reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Agatka super ten Rogalik:-)swietny psiak:-)wyobrazam sobie radosc w domu:-)a jak sie czuje mama:confused:

Zuzkus a jak dlugo podajesz juz ten syrop aerius:confused:widzisz po tym poprawe bo nam go zapisano i ciekawi mnie Twoja opinia:sorry:

Mama Aneta u nas tez miedzy innymi flonidan, zyrtec i inne leki nie pomagaja:-(

pozdrawiam:-)

mama na razie wsio oki 9 ma wazne badania to sie sporo okaże

Agata Rogalik super,bardziej wyglada na Rogala,niz Rogalika :-D,bo do malych pieskow to on chyba nie nalezy.dzieciaczki pewnie szczesliwe,ze maja czteronoznego przyjaciela?
moje dzieciaczki tez nas namawiaja na pieska,ale dla nas to troche klopot,bo jak bedziemy gdzies jechac na wakacje,to nie wyobrazam sobie jeszcze z psem podrowzowac,a nie mam tu nikogo,zeby psiaka popilnowal :-(
u nas panuje przeziebienie,Martyna znowu nosem podciaga,dzisiaj w nocy co chwile sie budzila,bo nie mogla spac przez ten zapchany nos...dobrze,ze chociaz Hubert zdrowy.

psiak ma okoo pół roku
to mieszaniec wyżła i labradorka pewnie do kolan bedzie sięgał
o takk dzieci oszalały
mamy ogródek w którym może sobie biegać i zawsze tak sobie mówilismy że jak bedzie dom z ogrodem wtedy będzie psiak
przyspieszylismy chyba po śmierci psiaka z mojego domu rodzinnego

zapodaje lenia i obijam sie :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witam!
Auto posprzatalam i umylam, skalniak skopany na zime, okna sobie dzis odpuszcze.

Pusto tu ostatnio!!!!

Joanna wczesniej brali zyrtec w kroplach, ale tylko ich pobudzal. Od jakiegos roku biora obaj aerius. Czy dziala? Nie wysypuje ich tak mocno i lagodzi skutki uczulenia. wiem ze ma szersze spektum dzialania niz np zyrtec Po ostatniej wizycie lekarka stwierdzila ze Krzys juz moze odstawic a Maciej jeszcze przez zime bo to dla niego ciezki okres

Agatko pieska juz widzialam, sliczny! Ja tez bym chetnie miala psa, albo kota...ale xhlopcy obaj uczuleni

pozdrawiam

a ja z ogrodem do wiosny czekam bo brak wizji co tu robic

dzien dobry
ale tutaj ciuchutko
Agatulka sliczny piesek.

oliwia od poniedzialkuw przedszkolu, dzis miala zdjecia w stylu retro.

a tak to u nas tak sobie... napisze jak bede miala wiecej czasu

Witam.Ostatnia zalatana jestem....
Agatulka psina śliczna a w ogrodzie jeszcze jest chyba czas żeby szybko wsadzic cebulki kwiatów roznych i na wiosne cieszyc sie pieknym widokiem kwiatów:tak::tak::tak:

Naja wróciłaś już czy nie?

Witam.Ostatnia zalatana jestem....
Agatulka psina śliczna a w ogrodzie jeszcze jest chyba czas żeby szybko wsadzic cebulki kwiatów roznych i na wiosne cieszyc sie pieknym widokiem kwiatów:tak::tak::tak:

Naja wróciłaś już czy nie?

a nie wsadza sie ich na wiosne?????
Zuza jako ze opowiadałąs o skalniaku ostatnio dawajj co i jak

A ja korcze uwielbiam skalniaki. Jak mielismy ogrodek to tylko takie rzeczy tam mialam. Nielubie w ogrodkach tych wszystkich kwiatow z kwiatami ... Ja tam wole same liscie i takie tam sekulanty czy cos rozy tez nielubie . Zaledwie dostawac ale nie w ogrodku. Teraz na balkonie bede tez miala same lisciaste roslinki bo zawsze wygladaja ladnie a kwiaty to przekwitaja i potem badyle brzydkie zostaja.
Wiecie u nas od 3 tyg razt w tyg leci taki program. W przetlumaczeniu to "Miejsce zbrodni : internet" Super program i wydaje mi sie ze powinien byc w kazdym kraju! Chodzi w nim o to by pokazac rodzicom i dzieciom ze internet niejest bespieczny. Chodzi tu glownie o pedofilie. Na zywo dorosli z tego programu pisza na forach dla dzieci i mlodzierzy podajac sie za 10 czy 13 latkow. Bardzo szybko do danego dziecka zaczyna ktos pisac. Podaje sie za kogos w podobnym wieku ale niekoniecznie. Czasem odrazu pisze ze ma np 47 lat. Wyznaje milosc i ze takie tam. Potem proponuje spotkanie. Oni sie zgadzaja. Proponuja za miejsce spootkania ich mieszkanie(tzn tych doroslych z programu) i podstawiaja dziewczynke albo chlopaka . Jest ich dwoch chlopak wyglada nba jakies 13 lat ale w rzeczywistosci ma 18 i to samo z dziewczynka. W mieszkaniu czeka telewizja ochrona itd. Taki zbok przychodzi a te "dzieci "wypytuja sie co on chce co oczekuje czy ma ze soba np kondony. Te zboki porabane pipsza takiemu dziecku jak sie cieszy ze mogli przyjsc bo tak mocno ich kochaja przynosza jakies prezenty... Jak juz siewszystkiegio dowiaduja dziecko wychodzi a wchodzitelewizja. Facet oczywiscie jest zasloniety mgielka i niemozna go rozpoznac. Wypytuja sie o wszystkoi ... niestety puszczaja go bo to tylko telewizja a nie policja no i facet nic niezrobil tylko se gadal. Na szczescie sprawa jest podawana odrazu na policje i facet jest obserwowany juz do konca swoich dni. W ten sposob pokazuje sie rodzicom jak naiwne sa dzieci i jak szybko wpoadaja w euforie zakochania. Pokazuje tez dzieciom ze tacy ludzie niebiora milosci na powarznie tylko chodzi im o sex z nieletnimi. Caly program kreci sie w tym temacie i czasem az sie plakac chce jak widze jak latwo jest teraz pedofilom i ze niema prawa na to by juz za pisanie i gadanie o seksie z nieletnim i proponowanie mu tego wsadzali do wiezienia!

Nie kochana,można na wiosne ale głównie na jesień:tak::tak::tak::tak:chyba pażdziernik jest ostatecznym terminem na niektóre poczytaj tu i cebulki

dziękii wielkie
choc ja nie wiem czy nei bede musiała dopiero na wiosne z tych co można bo na razie brak pomysłu co miało by gdzie byc i wszedzie drzewo jest Bo Drewutni brak hehheheh

A ja korcze uwielbiam skalniaki. Jak mielismy ogrodek to tylko takie rzeczy tam mialam. Nielubie w ogrodkach tych wszystkich kwiatow z kwiatami ... Ja tam wole same liscie i takie tam sekulanty czy cos rozy tez nielubie . Zaledwie dostawac ale nie w ogrodku. Teraz na balkonie bede tez miala same lisciaste roslinki bo zawsze wygladaja ladnie a kwiaty to przekwitaja i potem badyle brzydkie zostaja.
Wiecie u nas od 3 tyg razt w tyg leci taki program. W przetlumaczeniu to "Miejsce zbrodni : internet" Super program i wydaje mi sie ze powinien byc w kazdym kraju! Chodzi w nim o to by pokazac rodzicom i dzieciom ze internet niejest bespieczny. Chodzi tu glownie o pedofilie. Na zywo dorosli z tego programu pisza na forach dla dzieci i mlodzierzy podajac sie za 10 czy 13 latkow. Bardzo szybko do danego dziecka zaczyna ktos pisac. Podaje sie za kogos w podobnym wieku ale niekoniecznie. Czasem odrazu pisze ze ma np 47 lat. Wyznaje milosc i ze takie tam. Potem proponuje spotkanie. Oni sie zgadzaja. Proponuja za miejsce spootkania ich mieszkanie(tzn tych doroslych z programu) i podstawiaja dziewczynke albo chlopaka . Jest ich dwoch chlopak wyglada nba jakies 13 lat ale w rzeczywistosci ma 18 i to samo z dziewczynka. W mieszkaniu czeka telewizja ochrona itd. Taki zbok przychodzi a te "dzieci "wypytuja sie co on chce co oczekuje czy ma ze soba np kondony. Te zboki porabane pipsza takiemu dziecku jak sie cieszy ze mogli przyjsc bo tak mocno ich kochaja przynosza jakies prezenty... Jak juz siewszystkiegio dowiaduja dziecko wychodzi a wchodzitelewizja. Facet oczywiscie jest zasloniety mgielka i niemozna go rozpoznac. Wypytuja sie o wszystkoi ... niestety puszczaja go bo to tylko telewizja a nie policja no i facet nic niezrobil tylko se gadal. Na szczescie sprawa jest podawana odrazu na policje i facet jest obserwowany juz do konca swoich dni. W ten sposob pokazuje sie rodzicom jak naiwne sa dzieci i jak szybko wpoadaja w euforie zakochania. Pokazuje tez dzieciom ze tacy ludzie niebiora milosci na powarznie tylko chodzi im o sex z nieletnimi. Caly program kreci sie w tym temacie i czasem az sie plakac chce jak widze jak latwo jest teraz pedofilom i ze niema prawa na to by juz za pisanie i gadanie o seksie z nieletnim i proponowanie mu tego wsadzali do wiezienia!

chyba widziałam podobne programy na Discowery
okropne ale dobrze że pokazuja moze rodzice będą choc troszke pilnowac i obserwowac co dzieci robią w necie

reklama
Iwonka patrze ze sporo tych co lubie sadzic trza w Sierpniu wiec chyba w tym roku wrrr bedzie jeszcze mało kwiatków
ale trudno bede projektowac w tym roku a widoki na za rok będą :))
ale fajna strona i przynajmniej nazwy po fotkach sobie spisze :p

wyjełam Zuzi kolejnego zabka bo taks ie ruszał że trza było pomóc
wiec wieczorem czekamy na wróżkę zębużkę

Do góry