reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Oj jaka cisza ,itam.Wpadłam tylko sie pochwalić że uszy są przekute:tak::tak::tak: miałam za jednym zamachem przekuć tez Klaudii ale jak zobaczyłam strach i łzy Vanesski to powiedziałąm ze nie.:no: kilkanascie minut pózniej juz było ok ale i tak ból był.Mało brakowało a z jednym kolczykiem bysmy wyszły,ta kosmetyczka mówiła że często tak jest że dzieci po jednym przekłuciu uchą na drugie już sie nie godzą.:sorry2: Ciesze sie że nie przekułam im uszu jak były malutkie:sorry2::tak:
Buziaki
Evelinka smigaj na izbe przyjec na ktg i moze po badaniu ginekologicznym pomogą ci przyspieszyc poród:tak::tak::tak:

reklama
hej dziewczyny,jak po weekendzie? u mnie bylo spokojnie,wczoraj siedzialam z dziecmi na placu zabaw,bo moj P.byl rano na rybkach,a dzisiaj caly dzien w domu,pogoda taka fatalna,ze az sie nie chce nigdzie wychodzic,deszczu nie ma,ale zimno..az dziw,ze mamy prawie polowe maja,a to slonko nie chce swiecic. :(

iwonka,fajnie ze Vanesska ma juz przeklute uszy..a z Klaudia to poczekaj az sie sama zdecyduje.jak bedzie teraz widziala,ze jej siostra ma kolczyki w uszach to pewnei za niedlugo tez ci powie,ze tez chce :)

evelinka co u ciebie?caly czas maluch nie chce przyjsc na swiat??cierpliwosci,juz niedlugo..

muminka jak jasminka??bylas w szpitalu?? daj znac!!

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
My wczoraj na wieczór dopiero zjechaliśmy, jednak są plusy posiadania rodziny na wsi gdy robi się wiosna i lato :tak::tak: Całą sobotę przesiedziałyśmy na dworze, do tego grill i zabawy z piłką, wczoraj pojechaliśmy do lasu na konwalie i dziś mi pięknie w domu pachnie :tak::tak::tak:
Maja wywaliła się na rowerze i pozdzierała rączki oj ile płaczu było i lamentu to jakby przynajmniej te ręce sobie złamała, ona strasznie niewytrzymała na ból :dry::dry:
Iwonka to pokaż nam teraz jakąś fotkę twojej panny z kolczykami tym bardziej że bardzo lubię ją oglądać i te jej śliczne włoski :tak::tak::tak:

witam u nas wiosna pięknaaaaaa
wywaliłam pościele przez okno bo balkonu brak niech sie przewietrzy

Iwonka ja musze chyba jeszcze poczekać aż moja się zdecyduje sama bo na arzie nie chce a pójdziemy chyba rzem bo moje mi zarosły hehehehheh

Ewelinka widać maluszek sam sobie pore wymyślił :))) spokojnego czekania życzę

Anaconda ale ci dobrze choć wiem ze weekend u tesciowej to nic fajnego to jednak grila i tej swobody wiejskiej zazdroszczę

dzieci zaprowadziłam mam luzik bo wolne
ale mam plan dzis dzień dla mamy i w końcu sie zebrać i isc na fachowe meirzenie stanika bo wiem ze po osttanim chudnięciu się zmienił i trza to dokłądnie zmierzyć znajoma poleciła sklep z bielizna gdzie mierzą ci porządnie i mówią jaki powinnaś meić rozmiar a jednak o piersi trza dbać a stanik to podstawa prawda :))))

Witam sie poniedziałkowo!!
co dobrego u Was???

my wczoraj tez niemal cały dzionek na dworze:tak::tak::tak:!!pojechalismy do naszych przyjaciół,a z nimi na pole namiotowe i paliliśmy grilka,ognicho-szkraby jeździły na qadzie,wyszalały sie z piłka i padły w domku kolo 22 jak wróciliśmy...dzisiaj rano Fifi nie mógł oczu otworzyć:rofl2:,a Kajka pospała do 9:10:tak:!!
dziś pochmurno ale póki co nie pada:sorry2:!!
jedyny minus to ze oparzyłam sie:crazy::angry::crazy: w dwa palce...ehhh
iwonka brawo dla Vaneski!!teraz już będzie dama jak sie patrzy!!!na pewno i druga księżniczka zaraz zawoła;-).koniecznie ja pokaz!!
evelinka mam nadzieję że sie nie stresujesz za bardzo kochana!!!choć nie wiem w sumie czy to możliwe:baffled:!!!
anaconda racja każdy dzionek spędzony w plenerze jest udany w 100%:tak::tak::tak:!konwalie powiadasz???moje jeszcze nie nadają się do zrywania...a mam w swoim ogródku:tak::tak::tak: i uwielbiam je!!aż pójdę potem zobaczyć!

KAWKU?????

Witam.Ja tez mam konwalie w swoim ogródku:-):-):-):-) To jeszcze pamiątka po mojej śp babci,ktora je posadziła wiele,wiele lat temu:tak::tak::tak:A panne z kolczykami pokaze jak zrobie jej fote:tak::tak::tak:.Teraz jest w przedszkolu,ale tez ciężko jej było wstać,jak i mi bo całą noc kursowałam i wynosiłam dzieciaki ze swojego łożka.A one za chwile znów przychodziły:angry::angry::angry: ledwo patrze na oczy:sorry2:
Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
ni IWONKA nie zazdroszczę tego wstawania...ehhh do niedawna i ja wstawałam do Kajki:crazy::crazy::crazy: ale od jakiegoś czasu,myślę ze nie więcej niż 4 m-ce nie wstaje!!Kajka zaczęła przesypiać całe noce bez wiecznego wołania:pIĆ MAMO!!!DAJ MI PIĆ:angry:!ale jak sobie przypomnę to mnie ciarki przechodzą bo zdarzały się noce że po parę razy kursowałam na ślepo po domu:crazy:!!a wołała nie dlatego,ze jej sie ez tak bardzo chciało czy że było za gorąco w pokoju...ot tak z przyzwyczajenia!!hahah a tatuś...........:rofl2::rofl2::rofl2:naturalnie nie słyszał hahah!!
a co do konwalii to ja mam też"w spadku" po tej pani od której kupilismy mieszkanie!!konwalie są cudowne :-):-):-)i kojarzą mi się z dzieciństwem z Dniem MAMY:-D!!!

kurcze idę się wziąć za prasowanko!!no i obiad muszę zrobić;-);-);-)!!
upsssssss moja Kajka jeszcze w piżamkach gania:-D

miłego dzionka

A mi konwalie kojarzą się z babcią bo miała kiedyś takie perfumy gdzie w butelce pływała gałązka konwalii. Pamiętacie takie perfumy?
A co do nocnego wstawania to Maja do dziś nie przesypia całej nocy :-:)-:)-( jestem tym normalnie załamana bo wszędzie czytałam ze do roku czasu dzieci zaczynają przesypiać całe noce a tu Maja ma już ponad 4 a niestety takie nocne pobudki przez tyle lat nie wpływają na mnie zbyt optymistycznie :-:)-:)-(

anaconda moj Hubert ma 5 lat a jeszcze w nocy przychodzi do nas..czasami zdarzy mu sie,ze spi do rana w swoim lozku,ale to rzadko..niestety ;( corka spi sama,ale czeka az maz wstanie do pracy i wtedy nad ranem szybciutko do mnie..

a ja niestety nie mam konwalii,nawet nie wiem czy gdzies tu sa lasy?
a mi konwalie przypominaja moje poczatki z moim P.,bo akurat zaczelismy byc ze soba 11.maja..najpierw przynosil mi bzy,a potem konwalie..mialam tego wszedzie i pelno!!!teraz juz mi nie przynosi ani bzu ani konwalii,jak sobie przypomni to mi kupi roze albo tulipany w tesco.

a ja dzisiaj bylam u lekarza rodzinnego z moja corka i wyklocilam sie o skierowanie na echo serca,juz mnie chcial zbyc,mowiac ze to nie konieczne..bo nic tu nie slyszy niepokojacego.a ja wole sprawdzic,tym bardziej ze martyna jak mial okolo roczku,to mial dziure miedzyprzedsionkami..w wieku okolo4.5 zamknela sie dziurka,a teraz ma miec wyrywane zeby,ale pod narkoza,bo tu inaczej dziecku nie wyrwia,wiec wole jej sprawdzic to serducho..

reklama
ja tak na chwile..pochwale sie wam,ze moj syn dostal dzisiaj w szkole dyplom,ze jest wyjatkowa osoba!! :)
jestem z niego bardzo dumna,tymbardziej,ze poczatki w szkole nie byly kolorowe..placz i zgrzytanie zebami,ale juz chyba sie odnalazl..;)

a wiecie moze co jest z muminka??

Do góry