reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Joanna, zaraz ci wyślę. Maciek właśnie kończy jeden zestaw, ten niematematyczny. myślę, że jest to i tak mocno nieaktualne, bo jest w nim na końcu krzyżówka, a przecież teraz dzieci w zerówce nie uczą się pisać. ale młody chciał i rozwiązuje. bezbłędnie. łatwe są, aż podejrzanie łatwe.

U was w przedszkolach dzieci uczą się w książkach??? Pewnie już pisaliśmy o tym ale nie pamiętam:dry:Bo u nas tak,dziś odrabialiśmy lekcje ;-) I jeszcze jedną jakaś nad planową pani dała,tzn 12 zł za nią zapłaciłam,dość gruba :sorry2:I tez musze pochwalic swoją córke,bo już załapała pisanie.Co ja poprosze to napisze.I literki tez pisane stara sie pisać.Ma problemy z pisaniem z ni,czy si bo zastepuje to zawsze ń,ś....

A co krzyżówek,to w książce do religii tez są....A już bedac przy religii to ciekawe jak bedzie z komunia św. jak dzieci zaczna szkołe od 6 lat to komunia w 3 klasie czy cos mają zmienic,w sumie bym wolała zeby tak było a nie taki nawał nauki w drugiej klasie rok młodszych dzieci..

Wogóle jakas jestem poddenerwowana i to bardzo:baffled:chyba to na zbliżającą się @@@ i nie wiem sama.Wypiłabym butelke wina ale nie mam z kim..

Dobrze ze Klaudia juz spi od 19ej,druga jeszcze siedzi ale tez zaraz ja kładę.Dzis cały dzien spędziły bez grania i komputerow.

Olka nie ma za co ,co tydzień są bajki z Barbie i leci tam Reksio,Bolek i Lolek,Wilk i zając..:tak::tak::tak: oraz bajki fabularne braci Grimm lub baśnie

Ostatnia edycja:
Naju dziekuje:-)Jula lubi takie zadania,spojrzalam w te testy a jutro jak wrocimy do domu to jej podrukuje :tak:ja widzialam testy z naszego przedszkola przy omawianiu pracy dziecka ale to byly zupelnie inne testy..

Iwonka tez bym sie czegos napiła:-pmam nadzieje ze poddenerwowanie ustapilo jak dziewczynki zasnely:sorry2:fajne bajki leca na plusie....ciekawe tematy poruszylas...komunia zostanie raczej tak jak jest:dry:

Olka masz racje:tak:najwazniejsze ze kaska wplywa:tak:a moze wybierz sie na rozmowe z ta pania dyrektor:confused:no chyba ze juz bylas a ja nie w temacie:sorry2:

ide sie polozyc

dobranoc:-)

Joanna, nie ma za co. testy na pewno się zmieniły, teraz nie powinno być pisania jak sądzę. ale z ciekawości można dziecku podsunąć - młody rozwiązał naprawdę z ciekawością, podobało mu się. a że proste i zrobił bezbłędnie był baaardzo dumny:-D

nam dopiero goście poszli, Maciek padł w pięć minut, no ale też się wyszalał, a ja do roboty. terminy jak zwykle gonią.. dobrej nocki kobitki.

dzien dobry:))
iwonka moja ogalda bajki na pulsie, ale wlasnei jak cos popoludniu puszczaja, ogolnie abrdzo mi sie podoba seria barbi.

joanna wiesz do pani dyrektor sie nie wybieram, bo hmm.... obecnie jestesmy bez umow w przedszkolu, a skoro nie dala sie przekonac tym co petycje napisali nie ma opcji zeby ktos inny ja przekonal, ja poki moge od 1 lutego skacam oliwi godizny przedszkola, anpewno beda ja prowadzic na 8, zebyza godziny ranne nie placic:)

Witam sie niedzielnie!!
mam dosłownie 5 minut:-):-):-)
Filip poszedł z teściami do kościoła bo mężuś na służbie od 6,a Kaja kaszle i w ogóle póki co stroni od chodzenia.
Wczoraj miałam zwariowany dzień,od 11 byłam z Filipem na noworocznych zawodach w pływaniu-młody przyjechał z medalem:happy::happy::happy:...a ja z potwornym bólem głowy,nawdychałam sie tego chloru że do wieczora sie męczyłam i usnąć nie mogłam!
w międzyczasie wpadli do nas nasi przyjaciele i dodatkowo z wizytacja przyjechał brat mojego mężusia i było baaardzo głośno:dry:(bo oni są mega głośni:szok:)!
tak zleciała sobota...chciałam dzisiaj odespać ale Filip wstał przed 8 i przyszedł z pytaniem...czy sie cieszę z jego medalu:-D:-D:-D!

no a na dzisiaj planów brak,muszę ogarnąć chałupkę po wczorajszej eskapadzie!
jutro sie odezwę!

A któraś pisała o wywoływaniu zdjęć...ja tez jestem pod tym katem zgodna-moje szkraby też maja tradycyjne albumy;-) od urodzenia do tej pory;-)

reklama
atfk noooo gratulacje dla mlodego zdobycia medalu :-D :tak: super!

u nas niedziela mija leniwie.... ide zaraz podgrzewac powoli rybke po grecku na obiadek;-)

Do góry