reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

atfk fajna torebka, chociaz dla mnie za krotkie te raczki ma.
mi sie ostatnio fajna udalo kupic, tylko taka bardzo kolorowa,glowny odcien to roz, jest jeszcze szary i zolty, ale pojemnosc na super, no i cena byla super bo na ciuchu ja kupilam:)

reklama
Ja też ostatnio gustuję w torebkach na dłuższych rączkach takich zakładanych przez ramię bo lubię mieć wolne ręce :tak::tak::tak:
Ale torebka wizualnie bardzo fajna :tak::tak::tak::tak:

ja to kupuje albo malutkie, ale takie co podstawowe rzeczy pomieszcza, albo pojemne:) u nas w jednym ciuchu to zawsze mozna przy dostawie cos fajnego znalezc:)
lazienke mam posprztana, pranie sie pierze...

ja właśnie całą jesień i teraz zimę nosze klasyczną czarną skórzana listonoszkę,na długim pasku i teraz na wiosnę sobie wymyśliłam odmianę:-):-):-) a że duża to decyzja przemyślna...w kwietniu mam urodziny (upsss okrągłe;-)) i mężus obiecał mi ogromny,wypasiony aparat foto- nie ukrywając fotografowanie to moja pasja....i gdzieś musze pochować owy sprzęt:-) bo nie zamierzam sie z nim roztawac!!
juz nie moge sie doczekać

no to mezus super prezent wymyslil:) fakt do niego trzeba wiesza torebke ale ja poszukalabym na dluzszym pasku... albo najlepiej na 2... krotkim i dlugim:)

hej
oj nie nadrobilam zaleglosci tyle nadrukowalyscie:-p
Ja dzis od rana sprzatalam, teraz bede szla polozyc spac malego...
Dzis po poludniu ksiadz po kolendzie chodzi:dry:
Milego dnia wam zycze, moze jeszcze zajrze później;-)

no to wita kolejna uzależniona, po zakupach, herbatce, teraz ziółka, kawka za chwilę:-D młody w przedszkolu, ja obleciałam sklepy i porobiłam zapasy na cały tydzień, będzie luz.

któraś z was pytała co kupiłam młodemu, wybaczcie kobitki, nie sprawdzę która:zawstydzona/y: ale odpowiadam. złożyłam się z prababcią i chyba dziadkami na duży zestaw klocków. do tego ja mam jeszcze figurkę postaci z 'jak wytresować smoka', prababcia wymarzony przez Maćka termos, a dziadkowie nie wiem. od wujka ma dostać jak zwykle jakieś cudeńka plastyczne, ostatnio były suche pastele, teraz nie wiem nawet. a klocki takie:

KLOCKI LIGAO DO LEG_O 040111 MEGA ZAMEK somap (1431154270) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo je lubię, bo łączą się z lego, a są o niebo tańsze. w ogóle jako że Maciek ma za dużo zabawek ograniczam liczbę, stąd składkowo. bo potem termosem i tak się nie bedzie bawił, a jedna mała figurka juz mi aż tak pokoju nie zagraci:-p dziś też przyszły prezenty na imieniny - dwie płyty z opowieściami z Narnii, filmy. jeden wcisnę dziadkom, drugi ode mnie, i starczy.

atfk, jaki aparat kupujesz? ja mam Nikona D3000 i sobie chwalę, tylko oczywiście już chcę mieć lepszy obiektyw, zewnętrzną lampę muszę dokupić.. skarbonka po prostu. ale foty fajne robi, nie narzekam jak dotąd.

a torebka b. ładna. sama lubię duże, bo zawsze pełno śmieci noszę

reklama
Naja ja też ograniczam już kupowanie zabawek do minimum :tak::tak::tak: Jako że Maja jedynaczka i wyczekiwana to kupowałam jej zabawki jak wariatka i teraz wreszcie przejrzałam na oczy jak już nie mam miejsca gdzie to kłaść i powiedziałam sobie koniec :tak::tak:
A te klocki i ja lubię i pod choinkę też z tej serii Majce kupiłam :tak::tak::tak:

Do góry