reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Naja naprawde wysoki ten twoj mały facet:tak::tak::tak::tak: czekamy na fotke w tym stroju który mu wyszykujesz:tak::tak::tak: i sio ze smutkami:sorry2: a jak tam twoja książka?

reklama
iwonka, fotki wkleję jak tylko będę miała zrobione:tak: a właściwie młody, nie ja;-)

książka to mi wyszła jeszcze jesienią, pewnie zalega w księgarniach:-p teraz powinnam następną poprawić do druku, a jakoś nie mam zapału do pracy. zamiast tego piszemy ze znajomymi książkę zupełnie nienaukową, beletrystyka, fantasy, i idzie nam całkiem sprawnie. to piszę z radością i temu poświęcam czas, a robota naukowa leży i kwiczy.. ale to co. mam deprechę to mogę robić głupie rzeczy:-p albo raczej pisać naprawdę dla przyjemności, tak jak zawsze chciałam to robić.

poważnie, mam tak co roku na wiosnę, w tym roku wcześniej. dużo się pewnie na to składa, i co roku sobie obiecuję, że coś z tym zrobię, a potem i tak mam doły i mi smutno i źle..

dzien dobry
ja dzis zalatny dzien mialam.
u nas laurka na dzien babci juz poszla, na dzien dziadka nie mamy gotowej, moze jutro:)

anacnda u nas te same bajki i ksiazki na topie, szczegolnie te o kucykach... ogolnie jak by sie dalo caly pokoj by bylw kucykach.
bajki o potworach u nas odpadaja, przez jakis czas mala ogladala scooby doo czy jak to sie pisze, i strachliwa sie zrobila.

ogolnie cos jeszcze mialam napisac i zapomnialam...

Naja wiem wiem że już wyszła w zeszłym roku, ciekawilo mnie czy sie sprzedaje, ale widze że sie kobieto rozpisujesz wiec życze powodzenia:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny,jestem na etapie rozgladania sie za nową lodówką.... kupowałyscie,lub ktos znajomy coś ostatnio może,macie cos do polecenia.Najbardziej mi zależy aby była cicha........ nie wiem czy ten system no frost to jest cos fajnego czy na to nie patrzec... czy elektroniczny panel sterwania ma byc czy lepiej unikac czegos co moze paść.ech lodowka stara ma ponad 10 lat wiec czas pomyslec nad czyms nowym :biggrin2:

ollka, takich jak scooby czy jak to się pisze mój syn nie ogląda, nie ma mowy. bo to nie bajka wg mnie nawet, a kretynizm. u nas w grę wchodzą baśnie - gdzie są rycerze, smoki, elfy, krasnoludy, świat Narnii i Tolkiena. nie ma potworów, a i wampir niekiedy potrafi być miły. to legendy, baśniowość, ja jakiej wychowywali się nasi przodkowie. potworów, kosmitów, spajdermenów i batmanów nie uznaję, a i Maciek się tego boi i słyszeć o tym nie chce. jak walka to w słusznej sprawie, lub pojedynek dla doskonalenia kunsztu. jak 'potwór' to smok. cała reszta jest relatywna w takich opowieściach, a każda z nich służy pokazywaniu dobra. bo nikt nie powiedział, że zawsze elf ma być dobry, albo że każdy smok zjada dziewice;-)

Eliza
, nic takiego, mój doktorat po prostu, obcięty do połowy bo był za długi;-) ale teraz choć powinnam dalej takie rzeczy robić, i w sumie mam już przygotowane do druku siedzę nad beletrystyką. bardziej mnie kręci:tak:

iwonka
, nie mam pojęcia o lodówkach, nie poradzę. a co do sprzedawalności naprawdę nie wnikam.. jest na rynku, cieszę się z tego, kogo ciekawi taka tematyka sięgnie, bo rzecz jest unikatowa w Pl i dobra, nieskromnie mówiąc;-)

a myśmy dopiero do domu ściągnęli, pocztę musiałam sprawdzić to i do was wpadłam, idę teraz włosy wyprać.

dziś podobno jest najbardziej depresyjny dzień w roku. no coś w tym jest..

Naju glowa do gory:-)na dworzu cieplutko....zapowiadaja powrot zimy.

Iwonka nie pomoge w sprawie lodowki...my mamy firmyAmica z 2 agregatorami i jestesmy mega zadowoleni...znajomi maja z panelem elektronicznym ale nie pamietam firmy:sorry2: i juz w naprawie byla:tak:nie ma reguly..podejdz do euro i tam popytaj a potem poszperaj w internecie:tak:

co do tematu szkoly to my nadal za poslaniem do zerowki.Owszem teren szkoly ale oddzielne wejscia sa do zerowki,pierwszych klas i do pozostalych tak wiec jakby inne placowki w jednym miejscu.

Naju
ale Maciek wysoki:szok::-)

Witam!
Sorki ze ostatnio mnie tak malo ale musze pewne rzeczy przegrysc, przemyslec i dlatego nawet sie nie pokazuje na BB bo pogawedka ze mna zadna :no:

Jak sobie wszystko poukladam to zaczne zagladac czesciej :tak:

Pozdrawiam wszystkie!!!!

dzień doberek;-)
no i po słoneczku...dzisiaj szaro-buro:dry: i głowa mnie boli,pewnie cisnienie:blink:!!
Filipa zostawiłam jeszcze dzisiaj w domku,robimy mu inhalacjhe i jak sie do jutra temp nie pokaże to pójdzie do szkoły!

iwonka dziękuję za upomnienie sie w mojej sprawie:-D:-D:-D-faktycznie nikt mi nie odpowiedział!!
jesli chodzi o lodówkę to moge sie wypowiedzieć:-) bo w zeszłym tygodniu kupilismy nową;-)!wybraliśmy firmy INDESIT,bez tego systemu no frost gdyż w naszym mieście znajdował sie on tylko w jednej z lodówek która nie odpowiadała mi w środku,mi zależało zeby wszystkie trzy szuflady zamrażalnika sie wysuwały (zazwyczaj ta pierwsza ma klapkę) i żeby w środku były dwa pojemniki na warzywa a nie jeden duzy-takie miałam wymagania n.No a jeśli chodzi o ten panl to też nie chciałam bo uwazam im mniej bajerów tym lepiej!Chodzi cicho-powiedziałabym nawet ze jej nie słychać ,ale jest duża...ogromna według mnie bo ma bodajże 187cm!
musisz sobie pomyśleć na czym Ci zależy i wtedy szybko wydedukujesz!

naja Twój Maciej to chyba długi po mamusi...widziałam po fotkch;-))nogi do samej ziemi:tak::tak::tak:
zuzkus kochana wracaj do formy i do nas!!!

reszte kobietek witam...kawka??

reklama
hejka
atfk bo słonce dzis do mnie przyszlo i u mnie jest super pogoda, w poludnie szykujemy sie na spacerek :tak: wreszcie... :-D

o tak kawka... ide sobie zrobic:-)

Do góry