reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

yh, to moje dziecko idealnie nadaje się do szkoły:-D a i tak nie pójdzie teraz, nie ma mowy;-)

ale mieliśmy fajny trening - dzieciaki coraz lepsze, aż miło patrzeć, a i ja sobie powalczyłam i było super!:cool2:

reklama
witam !!
sobota rano,dzieci nakarmione ,maz w pracy wiec mam troche czasu zeby napisac..czytac was bede pozniej,bo widze ze sporo naskorobalyscie.ja ostatnio nie mam czasu,do poludnia wszedzie mnie pelno,a jak smyki wroca ze szkoly,to juz ciezko z czasem,obiad,lekcje,czytanie,nauka..,wieczorem to z regoly maz siada przed kompem..i tak mija dzien za dniem.ale jest dobrze !! ja od nowego roku zaczynam wprowadzac zmiany..i pierwsza juz jest-scielam wlosy,na krotko,bardzo krotko..ale czuje sie dobrze,bardzo dobrze,jeszcze nie wiem jak po myciu sobie z nimi poradze,ale mam nadzieje,ze nie bedzie zle.dzisiaj albo jutro ploze jeszcze kolorek i bedzie super ;)
w ogole wymyslilam sobie,ze zaczne wiecej chodzic po miescie,jezdzic autobusami..bo wstyd sie przyznac,ale gubie sie,a ze u mnie jeszcze jest problem z oritnacja w terenie,to juz w ogole jest ciezko,a Belfast jest miastem,ze wystraczy skrecic jedna ulice szybciej i juz mozna wyjsc zupelnie gdzie indziej..wiec postanowilam sobie,ze teraz nie bede siedzila w domu,jak dzieci sa w szkole,tylko lazila i jezdzila..nawet sama,wczesniej balam sie ,ale teraz ..koniec jezyka za przewodnika..
pozdrawiam was bardzo cieplutko.. :)) i ide czytac ,co u was.

Witam.Na pulsie zaczyna sie bajka z Barbie:tak::tak::tak:

A jesli ma ktos cyfre + to teraz przez miesiac jest promocja i za darmo wlaczyli wszystkie dodatkowe kanaly ktore sa platne normalnie,hBo canaly,cinemaxy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Milego dnia .Acha kupilam Vanessce stroj na bal,kostium Belli z pieknej i besti,zlota suknie:-):-):-):-)

dzien dobry

madlen super ze zaczynasz zmiany:))

iwonka dzieki za info o bajce;)

ja mam cyfre... musze posprawdzac czy miczegos przybylo bo ogolnie malo ogladam.

moja miala ostatecznie rozowa sukienke, dzien przed balem zmeinila zdanie.. w wypozyczalni juz nie bylo wyboru ale udalo sie nasza zmeinic na inna.

my dzis mamy kolende, mieszkanko ogarneite, jeden pokij zostal ale nie chce mi sie...

Witam Was...
Można się przyłączyć do Waszego grona?
Również siedzę sobie w domku z moją rozrabiaczką i troszkę się nudzę, a szczerze powiedziawszy to naprawde mało jest mam właśnie dzieciaczków 3-5 latek..

Jak mało jak jest sporo kiwanczuk:-p
witaj siostra.

hej dziewczyny.
co tam u was?
nie nadrobie zaleglosci:dry: tyle naskrobałyscie zeee...
u nas jest oki, dzieciaki zdrowe tylko ta pogoda za oknem paskudnaaa....... :-(

Ostatnia edycja:
hehe u nas kolenda ma byc dopiero 28 to jeszcze kuuuupe czasu:dry:

Na dworze wieje, pada... :no: :szok: normalnie tragedia... niepamietam juz kiedy bylam na spacerku, bo a to chore jedno, potem drugie, potem, wszyscy troje, potem ja.... normalnie zyc nie umierac.... jutro ma byc ładna pogoda to wyjdziemy moze wreszcie:-) lub w poniedzialek bo od srody powrót zimy "podobno" :dry:

witam i ja sobotnio. od rana porządki, potem zakupy, ale pogoda taka że poszłam sama, żal mi było Maćka ciągnąć. a teraz objedzona powinnam się brać do pracy, a mi się nie chceeeeee.... może pójdę młodemu trening zrobić.. powalczyliśmy sobie nieco w południe, ale póki mam pożyczone pałki to trzeba korzystać;-)

witam nową mamę:tak:

madlen, ja teraz trzymam sie z daleka od fryzjera, włosy mi sporo urosły, jak się uprę nawet krótki warkocz splotę. teraz też ambitnie grzywkę zapuszczam, ale nie wiem, czy wytrzymam. nie mnie zmiany są fajne, ale sama najchętniej bym coś z kolorem raczej zrobiła. tyle mogę:-D ale ogólnie zmiany też wprowadzam, lecz.. towarzyskie. usuwam z otoczenia ludzi, jacy mi w jakiś sposób przeszkadzają, na jakich energię marnuję lub zwyczajnie czas, bo się nudzę. i czuję sie z tym dużo lepiej - grono inne, ale dobrane;-) a najfajniej było usunąć kontakty do ludzi pewnego rodzaju, mówię wam, jaka ulga!!!!!!!

madlen, a fotkę gdzieś wrzucisz? tu, lub na fb?

iwonka
, dzięki za info, idę i ja sprawdzić. w sumie jedyne co oglądam to prócz minimini wszystkie kanały od national geografic do tvn style, po innych nawet nie latam. no, czasem kino polska, bo w pon. dają 'kobietę za ladą' i dzieciństwo wspominam:-D

reklama
Witam i ja :-):-)
Pogoda fatalna więc siedzimy w domu, Maja figurkami z danonków się bawi to ja spokojnie z kawką do komputera zasiadłam :-p:-p
Naja to fakt, trzeba kończyć toksyczne znajomości bo tylko się niszczymy od środka :cool2::cool2::cool2:
A co do tv to ja też na topie mam minimini :-D:-D

Do góry