reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry

agatulka mi sie wydajeze maly sie pryzzwyczai i spodobaja mu sie podroze busem, w sumie to super sprawa taki bus...

o tak dobry plus bo jak by nie było teraz juz nei msuze sie martwić jak wrócic jak ich zawioze szkolnym autobusem
herbatkę zaparzyłam mam ochote na ciepła słodką z sokiem malinowym

reklama
Zagladam i ja!
Maciej cos mi smarka i kicha, zapodalam mu wit C wapno i nurofen i mam nadzieje ze sie nie rozlozy :no:

Madlen poprawy nastroju zycze!
Agatulka to fajnie ze Max busem jezdzi bo bedziesz miala wiecej czasu dla siebie

Pozdrawiam wszystkie!!!!

Agatulka daj mi troche tej swojej energii,:tak: bo ja nic dzisiaj jeszcze nie ruszylam i nie mam weny aby sie za cokolwiek zabrac :no:
wczoraj dostalam od meza kwiaty,ale mnie tym zaskoczyl..:szok:,nie sadzialm,ze po pracy przyjdzie z kwiatami..a tu taka niespodzianka,az mi sie milo zrobilo:tak:

a ja się tylko witam i próbuję pracę nadgonić. spędziliśmy z młodym weekend w szpitalu, wstrząs mózgu. banalnie przewrócił się, nawet nic takiego się nie stało, ani przytomności nie stracił ani nic, ale dwie godz. później zaczął wymiotować i na wszelki wypadek szpital, leki przeciw obrzękowi mózgu, a w piątek kontrola nas czeka. mam nadzieję, że będzie dobrze. potem zajrzę jeszcze.

a ja się tylko witam i próbuję pracę nadgonić. spędziliśmy z młodym weekend w szpitalu, wstrząs mózgu. banalnie przewrócił się, nawet nic takiego się nie stało, ani przytomności nie stracił ani nic, ale dwie godz. później zaczął wymiotować i na wszelki wypadek szpital, leki przeciw obrzękowi mózgu, a w piątek kontrola nas czeka. mam nadzieję, że będzie dobrze. potem zajrzę jeszcze.

Naju zdrówka dla Maćka ja pikole ucałuj go od cioć

Madlen jak miłooooo tez tak chce

naja o ja pikole,:szok: trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze &&& :tak::tak: a jak Maciek teraz sie czuje?
agatulka moj maz czasami sobie przypomni,ze ma w domu zone :-D,a ze z niego troche romantyk,to i kwiaty czasami kupi,chociaz juz dlugo zadnych kwiatow od niego nie mialam,ale te wczorajsze to byly chyba za niedziele,co sie od rana klocilismy,bo wie ze mam teraz dola a on jeszcze musi mnie podkrecac...:wściekła/y:a ze sie do niego nie odzywalam,to pomyslal o kwiatach:-D

dzien dobry
naja o jejku, duzo zdrowka dla malego.

madlen ale masz fajnego meza, super tak czasem kwiaty dostac:)

my jeszcze do konca tyg w domku ale nie jest zle.

Ostatnia edycja:
reklama
naja o ja pikole,:szok: trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze &&& :tak::tak: a jak Maciek teraz sie czuje?
agatulka moj maz czasami sobie przypomni,ze ma w domu zone :-D,a ze z niego troche romantyk,to i kwiaty czasami kupi,chociaz juz dlugo zadnych kwiatow od niego nie mialam,ale te wczorajsze to byly chyba za niedziele,co sie od rana klocilismy,bo wie ze mam teraz dola a on jeszcze musi mnie podkrecac...:wściekła/y:a ze sie do niego nie odzywalam,to pomyslal o kwiatach:-D

no bardzo miło pomyślał

dzien dobry
naja o jejku, duzo zdrowka dla malego.

madlen ale masz fajnego meza, super tak czasem kwiaty dostac:)

my jeszcze do konca tyg w domku ale nie jest zle.

no to zdrówka zyczę i sio sio choroby

ja dziś poczłapałam się do mamci bo miała świeżą rybkę zmieliła bo taka najbardziej lubia i mi sie dostała na obiad bo za dużo było wiec dzis miałam dobryy obiadek

Do góry