reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

oj, nigdy się nie przekonam do wątróbki:sorry2:

łożka przejrzane, te dwa co napisałam dodane do obserwowanych i któreś pewnie kupię. tylko jak dam młodemu do wyboru weźmie to ze zjeżdżalnią.. może sama zadecyduję;-) na żywo nie mam co szukać, bo u nas są w okolicy mało ciekawe sklepy meblowe, i dość drogie. a z transportem np. z poznania z ikei wyjdzie mi jak na allegro, więc nie ma sensu.

co do tej wiosny to chciałabym uwierzyc, ale jakoś nie mogę:-D

reklama
A słyszałyscie ze idzie wiosna! :-D:-D:-D:-D juz od jutra coraz cieplej,w weekend 13 stopni a po jeszcze wiecej:tak::-D:-):cool2:
U mnie pomidorowa juz zrobiona a dla siebie kupiłam watrobke drobiowa,nie jadlam juz ze dwa lata:sorry2: jakos mnie na szło.

u mnei też chwilkę nei było watróbki ale nie aż tyle bo my lubimy nawet ku naszemu zdziwieniu Maks lubi bardzo
na którymś watku przyznaje sie nie pamiętam z której kucharskiej ksiażki jest przepis na inną wersja czyli meilisz i robisz kotlety i chyba spróbuje któregoś dnia

oo wiosna powiadasz oby w końcu przyszła dziś rozmawiałam w sztani z mama chłopca z Zuzi grupy i doszłyśmy do wniosku że chyba wiosna z latem przyjdzie tzn że jak juz sie zrobi ciepło to będzie porządne ciepło i od razu upały było tak kilka razy

eh, a mi się gdzieś w oczy rzuciła informacja że jeszcze w maju może być mróz i śnieg.

młody łożka obejrzał, bez kłopotu zrezygnował ze zjeżdżalni. chyba jednak mu kupię;-) od zajączka będzie miał prezent.

Ale Maciuś sie ucieszy :-):-D:-D:-D jak to dobrze czasem o swoich planach zakupowych powiedziec i prosze ciotka Iwona podpowiedziala:-p
Moj R tez nie lubi watróbki dlatego u nas to rzadkość.:sorry2:.Musze wypisac karte i do przedszkola zaniesc wole dalszego chodzenia dziecka do przedszkola,szkoda ze Klaudia jest jeszcze za mała,ona by chciala i to bardzo chodzić do przedszkola:tak::-D
Teraz zrobiłam sobie kawusie i zajadam sie sernikiem z pudełka tym krolewskim z dr Oetker zdaje sie i piekłam tez tą Krówke z Delekty:tak:

Ostatnia edycja:
eh, a mi się gdzieś w oczy rzuciła informacja że jeszcze w maju może być mróz i śnieg.

młody łożka obejrzał, bez kłopotu zrezygnował ze zjeżdżalni. chyba jednak mu kupię;-) od zajączka będzie miał prezent.

Ja to czytałam na portalu pogodowym tez..... a te ocieplenie to pewnie chwilowe a pozniej znow zima :-(

dziewczyny mam pytanko myślicie że powinnam sie bardzo martwić i biec do ginekologa odstawiłam tabletki
wziełam ostatnią normalnie i potem miesiączka była jak w zegarku a teraz mija 29 dzień i nie mam @ brzuch boli jajniki też i dumam czy iśc juz do gina czy poczekać bo organizm się przestawia??
miłaa któraś z was cos podobnego po odstawieniu tabletek

Ja jeszcze pierogów sama nie robilam ,musze kupic maszynke do mielenia miesa,przymierzam sie i ciagle coś innego mi wypada z kupnem:sorry2: a pierogi to ja i dzieci lubimy :tak:ja szczególnie z mięsem:-p
A na jutro do przedszkola zaproszenie dla rodzicow.Razem z dziecmi bedziemy robic pisanki,palmy lub inne ozodby Wielkanocne:tak::tak::tak: nie wiem jeszcze kto pojdzie ,ja czy R.Ale napewno ktos [ojdzie:tak::-)

Agatulka ja tak miałam:tak: na kolejny okres czekałam ponad 40dni..pamietasz jak robiłam test? To własnie wtedy.Babka w aptece powiedziałą mi wtedy dając ten test że tak często bywa po anty i organizm musi sie na nowo sam wyregulować.:tak:Ale wiem że to denerwujace:sorry2:

reklama
Agatulka ja tak miałam:tak: na kolejny okres czekałam ponad 40dni..pamietasz jak robiłam test? To własnie wtedy.Babka w aptece powiedziałą mi wtedy dając ten test że tak często bywa po anty i organizm musi sie na nowo sam wyregulować.:tak:Ale wiem że to denerwujace:sorry2:
aaa kojarze nei wiedziałam ze to po odstawieniu było pewnie luka w pamięci
ja chyba w czwartek przejdę się do gina by się uspokoić bo po co stresa sobie robić
musze sie tylko przepisać do innego
mus dowiedzieć sie czy mogę w ogóle bo ten taki jakiś mało miły gabinet taki z 20 wieku zero prywatności i intymności połozna w przejsciu jest do gabinetu kurde jak cięzarne bada tak przy samej poczekalni musze zadzwonic do tej w szpitalu tam ponoć bardzo dobrzy lekarze przyjmują a tu on w tyg przyjmuje od 8 do 11 a w środy od chyba 12 do 17 wiec ciezko zorganizować sie z czasem

Do góry