reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Dzień dobry

Muminka dziewczynki często takie śpioszki są tak samo miałam z Zuzią aniołek po 5/h spać potrafiła a Maks odmiennie spał jak zając i marudek był
u nas z uszkami Zuzi było często coś nie tak i pechowo co ielismy badanie uszków to młoda po chorobie była lub przed i zawsze coś nie tak wychodziło ale osttanie było wsio oki jedyne co u niej to ma pewnie po moim tacie samo zapychnei sie lub koreczki będa sie jej pewnie robić
Zuza oby u Krzysia było wsio oki moze tez żle wyszło po chorobie lub przed

Joana własnie byłam rąbać drzewo by nerwy wywalić czekamy na to co powie tamten ordynator bo uciekają jej ciagle te krwinki i nie wiadomo czy coś nie tak ze szpikiem jest nie tak wrrr mama strasznie się martwi kurcze tyle chorób na raz ma

mąż pojechał po zimowe opony bo mrozy od rana po -3 sa wiec trza szybko zmienić
a ja zajmę sie gulaszem i plackami ziemniaczanymi będą placki po węgiersku czy jak w każdym regionie one są zwane hehehhehe

reklama
DZIEN DOBRY
U NAS DALEJ CHOROBOWO,W NOCY DOALCZYLA GORACZKA, MALA AMRUDZI CALY DZIEN, POWIEM SZCZERZE ZE CHYBA DO 3 OKA NIE ZMRUZYLAM. A JUZ JAOS NIE RPZYZWYCZAJONA JESTEM DO TAKICH NOCEK...

agatulka oby mamie sie polepszylo.

Olka zdrowka dla Oliwki a dla Ciebie sil ...Teraz wirusy szaleja...oby szybko przeszlo:tak:

Agatulka
okropnie jest tak czekac na to co powiedza lekarze...czlowiek sie denerwuje...ja tez musze pomyslec o zimowkach a na razie zaraz idziemy na zakupy-potrzebujemy buty zimowe dla Juli:tak:zdrowka dla mamy....oby wyniki byly dobre:-)i mama zaczela sie lepiej czuc:-)

wiadomosc od aniaslu

quote_icon.png
Napisał anaiaslu
Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać. Dzięki wielkie za pomoc:biggrin2:

Ostatnia edycja:
wiadomosc od aniaslu

quote_icon.png
Napisał anaiaslu
Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać. Dzięki wielkie za pomoc:biggrin2:
suwaczek zmieniony,na dobry

a w ogule co tam u was???
u nas dobrze,mloda zdrowa
zrobilam sobie ogorkowa czy moze kwasnice???bo kwasna ta moga zupa ogorkowa,ale pyszna taka chcialam :)
ide mloda isc spac

Ostatnia edycja:
Witam.Widze ze chorobowo troche ,Zdrówka dla wszystkich,sio choroby!:tak:
Do nas właśnie do firmy tescia przyjechała mobilna wulkanizacja z super sprzetem,i wszytskie auta maja wymieniane opony na zimowe:tak::tak::tak::tak: ale koles wpadł na pomysł i kase zarabia:tak:kupil takie auto specjalnie przystosowane do tego typu:tak::tak::tak: rzeczy.tylko sie dzwoni a on przyjezdza w podany adres i opony sa zmienione:tak:

Poza tym nic nowego,remont trwa :crazy::-D:-D:-D

Cześć kobietki!!!
witam sie i ja...po długiej parodniowej przerwie z wiadomego powodu;-)!w pracy oki,czas mknie niesamowicie bo ciągle jest coś do roboty;-)!!
w domku tez oki!Fifi pojechał dzisiaj na dodatkowe zajęcia-karate;-),pierwszy raz i ciekawa jestam jakie bedą wrazenia jak wróci!Kajka też spoko,zaklimatyzowała sie w szkole i nie ma problemów!rodzice mi pomagają przy zaprowadzaniu i odbieraniu szkrabów jak mój Tomaszek ma słuzbę i nam nie bardzo pasi więc nie mogę narzekać bo sie wszystko kręci;-)!
idę poczytać!!
pozdrawiam!!
odezwę sie w sobotę bo będę sama:-)!

Witam,a co tu tak cichutko:confused:
Miała być religia i w końcu nie ma jej w przedszkolu ,bo jakiś tam biskup czy ktoś powiedział że nie maja katechetki która naucza 5 latki.Z jednej stront to szkoda bo myślałam że ją tam coś pod uczą...:sorry2:
A jutro maja dzień marchewki i maja być ubrani na pomarańczowo,ja nie mam nic w tym kolorze:baffled: znalazłam jakąś jedna letnią bluzeczkę na ramiączka i tyle.Nie będę jej kupować nowych ubrań w tym kolorze bo nie lubię tego koloru na ubraniach:-p A za tydzień maja balz okazji halloween,też jest prośba żeby przebrać dziecko w coś z tego tematu.A dzień wcześniej zajęcia otwarte z rodzicami z logopeda:tak: a i już zbierają na bilety 20zl do teatru bo tez idą.Nie mówiąc o kolejnych zdjęciach jakie robili dzieciom.Wziełam tylko jedno grupowe:tak:No to tyle.
Idę sobie zrobić kawusie i ciasto upiec:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
Jutro pogrzeb Piotra, maz dzis w nocy wraca wiec pokarze sie pewno dopiero po weekendzie.
Bylam wczoraj z Krzysiem u lekarza...plukanie ucha i korek popcorn z woskowina. Dopiero wtedy sie przyznal ze bawil sie kukurydza, wpadla mu do ucha, bal sie mi powiedziec a ze nie bolalo to szybko zapomnial

Pozdrawiam!

Do góry