reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam z rana :-):-)
Ja od wczoraj mam kiepski humor ale nie chcę na wyrost pisać czemu więc proszę tylko o trzymanie kciuków, a za tydzień jak sprawa się wyjaśni to wszystko opiszę :tak::tak:
Z Muminką ja osobiście nie mam kontaktu poza tym tutaj więc sama nie wiem co się z nią dzieje :-:)-:)-(
Madlen gratuluję takiego mądrego syneczka, a że początki w szkole były nie za bardzo to dużo dzieci tak ma, najważniejsze że teraz jest dobrze :tak::tak:
A co do lekarzy to właśnie moja gin ostatnio mi powiedziała ze mi nie zrobi cytologii bo się robi raz na trzy lata, a ja przecież do tej pory miałam robioną co rok i nie wiem co zrobić bo nawet mi powiedziała ze jak chcę mieć robioną co roku to niech ginekologa zmienię - co za babsko :angry::angry::angry:

reklama
Witam sie i ja z kawką i słoneczkiem za oknem:rofl2:!!chyba za ciepło nie jest ale samo słońce wpływa dobrze na samopoczucie;-)!

anaconda co za babsztyl:szok::szok::szok: z tej Twojej gin!!ludzkie pojęcie przechodzi...tyle sie mówi o profilaktyce a tu taki tekst:no::no::no:!!nie wiem czy faktycznie nie rozważ zmiany lekarza!!
IDIOTKA:angry: JAKAŚ!!

MADLEN a czemu będziesz usuwała małej ząbki???wiesz moja Kajka też ma tą wadę (PFO)-i jak zaczęliśmy z nią chodzić do dentysty to on mówił,ze to nie ma żadnego zagrożenia i śmiało można działać z zębolkami!!!Ale co sie należy to się należy badanie zrób oczywiście dla swojego spokoju!!a naturalną rzeczą jest kontrolowanie wad serduszka nawet jeśli są w fazie końcowej!!
no i gratulujemy syneczkowi!!takie dyplomy to super pamiątka!!!

Dzien dobry:-)wawa zamglona :-(slyszalyscie ze najlepiej wybrac na urlop sierpien bo maja byc najwieksze upaly:szok:a my wybieramy sie w lipcu:sorry2:

ja tak na chwile..pochwale sie wam,ze moj syn dostal dzisiaj w szkole dyplom,ze jest wyjatkowa osoba!! :)
jestem z niego bardzo dumna,tymbardziej,ze poczatki w szkole nie byly kolorowe..placz i zgrzytanie zebami,ale juz chyba sie odnalazl..;)

a wiecie moze co jest z muminka??

Madlen gratuluje super wyjatkowego synka:-):tak::-)fajnie motywujace dla dziecka musi byc taka nagroda:tak:nie zazdroszcze usuwania zabkow coreczce....czy taki zabieg jest konieczny???
a badania to koniecznie zrob!!!

pytalas mnie keidys o rezultaty na silwoni to powiem Ci ze sa i to bardzo widoczne...lepsza kondycja,lepiej sie czuje,mniej ociezala,mniej tu i ówdzie co mnie najbardziej cieszy a do tego zaczelam chodzic na joge i jukari a dzis ide na kolejne nowe cwiczenia abt..jedynie martwi mnie ze w okresie wakacyjnym bede musiala zrezygnowac bo chodzic nie bede miala jak -Jula ma wakacje a placic i niechodzic to tez szkoda kaski:sorry2:

No wlasnie co z Muminka:confused:fakt pisala ze ma teraz wiecej pracy ale odezwij sie do Nas i napisz co u Was:sorry2::tak:

Witam z rana :-):-)
Ja od wczoraj mam kiepski humor ale nie chcę na wyrost pisać czemu więc proszę tylko o trzymanie kciuków, a za tydzień jak sprawa się wyjaśni to wszystko opiszę :tak::tak:
Z Muminką ja osobiście nie mam kontaktu poza tym tutaj więc sama nie wiem co się z nią dzieje :-:)-:)-(
Madlen gratuluję takiego mądrego syneczka, a że początki w szkole były nie za bardzo to dużo dzieci tak ma, najważniejsze że teraz jest dobrze :tak::tak:
A co do lekarzy to właśnie moja gin ostatnio mi powiedziała ze mi nie zrobi cytologii bo się robi raz na trzy lata, a ja przecież do tej pory miałam robioną co rok i nie wiem co zrobić bo nawet mi powiedziała ze jak chcę mieć robioną co roku to niech ginekologa zmienię - co za babsko :angry::angry::angry:

Anaconda
kciuki trzymane:tak:Mam nadzieje ze humor sie poprawia z kazda minuta dzisiejszego dnia:tak:a co do badania cytologi to wykonywac sie je powinno raz w roku..moze faktycznie powinnas zmienic pania dr skoro ma takie poglady:angry:a napisz co z tym czyms co wyczulas jakis czas temu:confused:sorki ze tutaj sie pytam ale chyba nic nie pisalas o tym co:sorry2:

Iwonka gratuluje Wenessce kolczykow:-)
Jula nie ma i mysle ze jeszcze dlugo ich miec nie bedzie...nie mammy problemu z tym ze by chciala.Ja jestem przeciwna przekluwania uszu "nieswiadomym" dzieciom tylko dla polepszenia "samopoczucia" mamusi:angry:

..zazdroszcze konwalii pod oknami..slicznie pachna:tak:...Moja mama je bardzo lubi i zawsze na dzien mamy od nas dostaje:-)

Agatka jak tam dobieranie stanika sie udalo:confused:fajne sa takie sklepy i fachowa porada

milego dnia:-)

Iwonka to myślisz że my poprzebijałyśmy uszy dziewczynkom dla polepszenia swojego samopoczucia:sorry2:??hmmm bo tak to zabrzmiało:baffled:!

Witajcie,

Ja tylko na chwilę poinformować,że nadal w dwupaku chodzę.Byłam dziś w szpitalu i niestety nie chcieli mnie wcale zbadać,nawet ktg zrobić.Zrobiliby to,gdybym się przyjęła na oddział na leżenie już do porodu :wściekła/y::wściekła/y: Łaski bez,zapisałam się na jutro na prywatną wizytę do ordynatora,mam nadzieję,że wszystkie wątpliwości mi rozwieje i w końcu dowiem się więcej.

Iwonka to myślisz że my poprzebijałyśmy uszy dziewczynkom dla polepszenia swojego samopoczucia:sorry2:??hmmm bo tak to zabrzmiało:baffled:!

Atfk Po pierwsze mam na imie Aska;-)a po drugie mowie o swoich przemysleniach z ktorymi nie kazda musi sie zgadzac:sorry2:..o przebitych uszach u malenkich dzieci ktore nie sa swiadome przy podejmowaniu decyzji.ze mamusie przekluwaja im uszy same z siebie:-(..i napisalam ze ja z tym mam spokoj bo Jula sie wcale nie napala na kolczyki w uszkach...widzisz nie zawsze slowa pisane sa dobrze rozumiane;-):-)ale od tego własnie jest ta nasza "rozmowa":tak:

Pozdrawiam i zmykam na cwiczenia:-)

Evelinko oj nachodzisz ty się w tej ciąży, a mówią ze drugie to już szybciej wychodzi :baffled::baffled::baffled:
Joanna tego czegoś lekarka nie wyczuła i zapisałam się na usg ale to dopiero na jutro, mówiła ze to mogła być nierozpuszczona tabletka albo narośl na kości ogonowej bo mam tam takie zgrubienie, to już mi mówili przy porodzie że musiałam się uderzyć porządnie w dzieciństwie :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
anaconda trzymam kciukasy !!!

evelinka jak jutro masz prywatna wizyte i zacznie cie doktorek badac,to czasami jeszcze do wieczora mozesz urodzic..juz lekarze wiedza,jak przyspieszyc porod :)

tylko szkoda,ze trzeba placic za cos,co powinno byc zrobione za darmo :(

dzieki dziewczyny..no ja tez jestem z mojego malego facecika dumna,bo z nim to zawsze byly w szkole nerwy,jak mialam isc do niego na zebranie,to az sie balam,co tam uslysze,a ostatnio jakby zgrzecznial..ale macie racje,takie dyplomy dobrze dzialaja na dzieci,tutaj akurat zcesto sa albo dyplomy albo naklejki,,na moje dzieciaczki to bardzo dobrze robi ;)

a ja dzisiaj od rana latalm..w poniedzilki i wtorki mam angielski...a teraz wiecej siedzimy bo na poczatku czerwca egzamin!!!nie wiem czy zdam,ale podejde.trzeba probowac.

wczoraj moja Martyna miala zadanie domowe,napisac w kilku zdaniach,gdzie chcialaby pojechac i dlaczego?myslalam,ze napisze POLSKA,ale nie ona napisla SZKOCJA..szok!!! te moje dzieciaki coraz mniej tam tesknia,z jednej strony to dobrze,bo znazcy ze im sie tu podoba,ale z drugiej..juz sama nie wiem..troche tesknic by mogly.

a zeby musze jej wyrwac,bo ma dwa korzenie i dwie duze dziury,ktorych juz nie zablombuja a zaczynaja bolec.zcekam terz na wizyte w szpitalu do kardiologa,ale juz chyba tu jej nie wyrwie,bo ta narkoza mnie przeraza,pojdziemy z nia w Polsce do stomatologa.

a u nas dzisiaj zimno,malo tego to jeszce pada deszcz i grad !!:((,slonce pokazuje sie tylko na chwile i tak przez caly dzien.

Madlen może i masz rację ze nie chcesz pod narkozą rwać jej ząbków, w końcu narkoza to narkoza a tu chodzi o małe dziecko jakby nie było, ja też bym chyba wolała w znieczuleniu :tak::tak::tak:
I wiecie chyba przez tą narkozę jestem taką przeciwniczką usuwania trzeciego migdałka, bo nie tyle mi chodzi o sam migdałek jak właśnie o tą narkozę :baffled::baffled:

reklama
calkowicie sie z toba zgadzam..zawsze to narkoza..:(

uciekam zaraz po dzieciaczki do szkoly..i nie mam dzisiaj pomyslu na obiad,wyciagnelam schaba i chyba rozklepie na kotlety,bo nie mam dzisiaj natchnienia na gotowanie.przez ta pogode chce mi sie spac..

Do góry