reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

O właśnie ,moja cos gada że jej sie ząbek rusza:sorry: to jest pierwszy dopiero;-) a juz zapomniałam ....co ta wrózka zębuszka daje ,kasę???:-p
Co do ogrodów to ja tez lubie najbardziej piekne krzewy ,które wcale nie musza kwitnąć. Ale jakies tam kwiaty tez lubię miec,A można tak dobrać kwiaty żeby zawsze jakies były,jak jedne wzwiędną żeby inne w tym czasie sie pojawiły i tak aż po jesien mozna miec kwiaty w ogrodzie. Ja mam na ogrodku tu gdzie teraz jesteśmy ,taki mały skalniaczek. Usypałam go z kamieni polnych,a jest w miejscu gdzie jest taka studzienka i w niej licznik na wode.;-):tak: Lubie tez jak wieczorami mi pachnie "maciejka".Przy moim bloku mieszkalnym tez mam swoj ogrodek i tam rosna kwiaty wieloletnie.Kidyś tylo raz wsadzone cebulki i tak co roku sobie kwitną.Nawet konwalie mam ;-)

reklama
O właśnie ,moja cos gada że jej sie ząbek rusza:sorry: to jest pierwszy dopiero;-) a juz zapomniałam ....co ta wrózka zębuszka daje ,kasę???:-p
Co do ogrodów to ja tez lubie najbardziej piekne krzewy ,które wcale nie musza kwitnąć. Ale jakies tam kwiaty tez lubię miec,A można tak dobrać kwiaty żeby zawsze jakies były,jak jedne wzwiędną żeby inne w tym czasie sie pojawiły i tak aż po jesien mozna miec kwiaty w ogrodzie. Ja mam na ogrodku tu gdzie teraz jesteśmy ,taki mały skalniaczek. Usypałam go z kamieni polnych,a jest w miejscu gdzie jest taka studzienka i w niej licznik na wode.;-):tak: Lubie tez jak wieczorami mi pachnie "maciejka".Przy moim bloku mieszkalnym tez mam swoj ogrodek i tam rosna kwiaty wieloletnie.Kidyś tylo raz wsadzone cebulki i tak co roku sobie kwitną.Nawet konwalie mam ;-)

tak pieniążka daje wrózka zębuszka zębusia pod poduszkę daje sie a rano jest pieniążek

co do kwiatków sporo będzie do dumania co gdzie i jak by to zrobć by było ładnie wiadomo zajmie nam to troszkę czasu ale bedzie jakiś efekt
maciejka o takk cudny zapach lata trza bedzie ją poszukać
ja ogród przed domem mam taki mały trawnik i pełno iglaków nasadzonych nei wiem po jakiego czorta :p bo wyglada to jak by wkopywali je tak ja stali tak o
z tyły przy samym domu jakies kwiaty sa ale tam chyba cos pnącego puszcze
a przy płocie róże i zkonsultuje co obok nich moze rosnąc bo tez te pnące róze bym dała

Agatulka zmien sobie w ustawieniach skąd klikasz ;-)
Ja lubie iglaki bo to znow cały rok zielone:tak::tak::tak::tak: i piekny trawnik;-) pewnie z czasem dopracujecie wszystko i napewno bedzie cudnie i przytulnie :-):tak:

Mozi ja zawsze daje moim dzieciaczkom za zabka piatke,Martyna za te tylne,co jej w Polsce wyrwali dostala dyszke,bo to byly duze zeby, wiec stawka byla podwojna :-D,ale normalnie to wkladam pod poduszke £5,w pl.dawalam 5zl.
u nas dzisiaj nic ciekawego,siedzielismy caly dzien w domu,bo za oknem oberwanie chmury,a poza tym Martyna w dalszym ciagu pociaga nosem i nie chce zeby sie gorzej zalatwila,na razie faszeruje ja syropami jakie posiadam,zobaczymy czy to cos pomoze,oby

Hej kochane!
Moj Krzys mial dzis slubowanie i pasowanie na zerowkowicza!
Zobacz załącznik 295647Zobacz załącznik 295648

Agatko teraz na robienie skalniaka to juz za pozno, po drugie trzeba przemyslec, przygotowac rusztowanie i kamienie. No i tzreba sie przygotowac ze w pierwszym roku to skalniak wyglada ubogo i dopiero w 2-3 roku zaczyna byc fajny...a w 4 trzeba go juz mocno przerwac

Iwonko u Ani zabki szybko wypadaly, u Krzysia to na razie nic sie nie rusza ale jemu pozno urosly dopiero na 10 miesiecy mial pierwszego

Naju no wlasnie jestes??? Bo pusto bez Ciebie!

Muminko takie programy to powinny byc wszedzie bo to teraz plaga!!! U Krzysia mieli ostatnio prelekcje zeby nie otwierac nieznajomym i tego typu sprawy

Madlen zdrowia dla Martynki, zeby Ci sie calkiem nie rozlozyla

Pozdrawiam wszystkie i nie wiem czy juz bede przed weekendem

Agatka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!
To,o czym marzysz by sie spelnilo
A to,co kochasz by Twoje bylo !!
h100.gif

reklama
Witam sie kobietki przed-weekendowo!
jak zdróweczko i co u Was słychać to doczytam zaraz!!
u mnie oki,stuknął mi miesiąc pracy;-) więc juz bliżej jak dalej do pierwszej wypłaty:-D:-D:-D!
poza tym to ogólnie wszytsko w porządeczku,jakoś sie układa!dzieciaczki zdrowe,maż nadal ten sam:tak::tak::tak:(na szczęście)!
teraz mam 3 dni wolne wiec sie wyspie:-)!
jutro mam gosci-takich "całonocnych":-Dwięc w dzien będe przy garach!

pozdrawiam Was -idę poczytac co tam u WAS!!
dojrzałam juz że ....KTOŚ TU MA URODZINKI WIĘC:
AGATULKA STO LAT KOCHANA!!!SAMYCH UŚMIECHNIĘTYCH ,ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH!!!!

Do góry