reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
dzien dobry
a ja oddelegowalam mala i bylam w urzedzie ale fotki jeszcze nie posegregowane, jak pojde po mala to odbiore:)

jarzebinka moze jednak bedzie dzialalo,a zabawka faktycznei fajna:)

a to ja sie pochwale ze z pozadkow swiatecznych nie mam nic... i zapalu do nich tez nie mam
Ja ustroiłam już troszke mieszkanie świątecznie i może dlatego przyszedł mi zapał do sprzątania.

Jarzebinka ja też sprawdzam zabawki nim dam je małej żeby potem nie było płaczu że coś nie działa byłam dzisiaj w lumpie kupiłam sobie suknię za 12zł piękna ja przestałam wierzyć w Mikołaja w zerówce jak się potknął i znaczyłam że Mikołaj ma ubrane buty na obcasie
ha ha ha transwestyta? :-):-):-):-) żartuje, dzisiaj mam jakiś dziwny humorek:D

Witam z rana :-):-)
Wczorajszy dzień dość intensywny był, jak wsiadłam do auta żeby teściową odwieźć to zaczął padać deszcz ze śniegiem i tak już do wieczora, do tego wracałam w "szczycie" i przyszło mi Lublin w korku przejechać - tak więc praktyka kierowcy się udała :-D:-D
A dzisiaj wieczorem my na weekend jedziemy do teściowej :baffled::baffled::baffled: chętnie bym w domu została ale nie ma szans bo coś tam nam się w aucie popsuło i mąż będzie musiał naprawiać :sorry2::sorry2:
MamaMyszka zupa z muchomorów była - mam nadzieje że zadziała :-D:-D:-D;-);-);-)

:-( i wiecznie wielki dylemat do kogo na wigilię czy do mamy czy do teściowej :cool2::cool2:

my od kilku lat mamy już ten problem z głowy - teściowie mieszkają 70 km a rodzice 120 od nas, więc jedziemy po kolei - najpierw teściowie wigilia i śniadanie w pierwszy dzień świat a potem dalej do moich rodziców, reszta pierwszego dnia świąt i drugi dzień .... :tak:raz tylko byliśmy w 4 na wigili, jak w BN chrzciliśmy młodszego i stwierdziliśmy, że jeszcze nie pora na samotne święta brakowało nam rodzinki więc jeździmy.... :tak:

dzien dobry
anaconda udanego weekendu.
ja od dzis mialam sprzatac ale mala od 2 dni zasmarkana, dzis juz ropa leci,eh, a tak bardzo tego nie chcialam...
probuje ja podleczyc ale kipesko idzie

reklama
Witam kobietki!!!
ostatnio nie za bardzo tu tloczno no ale to z racji przedświątecznych działań zapewne!!!
u mnie oki,leci jakoś!
szkraby w miarę zdrowe!
świątecznie sie przygotowuje ale bez szału!
pierniki upieczone,prezenty pozamawiane....tylko czekać!!!

zdrówka życzę chorowitym!!!
i pozdrawiam

Do góry