reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no ja też jeszcze musze poczekać z tą rzeżuszką bo u mnie w domu jest bardzo ciepło i też wykiełkuje migiem a potem by padła:happy2:,zawsze siejemy tydzień przed świętami!!

kurcze musze sie wybrac kupić Kajusi butki ehhh tylko czasu jakos brak jutro mam po południu wizyte z Fifim u dentysty,w sobote jadę do szkoły a po południu mężuś ma służbe więc myślę ze w niedzielę czeka mnie buszowanie ale akurat ja lubie takie wypady.wiec sie cieszę!!

umówiłam sie za tydzień do fryca :-) i znów brak koncepcji:sorry2:!!

reklama
agatulka, Dąbki przez 'ą'. czyżbym miała dostać jakieś wskazówki..?;-):-D

atfk, dzięki za przypomnienie o butach! muszę zabrać kasę i poszukać czegoś Maćkowi przecież, skoro ma być podobno wiosna;-)

agatulka, Dąbki przez 'ą'. czyżbym miała dostać jakieś wskazówki..?;-):-D

atfk, dzięki za przypomnienie o butach! muszę zabrać kasę i poszukać czegoś Maćkowi przecież, skoro ma być podobno wiosna;-)
\
pytałąm bo Dębki to obok mojej wiochy nad morzem :pP hehehhehe
ale nei słyszałam że tam jest sanatorium :)))))))))))))))))))))))

termin mamy od 5 czerwca, 3 tygodnie. niestety jeśli zwrócę teraz skierowanie nie mam żadnej gwarancji że dostanę kolejne skierowanie nad morze i do tego w lipcu czy sierpniu. poprzednie mielismy na październik do Ciechocinka - tamto odmówiłam, bo raz że praca /dostałam je we wrześniu kiedy nikt by mi nie załatwił już wolnego/, a dwa nie miałam kasy na opłacenie mojego miejsca. teraz odłożyłam, no i morze to jednak nie Ciechocinek..

wiesz kurcze to niepokojące z tym wstrzymywaniem-pytałaś lekarza? jak to można rozwiązać skoro naturalne sposoby,dietki nie skutkują!!?

Pytałam lekarza i Maja już wcześniej miała robione badania i nic jej nie jest, a te zaparcia to u niej są na tle psychicznym i to jest właśnie najgorsze. Duphalac już stosowałam i nic nie pomógł, teraz kupiłam lactulosum i mam zamiar stosować go kilka m-cy coby te wypróżniania doszły wreszcie do normy, tak mi poradziła pediatra. Czopka Majka niestety nie da sobie włożyć za żadne skarby świata dlatego tak się męczy. :-:)-:)-(
Naja to kiedy wybieracie się do tego sanatorium? Oby ci dali wolne na ten czas :tak::tak::tak:
Iwonko fajnie macie z tymi zajęciami w przedszkolu, szkoda ze u nas takich nie ma
A co do świątecznych dekoracji to u mnie na razie zero przygotowywań :sorry2::sorry2:

termin mamy od 5 czerwca, 3 tygodnie. niestety jeśli zwrócę teraz skierowanie nie mam żadnej gwarancji że dostanę kolejne skierowanie nad morze i do tego w lipcu czy sierpniu. poprzednie mielismy na październik do Ciechocinka - tamto odmówiłam, bo raz że praca /dostałam je we wrześniu kiedy nikt by mi nie załatwił już wolnego/, a dwa nie miałam kasy na opłacenie mojego miejsca. teraz odłożyłam, no i morze to jednak nie Ciechocinek..

a dlaczego w ogóle Młody dostaje turnusy do sanatorium jak mozna spytać

anaconda, wolne to nie kłopot, bo akurat się wstrzelam w przerwę miedzy moimi zajęciami. tylko że mam jechać na konferencję na wschód Ukrainy, i to mi koliduje. a na konf. mi b. zależy. ale nie ma co kryć - młody z dziadkiem cieszą się, że pobędą sami, bez bab przez tydzień:-D za to ja panikuję;-)

te syropy to chyba trzeba jednak dłużej stosować, bo najważniejsze, żeby dziecko sobie zakodowało, że kupa to nic groźnego. trzymam kciuki!

iwonka, zapomniałam napisać - zajęcia rewelacja! też bym chciała żeby w naszym przedszkolu takie były..

agatulka, bo choruje non stop na oskrzela, ma alergię, długo kłopoty z zatokami.. a tak naprawdę każde dziecko dostanie, jeśli pediatra wypisze skierowanie. nie powinien z tym robić kłopotu.

a teraz zmykam. idziemy do fryzjera i butów szukać.

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze ale mam nerwa na ten mój komp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem czy to wina netu czy kompa bo juz wysiądę nerwowo :szok::szok::szok: z tym zamuleniem.ehhh

ja zaraz musze zmykać do garów:-D:-D:-D obiadek podszykować!!

zapowiadają piękna pogode na weekend wiec moze sie człowiek porządnie dotleni w końcu:-):-):-) i minie przesilenie wiosenne!!

póki co pozdrawiam

Do góry