reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dokladnie Olka ,komputer to tylko urzadzenie,ktore w kazdej chwili moze wysiasc..tak jak ja ostatnio myslalm,ze mi padl..a tam jeszcze duzo rzeczy,ktore nie byly zgrane..musze wkoncu porzadek zrobic,bo jak wrazie padnie,to wszystko strace i nie odzyskam..wrrrr
wkoncu zrobilam sobie kawe..od razu lepiej sie czuje jak troche kofeiny dostanie sie do mojego organizmu..

reklama
Ja do tej pory zdjęcia na płytki zgrywałam ale też zastanawiam się nad jakimś dyskiem zew bo płacz byłby ogromny gdyby mi wszystkie zdjęcia zniknęły :-:)-(

uciekam babeczki,bo jeszcze obiadu nie mam,a popludniu chyba skocze z lobuzami do kolezanki..no i trza by troche mieszkanie ogarnac,bo wyglada jak po spaleniu..
milego popoludnia :)

hmmm mówisz NAJA ze takie cyrki,no to juz nie wiem sama!
tez zmykam,Kajcia konczy za troche!!
papap miłego weekendu życzę;-)

ps: luknijcie na @

Ostatnia edycja:
ja jeszcze chwilę siedzę. dostałam testy dla 6latków, sprzed jakiegoś czasu, ale dają orientację chyba jakąś czego mogą oczekiwać od dzieci, od koleżanki, w pdf, jak któraś z was chce dajcie znać i o mejle poproszę, chyba, że są na @.

atfk, miłego weekendu!

Co do zabawek - multum niepotrzebnych wydatków, dziecko i tak bawi sie kilkoma. Gdzies kiedys wyczytałam czy oglądałam program, mniejsza o to, ale to racja - kupujemy zabawki, bo nam sie podobają, dziecku juz niekoniecznie.

Co do zdjęć - tez robię bardzo dużo, zdjęcia zgrywamy na płyty, ale ja jestem sentymentalna i moje dzieciaczki mają pozakładane albumy i najładniejsze, najważniejsze mmy powywoływane i leża w albumach

ale ja w peny nie wierzę, bo ma dwa jakich odtworzyć się już nie da po chyba 6 latach:baffled:

teraz to mnie zalamalas..naprawde ??
jednak wczesniej,jak nie bylo cyfrowek bylo lepiej..zwykly aparat,klisza wywolana u fotografa,a fotki w albumach.
zupka sie gotuje,a ja jeszcze szybko na bb.,bo za niecala godzine po dzieci ide.dzisiaj piatek i oboje koncza o 13.55

reklama
madlen, niestety, klęłam na czym świat stoi, bo miałam tam jakieś ważne dokumenty i dupa. nikt sobie nie poradził z ich odzyskaniem. dlatego myślę raczej o dysku zewnętrznym. albo na początek chociaż kupię nowe płyty i przekopiuję stare..

jakoś nędznie się czuję, jakby mnie coś miało rozkładać znowu. diabli nadali.. chętnie bym w domu posiedziała, ale mam zaproszenie od mojego promotora na promocję książki i muszę po południu iść. ale wieczorkiem chyba się czosnkiem objem, bo jutro ma wpaść teściowa mojego syna z narzeczoną na urodzinowe ciasto. co prawda urodziny we wtorek, ale uzgodniłyśmy, że jutro przynajmniej można do późna posiedzieć i pogadać, a dzieci się pobawią dłużej, bo w tygodniu wiadomo, praca.

Do góry