reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

mamaGabisi a moja sie znowoz wcale nie bawi lalkami jej tylko rzeczy tworcze w golwie

Gabicha lubi rządzić -najcześciej jest odgrywane przedszkole. Ona jest panią, a ja dziećmi...

atfk -to milutko masz ;) u nas o andrzejkach nikt nie pamiętał.
Dobrze, że zdrówko, okey.

My mieliśmy spotkać się z moją siostrą na sushi, ale zaimprezował i w koncu zostaliśmy w domu ...

reklama
A u nas właśnie poszedł prąd od wiatru dobrze chociaż że miałam wszystko na jutro zrobione ale u nas wszystko jest na prąd więc masakra teraz boję się żeby jakieś drzewo na dom nie poleciało bo mieszkam w lesie

Witam z rana :-):-)
Weekend u teściowej jakoś minął ale dobrze że już do domku wróciliśmy :-p:-p Nie wyspałam się strasznie bo w nocy nie dość ze wiatr wiał jak oszalały to jeszcze alarm w aptece pod nami się włączył i jakieś chłopaki darły swoje "piękne buźki" :crazy::crazy: Poza tym Maja jakoś humorku z rana nie miała i wcale jej się nie chciało iść do przedszkola :szok::szok:

witam sie niespodziewanie z rana bowiem musiałam wziąc wolny dzionek p akcji...jelitówka w wydaniu moich dzieci!
ehhhhhhhh Filipek od północy wymiotował,Kaja zaczęła o 4 nad ranem...ja tez jakaś niewyraźna!!!
wichury dawał czadu ale tym razem nas oszczędziło...tzn postraszyła ale szkód wielkich nie ma jak to było ostatnio!

pozdrawiam

witam sie niespodziewanie z rana bowiem musiałam wziąc wolny dzionek p akcji...jelitówka w wydaniu moich dzieci!
ehhhhhhhh Filipek od północy wymiotował,Kaja zaczęła o 4 nad ranem...ja tez jakaś niewyraźna!!!
wichury dawał czadu ale tym razem nas oszczędziło...tzn postraszyła ale szkód wielkich nie ma jak to było ostatnio!

pozdrawiam
dużo zdrówka dla dzieci, żeby im jak najszybciej przeszło i żeby chociaż Ciebie oszczędziło:tak:

Jeszcze tydzień i ściągniemy gips synkowi.Nie pisałam Wam pisałam że dwa tygodnie temu spadł ze schodów i złamał obojczyk.Ma gips jak mały żółwik.Nie chodzi do przedszkola już drugi tydzień i widze jak bardzo sie stęsknił za swoimi przedszkolnymi przyjaciółmi.

Jeszcze tydzień i ściągniemy gips synkowi.Nie pisałam Wam pisałam że dwa tygodnie temu spadł ze schodów i złamał obojczyk.Ma gips jak mały żółwik.Nie chodzi do przedszkola już drugi tydzień i widze jak bardzo sie stęsknił za swoimi przedszkolnymi przyjaciółmi.

biedactwo! O -Przesyłam dużo ciepła :-)

iwonka -zaraz zajrze na tą stronkę ;)

reklama
Do góry