reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Cześć mamuśki!!!
jak humorek z ranka???
zaraz myknę na @ bo wczoraj nie miałąm nawet jak skrobnać!!

co dobrego??
u nas pogoda sie z lekka popsuła bo dziś pochmurno ale póki co nie pada!!może to przejściowe!

też własnie dojrzałam w kalendarzu ,ze dziś Mai wiec i my życzymy samego słoneczka!!!!:-):-):-)

anaconda27
to dobry znak że już bez stanu zapalnego:-)!!

jest któraś na plotuchy??

reklama
Ja jestem na chwilke, bo jak starszaki wroca idziemy na 88 urodziny :szok: do babci a dla dzieci do prababci
Wiecie ze jak ania sie urodzila to miala 3 pradziadkow, prababcie, 2 babcie i dziadka :tak: :szok:

Pozdrawiam! :-)

Witam z rana!
Ewelinko juz niedluge i ty bedziesz na:ninja2: wiec i tam bedziesz nas lapac :tak:
Ofdemnie tez wszystkiego naj naj naj dla Maji!!! Torcik dla Ciebie tylko ta urodzinowa flage prosze zmienic ...
tort-zamek.jpg

U nas znowu pada a byla przeciesz taka ladna pogoda !!!

Dziękuję bardzo za życzenia dla Mai, ja nigdy nie wiem kiedy są bo co kalendarz to inna data, ale właśnie wczoraj wyszukałam w necie że to dzisiaj :tak::tak::tak:
Ja już po wizycie u gina, oczywiście jeszcze jakieś tam drożdżaki szaleją no i znowu dostałam tabletki, a no i dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje :szok::szok:
U nas pogoda śliczna, przynajmniej do teraz taka była bo widzę że coś coraz więcej chmur przybywa :tak::tak::tak:

Witam,
Anaconda i wyciągnęłaś z tych wywodów jakieś wnioski :confused::-p
Dla Twojej jubilatki wszystkiego najlepszego,zero trosk i dużo dobrego humoru :-)
Zuzkus , sporo tych dziadków i babć.U nas niestety mniej,ale za to Dominik ma praprababcię,która wciąż ma spore pokłady energii i wigoru :-D
My byliśmy na krótkim spacerku,ale strasznie zawiewało,a ja jeszcze w takiej kurteczce,że się ciężko dopiąć(bo szkoda mi na tę końcówkę ciąży coś kupować),to szybko wróciliśmy.

witam się w to urocze popołudnie:-D
za oknem słonecznie choć wietrznie,ale w końcu upragniony weekend:-) w pracy taki natłok obowiązków że wprost marzyłam o wolnym:tak::-D

Majuś Anacondowa wszystkiego naj naj naj:tak:

hej:-)

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki:-):tak::-)

ja sie rozpisalam na @ a teraz jakos niewiem co pisac...ehhhh....kiedys bylam bardziej otwarta niz teraz....jakos sie w sobie zamykam z wiekiem:sorry:

Zuzkus Wszystkiego najlepszego dla Babci...piekny wiek:-):tak::-) udanej imprezki:-):tak:

Anaconda jeju porazajace przezycie na wizycie:angry:...no chyba ze planujecie druga dzidzie to nie ma co czekac a brac sie do roboty...hihihi....ja tez jestem po badaniach i hormony mam na 5 z plusem wiec jak sie uporam z problemami to tylko znalezienie pracy mnie czeka i ciazowanie;-):-Dbo jak bym tak patrzyla jak Twoj ginekolog to zaraz moj zegar biologiczny stanie:-D

Przejasnilo sie troszke...ehhh.... weekend sie zbliza to i pogoda sie pogarsza:wściekła/y:

Anaconda az mnie zatkalo ze od lekarza taki wyklad dostalas! Ja to bym mu tylek skopala i powiedziala ze jak zacznie na drogie dziecko placic to chetnie zajdziesz i podeslesz mu papiery na alimenty! W jakis swiecie my zyjemy ze baba cale zycie ma tylko dzieci rodzic i ze to normalka rok po roku nowa pocieche na swiat zapraszac. Sa ludzie ktorzy chca tylko jedno dziecko na drogie nemaja albo cierpliwosci albo ochoty albo pieniedzy albo ich zyciowa sytuacja niepozwala im na nastepne. Jenki ja jak ostatnio lezalam w szpitalu taka babka byla ze mna w pokoju . Ma dziecko 2 latka wciazy w 2 msc. Mowi ze na drogie sie zdecydowali bo mama mowil " To wstyd ze pierwsze juz takie duze ty taka stara a jeszcze drogiego niemacie!!!" Ona miala 22 lata... Dziewczyna z Kosowa pochodzi i mowi ze tam normalka conajmiej 5 dzieci w wieku 30 lat...
Ewelinka i jak tam? Masz juz dostep na:ninja2:
Joanna ide kuknac co tm wyskrobalas :-)

hej,a my jak ladna pogoda wczoraj to siedzielismy dlugo na palc zabaw po przedskzolu,pozniej do dziadzi,bo nie mialam dzis rano samochodu wiec nie mialam jak ja odwiesc do przeszkola,srodkami miejskimi sie nie wybieram,bo niby nie daleko,ale trzeba sie przesiac wiec nie chce meczyc Oli o 6 rano
dzis juz padalo wiec w domku siedzielismy u rodzicow czekalam na dziadzie w dzialki i oczywiscie samochod i niedawno dojechalismy,Oli po kolacji jeszcze jej kakao zostalo i jsobie tez zrobilam

Anakonda ja sie nigdy nie spotkalam,ze opieprzyli,ze 1 dziecko ja mam czy ktos ze znajomych,czy oni mysla ze wszyscy maja mozliwosci finansowe,mieszkaniewe i rodzinne aby miec nast dziecko,bo urodzic to nie problem tylko pozniej wykarmic itd

musze uporzadkowac nowe dokumenty po skladam na kupke ,a nie do wkladam do segregatora,a pozniej nie bede mogls znalesc umowy czy rachunku

reklama
witajcie dziewczyny
sorka zakręcona jestem do tyłu na całego
moze uda sie nadrobić na dniach
o 23 rodzice pojechali jeny dawno tak nei płakałam zaś do wakacji trza czekać ale tata obiecał że puki pracuje to na wiosne zawsze wpadną ba mama musi uważać jest niby 10 lat po przeszczepie nerki i musi bardzo uważać i w zime nie ma mowy o jezdzie pociągiem bo za zimno
było super dzieci takei hepy ja też

Do góry