Kamuzo
Zasiedziana ...;P
No to i ja - jestem ze śląska. Jesteśmy po ślubie ponad 5 lat, nasz synek ma prawie 3,5 roku i jutro idzie pierwszy raz do przedszkola. Drugi aniołek w drodze... Obecnie nie pracuje, bo do tej pory kończyłam studia i zajmowałam się odchowaniem synka. Szukała na wiosnę pracy ale po pół roku ( chyba w dużej mierze przez to ze kończyłam studia i nie miałam jeszcze w ręce dyplomu, a kierunek pedagogiczny i nauczycielski wiec... ) poszukiwań byłam bliska załamania i miedzy innymi zdecydowałam się jeszcze na podyplomowe a w miedzy czasie wyszedł nam drugi Aniołek. To prawda ze jakoś tak najwiecej szumu jest zawsze przy pierwszym dziecku - zauwazyłam to sama po sobie ze jak byłam z pierwszym dzieckiem w ciazy sledziłam kazdy tydzień rozwoju. Teraz nie - może dlatego też ze na studiach tyle razy sie to wałkowało ze ... ale i tez zauwazyłam ze dopuki synek był mniejszy lataliśmy z aparatem trzaskajac przy byle okazji zdjęcia a teraz im starszy jakoś sie pasuje ze wszystkim...ciekawe czemu tak jest - czy to zmęczenie a może to, ze dziecko sie usamodzielnia i sami sobie wiele spraw odpuszczamy... ciekawe nie ?! W kazdym bądz razie witam wszytskie mamy 3 latków i starszych maluchów