reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i Ja
weekend minął w niedziele bylismy u Mamci w szpitalu kurcze nie wiedza czemu jej spadaja te czerwone krwinki teraz szereg badań jej robic muszą bo nie znają przyczyny ale ważne ze jest pod dobra opieką choc wynudzi sie bo mam nie usiedzi w miejscu a tam musi leżeć

dzis ułozyłam zdeczko na Zuzi mebelkach jenyy ale i tak jest jeszcze taki chaos foto na @

reklama
Witam i Ja
weekend minął w niedziele bylismy u Mamci w szpitalu kurcze nie wiedza czemu jej spadaja te czerwone krwinki teraz szereg badań jej robic muszą bo nie znają przyczyny ale ważne ze jest pod dobra opieką choc wynudzi sie bo mam nie usiedzi w miejscu a tam musi leżeć

dzis ułozyłam zdeczko na Zuzi mebelkach jenyy ale i tak jest jeszcze taki chaos foto na @
zdrowka dla mamy !!!

zuza a moze te badanie zle wyszlo,pojdziesz z Krzysiem do specjalisty i okaze sie,ze jest wszystko OK,trzymam kciuki zeby bylo dobrze !!

u nas juz jesiennie,zimno,wieje i pada brrr az sie nie chce wyjsc z domu,wiec jak nie ma potrzeby to siedzimy w domciu,moje dzieciaczki jeszcze ten tydzien chodza do szkoly,a potem mamy caly tydzien wolnego.oby tylko pogoda w miare dopisala,bo siedziec z nimi tyle czasu ciezko,bo zaraz bedzie stekanie i marudzenie,ze nudno..

Madlen ja mam jeszcze taka teorie ze moze to korek woskowy, bo jemu sie bardzo uszy brudza pomimo czestego mycia i kropelek. Ale badanie zrobie zeby nie bylo ze cos zaniedbalam, i do laryngologa tez moge isc...tylko te terminy!!! Pewno znowu prywatnie

Zuskus a mo rze to ta pogoda mu jakos uszy zawiala i dlatego badanie w zerowce zle wyszlo. Laryngolog sie zna i ma lepsze doswiadczenie i okaze sie ze wszystko okey. Moj Filip niestety byl na oba uszy prawie gluchy i okazalo sie ze zrosnieta blone bebenkowa. Po operacji wszystko wrocilo do normy.
Agatulka zdrowka dla mamy!

oj tak Zuzkus terminy to sa kosmicznie dlugie..paranoja,zeby dostac sie do jakiegos specjalisty to czeka sie nawet kilka miesiecy..brak slow na NFZ..ja nie wiem po co oni biora kase na skladki,jak i tak wiekszosc ludzi chodzi prywatnie.bedzie dobrze,a wy zauwazyliscie cos zeby mlody gorzej slyszal?

Taaaa terminy. Ja chlopakow rejestrowalam w styczniu do alergologa i termin mam za tydzien :szok: Krzys jest nadpobudliwy i ja sie obawiam ze to badanie bylo ogolnie niemiarodajne, dlatego nie panikuje tylko to sprawdze...a okaze sie ze tak i ma klopoty, trudno sa gorsze schorzenia

reklama
Zuzkus wizyta jak piszesz u specjalisty wszystko wyjasni..bedzie dobrze...musi...:tak:

Agatko jak mama sie czuje:confused:

Muminka super ze corenka aniolek:tak:...dobrze ze poszliscie po porade i pomoc do specjalisty...i fajnie ze juz widac pomalu jakas poprawe u Filipa:tak:oby tak dalej:tak:

ja czekam na kuriera i do puki nie przyjdzie to jestem uziemniona:-(za oknem ciemno i szaro...mokro:-(

Do góry