reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam.Obiadek zrobiony,pranie zaraz rozwiesze i jade na zakupy:tak:
Nie wiecie co u Evelinki?????? Od kilku dni nie pokazuje sie u nas.:sorry:

Lece bo zaraz wychodze .Miłego dnia :-)

hej kobitki, to ja dwa słowa o poceniu a potem poczytam resztę, bo zaraz muszę wyjechać na kilka godzin. młody poci się tak, ze dosłowni można mu wykręcać piżamkę - w ciągu mniej więcej 2 pierwszych godzin snu zmieniam mu ją trzy razy, potem jest trochę lepiej, a śpi w zimnym pokoju i zwykle odkryty. pytałam pediatrę i powiedział, ze ten typ tak ma i już, nie ma co szukać na siłę przyczyn w chorobach. mówił, że ma dwóch synów, spali w tych samych warunkach jako dzieci, i jednemu było ciągle zimno, a drugi jak Maciek był non stop mokry.

u nas bez słonka, ale bardzo ciepło się zapowiada. i fajnie, czas na cieplejsze dni.

Witam :-):-):-)
U nas też zachmurzone ale mam nadzieję że jednak słonko się przebije :tak::tak::tak:
Wracając jeszcze do pocenia się to mam koleżankę która bardzo poci się na twarzy w lato to jej stróżki potu spływają po skroniach i widać kropelki przy nosi, my się z niej śmiejemy ale szczerze to musi to być uciążliwe bo już o żadnym makijażu nie ma mowy no i ona wiecznie z chusteczkami chodzi i się wyciera :tak::tak::tak:

Witam sie i ja!!

jesli chodzi o to pocenie to musze powiedzieć ,że i moja Kajka ma takie dni a właściwie noce ze poci sie niemal od razu jak uśnie!widocznie sporo dzieci tak ma!!

u nas dzisiaj pogoda iście wiosenna-rano było pochmurno ale cieplutko,a teraz juz słonko w pełni!!Kajka z tatusiem na dworze urzedują w garażu:rofl2:!
noc była ciepła bo spaliśmy dzisiaj przy otwartym oknie;-)!
ale spanie zakłóca nam nasza kotka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu drze japę...ehhhh

po południu wybieramy sie z dzieciaczkami do cyrku!
pozdrawiam

Witajcie,
Nie wiecie co u Evelinki?????? Od kilku dni nie pokazuje sie u nas.:sorry:
Jeszcze w domku siedzę,a nie pokazuję się,bo ciężko się dopchać do kompa.Jeszcze dzisiaj Dominika kuzynostwo przyjdzie do nas i zostanie na weekend majowy(uroki mieszkania z teściową,ale to już kiedyś na zamkniętym poruszę),także będzie mi jeszcze gorzej się odezwać,bo komp oblężony.Ogólnie wkurzona jestem na to wszystko.Eeech...Ale obiecałam,że jak urodzę to dam znać,także się nie martwcie.

Dominik się nie poci,tylko przy gorączce,ale to normalne.A może to być też niekiedy wina pościeli.Wiem,że jak spaliśmy kiedyś u kuzynki to miała taki materiał,że powietrza nie przepuszczał i byliśmy mokrzy po 10 min.pod kołdrą :baffled:

czesc babeczki..mam nadzieje,ze mnie nie wyrzucicie i bede mogla z wami popisac?jestem mama 5latka i 8latki..:)
..a jezeli chodzi o pocenie..moj syn tez strasznie sie poci,nie tylko jak biega,ale rowniez w nocy.przez caly rok,latem bardziej.nie wiem czemu tak jest,nigdy sie nad tym nie zastanawialam,ale mysle ze to nic strasznego.ja jako dziecko tez sie pocilam,a teraz mi przeszlo.
pozdrawiam serdecznie..

Atfk doskonale cie rozumiem z kotką, pamiętam jak my u teściowej mieszkaliśmy i tam jest właśnie kotka i jak przychodził marzec - kwiecień to te koty tak się w nocy darły że normalnie szok, każdej nocy pół nocy to było nie przespane - jakby małe dziecko zarzynali żywcem - okropieństwo :szok::szok::szok:
Madlen witamy nową mamusię i zapraszamy do wspólnego pisania :tak::tak::tak:
Evelinka domyślam się uroków mieszkania z teściową ;-);-);-)

ja sie tylko melduje. Poczytam pozniej bo ze spokojem u mnie zle bo Filip ma szkarlatyne i siedzi w domu :)
Po za tym piersi mnie okropnie bola!!!!!
Ewelinka gdzie twoj suwaczek!!!???

reklama
Wróciłam już z zakupów ,kasy jak zwykle poszło:no: małżonek jeszcze tylko pojedzie po cięższe rzeczy jak napoje,ziemniaki itd...obku[iłam trochę na grila.
No widzicie ,a jak wziełąm sie za czytanie w necie na temat własnie pocenia sie dzieci to sie i wystraszyłam:sorry: bo mog ale nie musza byc to tez objawy choroby.Ale kurcze wychodzi na to ze 2/3 dzieci tak ma:tak: wiec miejmy nadzieje że to normalne choc mi sie nie wydaje to normalne żeby az do takiego stopnia pociło sie dziecko:sorry:
Witam nowa mame:tak::tak::tak:

Do góry