reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

anaconda to wygalda tak ze moja mala jest troche nieufna jezeli chodzi o doroslych ale pani psycholog jej sie spodobala, poki co zaczynaja rozmawiac w czasie zabawy. tam sa fajne gry, klocki puzzle, razem sie bawia i pani psychlogog ja wypytuje, trzeba spokojnie kolo 5- 6 spotkan zeby mala troche jej zaufala i wtedy zacznie jej tlumaczyc powoli wszystko.
dla mnie wazne ze mala chodzi tam chetnie

reklama
Agatko ja mam pomysł na prezent dla Majki, miała dostać zestaw baśni Andersena i grę skaczące małpki, a pod choinkę dużą dwustronną tablicę z literkami i zegarkiem i wg mnie taki prezent byłby strzałem w 10-tkę a tu ona chce kolejną lalkę :cool::cool::cool:

moje maja tablice z jednej strony kreda do pisania z 2 strony piskami
ale licze ze w duzym sklepie cośmoze mi sie uwidzi
ostatnio coś napominała o tych zabawach typu słonik wypuszcza baloniki czy cos takiego i sie łapie lub lekko zręcznościowa gra wiec tak jak mówie licze na wizje zobaczenia w sklepie czegos dobrego

Ola to prawie jak moja sie chyba lekko pojechała na tym ze babcia w Krakowie nie była taka jak tutejsza
mieszkała na tej samej ulicy i nie wpdała widzielismy sie raz na rok
wiec teraz kozysta z tej co ma a tamta hmm zero kontaktu nicc a ja nie naciskam trudno
kominak mi chłopaki kończa jupii a ja pokoje sprzatam bo dzieci sa w placówkach

Agatulka bo dla dziecka babcia to babcia:) babcia to powinna byc fajna i interesowac sie przynajmniej...a nie tak jak u nas odmawiac dziecku kontaktu... ale co da sie zrobic... takich ludzi powinno sie w kosmos wystrzelic.

ja chce juz do domku dzis... spac mi sie chce

Witam sie kobietki popołudniowo!!
co dobrego???
widzę ze na tapecie temat świątecznych prezentów;-) ...pewnie i u mnie lada dzien zacznie sie kombinowanie...
wspominacie o tych grach-słonie ELFANA tego co łapie sie te motylki średnio polecam,moje szkraby maja go juz ze 2 lata i szał minął szybko i do tego strasznie żre baterie:szok:;-),jeśli chodzi o spadające małpki-to już lepiej,też mają i często wyjmuję!
jak Wasze Misiaki nie maja to polecam "zgadnij kto to" !to był strzał w 10:-)!

u mnie oki,jutro odbieram pierwszą kasę:-):-):-) stażową...chyba zaszaleję:-D:-D:-D
pozdrawiam póki co!!

dzien dobry,choc juz raczej dobry wieczor;-)dni mijaja nam expresowo...tez zaczynam powoli myslec o prezentach bo tylko patrzec bedzie wigilia.
Aftk mysle ze pieniadze stazowe smieszne ale poszalec mozesz..a co;-):-)tez kolezanka polecala ta sama gre co TY...

Agatulka
a jak sie czuje mama:confused:zazdroszcze Ci tego rozpakowywania i urzadzania...

Iwonka
sprzedajesz na allegro tylko ubrania czy tez i zabawki:confused:mi tez wypadalo by sie zebrac i posprzedawac troszke rzeczy ale czasu brak:-(

zaraz idziemy na konferecje"Czytanie kluczem do wiedzy i sukcesu dziecka". W trakcie konferencji dzieci w wieku 3- 9 lat będą mogły wziąć udział w zorganizowanych warsztatach w zakresie: plastyki, aktorstwa, śpiewu oraz ruchu rozwijającego. wiec milego wieczoru...:tak:

Witam sie kobietki popołudniowo!!
co dobrego???
widzę ze na tapecie temat świątecznych prezentów;-) ...pewnie i u mnie lada dzien zacznie sie kombinowanie...
wspominacie o tych grach-słonie ELFANA tego co łapie sie te motylki średnio polecam,moje szkraby maja go juz ze 2 lata i szał minął szybko i do tego strasznie żre baterie:szok:;-),jeśli chodzi o spadające małpki-to już lepiej,też mają i często wyjmuję!
jak Wasze Misiaki nie maja to polecam "zgadnij kto to" !to był strzał w 10:-)!

u mnie oki,jutro odbieram pierwszą kasę:-):-):-) stażową...chyba zaszaleję:-D:-D:-D
pozdrawiam póki co!!

własnie tez zastanawiam sie nad ta grą :)))
liczę ze Maks nei za mały na to ejst bo on strasznie niecierpliwy jest wrrrr
ulalal to impreza bedzie jutro u ciebie hehehehhe

dzien dobry,choc juz raczej dobry wieczor;-)dni mijaja nam expresowo...tez zaczynam powoli myslec o prezentach bo tylko patrzec bedzie wigilia.
Aftk mysle ze pieniadze stazowe smieszne ale poszalec mozesz..a co;-):-)tez kolezanka polecala ta sama gre co TY...

Agatulka
a jak sie czuje mama:confused:zazdroszcze Ci tego rozpakowywania i urzadzania...

Iwonka
sprzedajesz na allegro tylko ubrania czy tez i zabawki:confused:mi tez wypadalo by sie zebrac i posprzedawac troszke rzeczy ale czasu brak:-(

zaraz idziemy na konferecje"Czytanie kluczem do wiedzy i sukcesu dziecka". W trakcie konferencji dzieci w wieku 3- 9 lat będą mogły wziąć udział w zorganizowanych warsztatach w zakresie: plastyki, aktorstwa, śpiewu oraz ruchu rozwijającego. wiec milego wieczoru...:tak:

Joanna a mamcia oki jak na razie odpukac jutro sie z nia i jej koleżanką na zakupy umówiłam bo ja puki prawka nei mam liczę na innych by do miasta jechać
a co do rozpakowaywania zostały mi 3 kartony szkła typu pokale i barowe szkło
oraz karton ksiązek wiec juz lepiej
zobaczymy czy od grudnia sie uda kafelki kłaść i zaczynac kuchnie choc prądy oraz rury itp .

moje dzis po za jedna wpadka grzeczne pomalowały farbami Maks to z kartki nawet na buzie przeszedł :p
kolacje pięknie zjadły apetyt im wraca bo ostatnio był brak
i tez kolejny dzionek zleciał

Witam Mamusie!

Ja dzis z Krzysiem bylam u logopedy, pochwalila na s ze slychac efekty pracy i cwiczen, pocwiczyla, zadala nowe prace i 30 minut zlecialo...a razem z jazda busami i spacerek w ulewe od przystanku razem 3 godziny. maz zabral samochod i zostaja mi przewozy busem...mam nadzieje ze na wiosne sie nam uda cos odlozyc i kupimy autko dla mnie

Jesli chodzi o prezenty to u mnie kazde chce co innego bo rozne grupy wiekowe mam :-D

Ania napisala list ze chce ksiazke o koniach i tunike, ale przede wszystkim zeby wszyscy byli zdrowi!!! Ona juz nie wierzy w Mikolaja ale zwyczajowo pisze i podrzuca na parapet zebym nie miala problemu z wyborem prezentu.

Krzysiowi mysle kupic wlasnie tablice, a Maciejowi duza kopare bo on uwielbia takie auta i co wazne nie nudza mu sie

Co do gry "zgdnij kto to" tez polecam :tak:

Agatko mam nadzieje ze to nic powaznego i obedzie sie bez kucia, nowe miejsce i juz problem
Atfk a co to jest ta pierwsza klasa stazowa bo ja straszny laik w tym temacie

Pozdrawiam :-)

dzien dobry
u nas dzien zaczal sie fatalnie, mala wstala i stwierdzila ze nie umie polykac, boli ja i do przedszkola nie idzie... ma stan podgoraczkowy, idziemy do lekarza bo nie zostane znia tak na weekend... po prostu super

Ola jak tam Olwicia:confused:co powiedzial lekarz:confused:dzieci uwielbiaja chorowac szczegolnie na weekend:tak::-(

strasznie szybko dzien za dniem mija...szybko ciemno za oknem..

Agatko udane zakupy:sorry2::confused:

reklama
Hejka!

Dzis mi Ania strachu napedzila, wychodzi o 15.50 ze szkoly wolnym krokiem 20 minut 16.30 jej nie ma. Wyszlam raz popatrzec, drugi...zadzwonilam do jej kolezanek...wszystkie dawno w domu a jej nie ma. Juz mialam leciec do sasiada zeby ze mna pod szkole podjechal a tu patrze idzie...z kolega...zagadani...ahhh mamus nie wiedzialam ze sie tak pozno zrobilo :szok:
Jak te dzieci szybko rosna...az strach sie bac co bedzie dalej

Ollka u mnie dzieci jak juz choruja to tylko na weekend! Jak Oliwka???

Pozdrawiam

Do góry