reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Zagladam ale weny do pisania nie mam. Jakos nawet male problemy mnie w tej ciazy przygnebiaja...a trafiaja mi sie tez wieksze :-(

Pozdrawiam i pokaze sie jak humor bede miala lepszy
Zuz-Inka niestety za oknem często szaro i ponuro i nawet małe problemy w takim dniu sie wyolbrzymiają:tak: ja tez czasem mam gorsze dni i coś mi sie wydaje takie straszne a innego dnia wygląda to w moich oczach duzo lepiej

reklama
Martusia ciężko wytłumaczyc tak małemu dziecku co to jest pogrzeb i śmierc. Ja synkowi zawsze tłumaczyłam że ludzie idą do nieba i każdy idzie do nieba w innym czasie.Że w niebie jest sie aniołkiem i można obesrowac świat z góry.Często Alanek powatarzał później poczas spaceru że właśnie pradziadek na niego patrzy z góry:tak:

Dzień dobry:-)
Jakie macie plany na dzisiaj?
ja mam wolne a jak mam wolne to zawsze rano nie umiem sie jakoś ogarnąc.Siedze jeszcze w piżamie i nic mi sie nie chce.
Wczoraj kurier przyniósł mi jakąś paczke, byłam bardzo zdziwiona bo nic nie zamawiałam. Otwieram ją i patrze a tam grająca maskotka ta "gummy bear".Nadal nie wiedziałam kto to wysłał, zadzwoniłam pod numer telefonu i okazało sie że to sklep z zabawkami. Pani nie chciała powiedziec kto jest nadawcą maskotki, wciąż mówiła że święty Mikołaj.Udało mi sie jednak od niej wyciągnąc że maskotke wysłał mojemu synkowi jego ojciec:-) to było miłe z jego strony.Alankowi powiedziałam że to św.Mikołaj wysłał już, był przeszczęśliwy i strasznie przeżywał to że Mikołaj tak szybko spełnił jego życzenie.

Witam i ja :-):-)
Dopiero zaglądam bo przed południem byłam u koleżanki i tak zleciało, potem po Maję do przedszkola no a teraz basen więc czasu zabrakło na kompa :-):-)
MamaMyszka fajny gest z tym prezentem i super że taki trafiony :tak::tak:

MamaMyszka No to super ze sie tak ladnie zachowal,
ja robilam wlasnie porzadek w Oliwki szafie polowa za mala, tak nagle z dnia na dzien sie stala

Dzień dobry:-) ja to mam spust do spania.Potrafie sie położyc o 22 i spac do 8 rano. 10 godzin to chyba dużo jak na dorosłego. Czekam z niecierpliwością na wypłate i zaczne maraton po sklepach w wiadomym celu.Nie wiem jeszcze co kupic mojemu facetowi.Alankowi myśle o kupnie warcabów albo jakiejś gry planszowej bo lubi grac w takie gry.

i ja witam sie piątkowo..... :tak:

MamaMyszka, super, ze prezent trafiony...a i jaka niespodzianka.... :tak: i mam taka małą prośbę jakbyś zrobiła sobie suwaczek z wiekiem Alanka, bo wogole ile on ma latek.... :tak:

Martusia a tak bywa, nie wisz kiedy a tu spodnie jak rybaczki, ja na jesień na szybko musiałam starszakowi spodnie wymieniać,bo nie miałby w czym do szkoły chodzić, tez tak jakoś sie skurczyły :-D

Zuz-Inka... poprawy nastroju..... :tak:

reklama
Jarzębinka jak sie wejdzie w mój profil to jest suwaczek, nie umiałam go ustawic żeby był w każdym poście.Chyba że podpowiesz mi jak to zrobic żeby go ustawic żeby był w każdym poście na dole tak jak u Ciebie:-)

Do góry