nie jestem wyspana, dzis spalam od 23 do 9.30 i i tak mi chce spac dalej :szok:

reklama
Dzień dobry!!!
zalądam bo mam chwilkę!!
poczytałam!
temat świąteczny widzę an pierwszym planie;-)!!!
ja dzisiaj zleciałam całe miasteczko w poszukiwaniu zwykłej kurtki zimowej,nie puchowej i nie tej pikowanej...i wrócilam z niczym:szok: przyjdzie pochodzić w starej heh!
wczoraj byliśmy z dziećmi u dentysty i co sie okazało muszę zrobic Filipowi rtg bo wygląda na to że w miejscu stałych górnych dwójek wyszły mu juz niemal całe trójki:shocked2: i kurcze byłoby kiepsko,ehhh i ortodonta nas czeka aby to sprawdzić!w ogóle wyszła mu juz stała 5:szok: gdzie to jeszcze ze 3 lata za wczesnie...cyrk normalnie!zobaczymy jak sie uda załatwić wizyte to sie okaże!
kupiłam tez upominki pod poduszkę-takie kratywne zestawy dla mojej dwójki!myslę że beda zadowoleni!
pod choinkę tez juz mniej wiecej wymysliłam co i jak wiec tylko czekam na kase i pokupuje żeby miec spokój!

dzisiaj po południu jedziemy do znajomych wiec bedzie miły wieczór!oni maja wielki dom i mamy zamiar szaleć przy stole ping-pongowym:-D!
w przyszlym tygodniu mam plan piec pierniczki:-) z misiakami!!to taka nasza tradycja!kupilismy juz kolorowe lukry i ozdoby i bedzie szał!!!

pozdrawiem wszystkich chorowitków!!!!
zdrowka!!
i niech humorki niech dopisuja!!!

atfk -zazdroszczę tych pierniczków
Nie zazdroszczę problemów z ząbkami..:( Mam nadzieję, że wieczór udany :)
My byliśmy w carrefourze i po kapcie dla małej, bo kupione w sierpniu juz zaciasne... i minął dzień :(Trzeba się kąpać szybko i spać...

Witam w poniedziałek :-):-)
My wczoraj byliśmy w sali zabaw na Mikołaju, Maja z prezentu przeszczęśliwa :tak::tak: cały wczorajszy dzień bawiła się pinkie pie :tak::tak: no a dzisiaj była smutna ze idzie do przedszkola i musi go zostawić w domu :tak::tak:
Atfk chyba pomyliły ci się piątki z szóstkami, bo wszystkie stałe piątki to ma już moja Maja :tak::tak:

dzien dobry.

atfk fajnie ze zagaldasz, mam nadzieje ze probelmyz zabkami nie beda az tak powazne.
a wiecie ze mojej jeszcze ani jeden zab nie wypadl, niby rusza jej sie jedynka na gorze, ale jeszcze ja ma.

u nas weekend nudny, calutki w domu.

reklama
Ollka mojej to się nawet nie ruszają, siedzą normalnie mocno jak stałe zęby :-D:-D:-D ale maja miała 8 m-cy jak jej się przebił pierwszy ząbek i to może dlatego wszystko z opóźnieniem :-D:-D no ale piątki stałe ma już wszystkie :tak::tak:

Do góry