reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

dziendobry
witam sie z kawka...
to u nas w przychodnaich nie ma takich problemow.
ja palnuje sie wybrac na badania jak oliwie oddeleguje do przedszkola.
dzis zaraz beirzemy sie za pozadki.
na jutro zarezerwowalysmy sobie bilety do cinemay city, zobaczy jakie ebda tlumy jak bilety sa po 10 zl...

reklama
witam i ja. zanim poczytam, coś napiszę rozsądnie, pójdę do sklepu, cokolwiek zrobię - idę przeprowadzić akcję wywalania zabawek z pokoju młodego. ciekawe jak mi pójdzie:-p miłego dnia kobitki:tak:

Witam sie i oznajmiam że żyję i mam się dobrze:-):-):-)!!
odkąd zaczęłam pracować tzn stażować sie...czasu brak na cokolwiek!pracuję od poniedziałku do piątku w godzinach 9-15 ale zanim wrócę do domu,odrobię lekcję z Fifim i coś tam sie ogarniemy to już wieczór i nic sie nie chce;-)-ale ogólnie jestem bardzo zadowolona!!ta praca spełnia moje oczekiwania więc jest git!!odnajduję sie całkowicie w tym obcowaniu z ludzmi,często bardzo schorowanymi fizycznie!!o to mi chodziło w koncu:-)!!
dzisiaj Fifi ma imprezkę urodzinową więc zmykam piec babeczki:-D:-D:-D-odezwę sie na pewno:-D:-D:-D ale ni9e mogę obiecać kiedy!!
ściskam serdecznie i cieplutko!!!

witam i ja. na dłużej pewnie zajrzę później, bo jadę zaraz na przedszkolne święto ziemniaka:-p nie lubię takich imprez, ale się zadeklarowałam. w ogóle myślałam, ze młody nie pójdzie dziś, bo wczoraj marudził na gardło, ale chciał, a myślę że jak ma być chory to siedząc w domu i tak by był. ryzykujemy, jadę kiełbasę nad ogniskiem piec, której nie zjem, bo nie jem mięsa:-p

Witam :-):-):-)
My całą sobotę spędziliśmy w ZOO w Warszawie, była super pogoda więc i super się spacerowało :tak::tak::tak: do domu wróciliśmy dopiero na godz.21 :tak::tak::tak:
Iwonka fajnie masz z tym ZOO że tak blisko ciebie, my akurat się załapaliśmy na karmienie hipopotamów, ale jak ktoś z bliska to może pooglądać jak się karmi większość zwierzaków, Maja zachwycona :tak::tak:
Naja pieczenie kiełbasek? Oj ja bym z chęcią zjadła :tak::tak:
Atfk super że praca spełnia twoje oczekiwania, o to właśnie chodzi żeby robić to co się lubi :tak::tak::tak:

Naja fajny ten pomysl z pieczeniem kielbasek:) u nas nie organizuja takich rzeczy...
ogolnie np dla maluchow poza spacerami nie ma zadnych wyjsc, chyba dopiero dla 5 latkow...

Anaconda faktycznie wam sie wczoraj pogoda udala... super ze wypad udany:)

U nas w tamtym roku dla 3-latków był tylko wyjazd na dzień dziecka i nawet spacerów nie było bo po obiedzie było leżakowanie, a w tym roku jak ładna pogoda to spacerują no i już w teatrze byli więc nie jest źle :tak::tak::tak:

reklama
Aga fajnie robic coś co sie lubi i co sprawia ze czujesz sie super
Naja ooo ciekawe czy u mnie na wsii bedzie pieczenie ziemniaka :)
Ola u nas w Krakowie bylo kilka wyjśc u Zuzi itp teraz na razie cisza w zerówce zobaczymy

Beatka pogoda byłą serio idealna do zwiedzania

Do góry