reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

prawdopodobniej za pare dni rozpocznę prace-nie w zawodzie ale zawsze coś,pójdę na zastępstwo bo dziewczyna zaszła w ciąże i niemal od początku na zwolnienie poszła i nie będzie jej chyba w sumie z rok-jak dla mnie bomba,praca w sekretariacie,od 7,30-15,30 ....wszystko juz w toku ,teraz czekam na skierowanie na badania!
zobaczymy....:happy2:

poza tym to pojutrze obchodzimy z moim T....10 rocznicę ślubu:szok::-D:-D:-D nie mogę w to uwierzyć,chciałabym mu coś wyjątkowego podarować...ale pomysłu brak,moze macie jakies pomysły??

gratuluje pracki..... ja pracuję 7.00-15.00 i faktycznie takie godziny sa super..... popołudnia dla rodzinki.....

ja tez nie mam pomysłu a my świętujemy jutro 9-rocznice..... pewnie skończy się na kolacyjce z lampka wina.... już nie pamiętam kiedy mieliśmy taki wieczór, ostatnio tylko sie mijaliśmy wiec......

reklama
Naja zmiany niestety trzeba przezyc... napewno jeszcze niejeden wyjazd przed wami...

jejku dziewczyny jak wy lecicie z tymi rocznicami... wow:)

wiecie co ostatnio do mnie na fb pisal tata oliwi, jakos tak olalam to ale weszlam na jego konto i kurde w szoku bylam jak jego najmlodsza corka jest podobna do oliwi...

ollka, co zrobić, w końcu siostry.. a rocznice fakt, dziewczyny piękny staż mają!

u mnie zmiany są prawdopodobnie na o wiele lepsze. takie jakich chciałam. a że mają swoje konsekwencje to cóż.. rolą kobiety jest podać się woli jej wojownika niekiedy. natomiast wyjazdy wiem, że będą, ale przy mojej pracy z wielu weekendów już teraz wypadam. a to miało byc takie zakończenie sezonu dla nas wczesnych.. kur... mać.

NAJA moze uda sie jeszcze cos zorganizowac...

co do dziewczyn , fakt siostry... dobrze ze teraz oli robi sie coraz bardziej podobna do mnie... :)

jak fajnie jak tutaj juz zaczyna sie u nas cos dziac....:)

moje młode też na szczęście ojca już nie przypomina;-) poza wzrostem;-)

no fajnie, fajnie że ruch powakacyjny.. brak mi was było. ale też i czasu na komp. było mało jakoś. na wszystko było mało.. wydaje się ze dopiero co planowałyśmy pierwszy wyjazd w sezonie, ze wciągałyśmy do drużyny kumpelę, a teraz.. a teraz moja drużyna jest już moją byłą drużyną, tyle że jeszcze nikt nic oficjalnie nie wie. nieoficjalnie w sumie też:sorry2:

Co do prezentu dla faceta (no niekoniecznie na rocznicę... tu na pewno się sprawdzi seksi bielizna i dobry nastrój;)) mój mężczyzna był zachwycony powieścią Metro 2033, którą mu kupiłam na urodziny, z resztą drugi tom też ;p

to ja bym przy książce została :-D nie wiem czemu, ale nie umiałaby dla faceta przebrać się w seksowne łaszki, jeśli na codzień sypiam w piżamce z misiem. wiem, że oni mogą to lubić, ale dla mnie to upokarzające by było. czułabym się tak, jakby kręciła go bielizna, a nie ja. lubię się konwencją bawić i poszaleć, ale nie w taki sposób, nie dla kogoś..

po kilku miesiącach znajomości pewien facet zobaczył mnie w cywilnych ciuchach, jak my to nazywamy. w zwyczajnej spódniczce domowej i bluzce, i jak mówi oniemiał. i fajnie, zero starań, a jaka odmiana po giezłach, kieckach i płaszczach:-D

nawiasem mówiąc znacie sposób żeby chciało się do pracy wziąć..?

Ostatnia edycja:
no kobietki książka dobra na wszystko...hihi ale nie w przypadku mojego mężunia;-)!zresztą ja też oczytana nie jestem...jakoś anie w filmach nie gustujemy,anie w powieściach:-D:-D:-D może coś wykombinuje!

mamagabisi ja jestem z zawodu:happy2: ratownikiem medycznym:happy2:...a jak jest ostatnio z nasza słuzbą zdrowia..NO KOMENT.Praca o którą sie starałam jest na cały etat wiec tym bardziej luksus!!mam nadzieje ze sie uda w miare szybko! te badania zrobić;-)

poza tym to fajowo że sie to wszystko ruszyło:-D:-D:-D tu na bb bo faktycznie tęskno....

reklama
atfk, to może butelka dobrego wina wspólnie wypita..? ;-)

ja tam czuję się seksowna kiedy tak na mnie patrzy mężczyzna:-D a że mogę mieć na sobie ciężkie suknie i być okryta skórą a nadal się podobam to jak dla mnie nic więcej nie potrzeba :-D

Do góry