evelinka
Fanka BB :)
Witajcie,
Nie miałam dziś zbytnio czasu wcześniej usiąść,bo mężowy urodzinki ma i rodzinka się zeszła.A i teraz na chwilę siadłam,bo padnięta jestem...
Anaconda współczuję z tym uszkiem,bo to nieprzyjemne zabiegi.Wogóle badanie bardzo stresujące i jeszcze u dziecka.Bądź dobrej myśli,oby się Maja szybko z tego wykurowała.
Nie miałam dziś zbytnio czasu wcześniej usiąść,bo mężowy urodzinki ma i rodzinka się zeszła.A i teraz na chwilę siadłam,bo padnięta jestem...
Dla mojej cery ten kremik był trochę za tłusty,a na naczynka słyszałam też wiele dobrych opinii o kremie też z Ziaji,tylko do cery naczynkowej - Phytoaktiv.anaconda, ubawiłaś mnie tą starościąa wiesz, ja zimą, jak odmroziłam twarz, zaczęłam stosować taki krem za 4zł z ziaji, oliwkowy, z białą nakrętką. b. delikatny, może też być dla malutkich dzieci. i powiem że jest genialny, właśnie kupiłam drugie opakowanie. wchłania się pięknie, i dobrze mi robi na skórę. cerę mam fatalną, bo naczynkową do tego z trądzikiem różowatym, i po większości kremów miałam zawsze i tak lekko zaczerwienioną. a teraz zwłaszcza rano jak wstanę nic! prawie idealnie. jak dla mnie szok.
Anaconda współczuję z tym uszkiem,bo to nieprzyjemne zabiegi.Wogóle badanie bardzo stresujące i jeszcze u dziecka.Bądź dobrej myśli,oby się Maja szybko z tego wykurowała.