reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

tak kurcze myślałam o tym płynie-kiedys słyszałam ze płyn ludwik dobry jest na tłuste plamy,nie mam co prawda takiego ale spróbuje purem!!ehhh

mojej Kajce tez kupiłam adidaski i dumna jak paw chodzi:-D:-D:-D-a z racji tego ze sa białe w różowe serduszka to narobiłam sobie roboty na cała wiosnę i bede je musiał codziennie szorowac-bo z Kajki to mały brudas...ale cóż ten typ akurat tak ma!!i juz sie przyzwyczaiłam przez te 4 lata jej zycia...hihih

reklama
Atfk ja sie już zmądrzyłam i w tym roku kupiłam czarne adidaski z różowymi bajerami :-p:-p:-p
ale nadal; poszukuje butow z diodami :sorry2:

no właśnie pokazywałam Kajce czarne ze świecącymi,różowymi bajerami...ale nawet spojrzeć baba nie chciala:dry:!!no trudno!jedyny plus ze sa t takiego materiału-chyba jakiejś skórki ze łatwo brud schodzi,wystarczy przetrzeć!

ide zaprać ta kurtkę!!

zaraz wrócę!

My takie kupilismy białe z serduszkami tez w zeszłym roku i prałam je w pralce normalnie:tak::tak::tak:
A ja ide pranie powiesic.:tak:i wstawic drugie:sorry2:

no ja kobietki posiedziałam teraz ide cosik w domku zrobić-musze Kajke uczesac i mysle ze poprasuje póki niewiele rzeczy w koszu lezy;-);-);-)!!

miłego dzionka zyczę póki co!!!

Ja nie prasuje na bierząco tylko to co trzeba w danej chwili założyc.Choć żel;azko mam fajne ze stacja parową ale.....
A wracając do butów to do przedszkola kupilam w H&M takie sandałki z hello kitty 953172794..jpg,bo w tenisowkach jej sie nózki poca:sorry2:

Na obiadek dzis zrobilam ogorkowa na żeberkach i pierogi na drugie.Kupne ale pyszne i lepsze jak nie ktore domowe :-)

A ja sie za gruntowne porządki wzięłam i tak mi zeszło aż do teraz :szok::szok: Do tego w między czasie zupkę ugotowałam i to by było tyle na dzisiaj :tak::tak::tak:

Anaconda[/B][/I] dzieki za odpowiedz:tak::-)napisz mi jeszcze jezeli to nie problem jak wyglada takie badanie sluchu:sorry2:

Przystawiają takiego gumowego grzybka do ucha (nie wsadza się nic głęboko) i do tego jest taki przyrząd podobny do długopisu przyczepiony i to znowu połączone jest z taką maszyną gdzie drukuje się zapis słuchu, nic badanie nie boli tylko nie można podczas niego mówić ani śliny przełykać

anaconda, ten lek na robale to Maja dostała po pozytywnych wynikach na takie atrakcje, czy tak 'na wszelki wypadek'? bo pytałam naszą pediatrę i powiedziała mi, ze tak 'na wszelki' to ona nic dać nie może. nic już z tego nie rozumiem. a wydatku na buty współczuję.. może spróbujcie je jakoś 'rozbić' - ja swoje zanosiłam do szewca kiedyś i pomogło.

U nas też lekarki nie chcą przepisywać tego tak na wszelki wypadek, tylko jedna jest która to robi, dowiedziałam się od znajomej i do niej poszłam bo wyniki kału Mai wyszły dobre czyli bez pasożytów ale coś w tym było skoro po tym odrobaczaniu nocny kaszel Majki zniknął bezpowrotnie :confused::confused:

Atfk moze plynem do naczyn polej i niech polezy jakis czas i znow upierz.Powodzenia na rozmowie:tak:

Polecam płyn do naczyń na tłuste plamy :tak::tak::tak:

dzieki Anaconda za informacje:-):tak::-)

Iwonka a w tych sandalkach jak sie pietka miewa:confused:bo nie sa usztywnione w pietkach i sie zastanawiam czy sa stabilne:sorry2:fajne sa i tez o zakupie ich myslalam:tak:

reklama
Ja nie prasuje na bierząco tylko to co trzeba w danej chwili założyc.Choć żel;azko mam fajne ze stacja parową ale.....
A wracając do butów to do przedszkola kupilam w H&M takie sandałki z hello kitty Zobacz załącznik 228430,bo w tenisowkach jej sie nózki poca:sorry2:

Na obiadek dzis zrobilam ogorkowa na żeberkach i pierogi na drugie.Kupne ale pyszne i lepsze jak nie ktore domowe :-)

A można sandałki bo ostatnio miałam klientkę na dziale dziecięcym -obuwie:p
i mówi że w jej przedszkolu jest zakaz noszenia sandałków :szok::szok:

A ja sie za gruntowne porządki wzięłam i tak mi zeszło aż do teraz :szok::szok: Do tego w między czasie zupkę ugotowałam i to by było tyle na dzisiaj :tak::tak::tak:

Przystawiają takiego gumowego grzybka do ucha (nie wsadza się nic głęboko) i do tego jest taki przyrząd podobny do długopisu przyczepiony i to znowu połączone jest z taką maszyną gdzie drukuje się zapis słuchu, nic badanie nie boli tylko nie można podczas niego mówić ani śliny przełykać

U nas też lekarki nie chcą przepisywać tego tak na wszelki wypadek, tylko jedna jest która to robi, dowiedziałam się od znajomej i do niej poszłam bo wyniki kału Mai wyszły dobre czyli bez pasożytów ale coś w tym było skoro po tym odrobaczaniu nocny kaszel Majki zniknął bezpowrotnie :confused::confused:

Polecam płyn do naczyń na tłuste plamy :tak::tak::tak:

czyli wiem kto mnie zaraził zebym od 7 rano w szafach sprzatałam lekarstwa posegregowałąm i zamiany porobię tzn poprzenoszę leki w inna szafkę opakowania plastikowe w inną i tak dalej

dobrze że kaszel ustał

czesc i witam z neta u siebie w domku:-D
i pozdrowienia od Mlodej: ollac bvnfnfnf:confused::cool::szok::szok:

teraz idziemy jesc,bedziemy pozniej :-D

witaj z nowego netaaaaaaaaaaaa

witam z rana
kto by pomyślał by spać dłużej w wolny dzien :-D:-D:-D
dzieci o 6 już na nogach
ale kaszelki się rozszeżyły i idziemy dzis do lekarki od 10 przyjmuje zaraz dzwonie by je zapisać następny tydzień mam juz urlop zobaczymy czy do poniedziałku sie podkurują czy kurcze będą w domu siedziec a ja za dużo wtedy nei zrobię
więc zaczynam od dziś sprzatanie po troszku wpierw szafki w każdym pomieszczeniu

Do góry