reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Wiez Gosiu Tylko ze ja to tak niecierpliwa wariatka jestem.Jak juz tu wczesniej pisalam.Staramy sie dopiero 3 miesiac a ja juz 11 testow mam za soba :baffled: Teraz juz jest lepiej i nierobie se ich co tydzien . Tym razem chce poczekac ale jest cieszko bo test juz kupiony i lezy sobie w szufladzie i korci :zawstydzona/y: Na twoim miejscu to bym tez zwariowala bo dla mnie 4 dni po to juz strasznie duzo ...Zobaczymy jak dlugo mi sie uda nierobic testa.Buzka dla wszystkich mam!!!

reklama
Macie racje ze nasze przedszkole jakies prabane jest:wściekła/y:..kurcze Pani dyrektor to jest z tych ze MY dla przedszkola a nie przedszkole dla nas:wściekła/y:pan robil zdjecia wiec teraz czekamy na nie. JUla zadowolona a to najwazniejsze:-)

Naju ale macie super w tym przedszkolu:tak:ale to zalezy od ludzi...rodzice z naszej grupy to zero zainteresowania wspolnymi "zabawami" czy imprezami..trzymamy sie w 5 mamusiek a reszta ma to w nosie:-(Zazdroszcze Ci slodkiego obrzarstwa bez konsekwencji dodatkowych kg:szok:a powiedz mi jak sie czujesz? jak bole glowy masz jeszcze:confused:przeszlo Ci juz:confused:
a ja dopiero w sobote zamierzam smazyc paczuszki z mama:tak:w niedziele pieklam makowiec i szarlotke wiec zapas mam choc juz go coraz mniej;-):-(

Mam nowy przepis na kotleciki z watrobki-dzis robilam wiec wkleje gdzie trzeba a co do zdjec tortow to albo wieczorem wstawie linka goscia ktory robi albo powklejam fotki z urodzin:tak:

Muminka ale Tu Ciebie brakowalo:tak:mowisz ze 30kg w 3 latka:szok:jeju a co Ty tak zajadalas..:sorry2:Trzymam kciuki za 2 kreseczki..:tak::-)super pomysl z tym FOTOSCHUTING-iem...ale do tego musza byc chetni rodzice:-(a u nas wiekszosc to przedszkole jako przechowalnie traktuje..nic z siebie dawac nie chce:-(
mam nadzieje ze bole glowki u Filipka sie szybko skończą i ze to nie bedzie nic zlego,ani powaznego...biedny:-(

a zdjecia super...super:-):tak::-)

Agata super torcik..sama robilas czy to kupny:confused:na dzien babci czy matki rodzice moga przychodzic ale na pasowanie na przedszkolaka czy na bal niestety juz nie sa mile widziani i pani dyr powiedziala ze zamknie drzwi przed nosem rodzica..kurcze dzieci jak w wiezieniu przetrzymywane:wściekła/y:szkoda gadac bo sie nakrece tylko...

Gosia to moze byc normlane ze skoro karmisz to @ nie bedzie regularna:sorry2:dochodzi stres to i hormony inaczej pracuja:-(

hej
a ja ledwo oddycham,napompowalam malej basen,takiej srednicy ok 1,20m:tak:
my mamy 2 tydzien ferii,mala w domu,bo tata ma na nocki wiec siedzi z nim,na sanki nie wychodzimy za mrozno,a mala jeszcze cos pokaslywala,wiec nie chce ryzukowac z choroba,w nast wt mam karnet na basem,ale chyba pojde z kolezanka,bo bole sie,ze pomino,ze olce wysusze wlosy,aby jej nie przewialo

hej kobietki!!
przepraszam za poślizg!!jutro z ranka wpadnę i nadrobię wszystko!
dzisiaj byłam na praktykach i czasu mi brakło na neta!!
zaraz kładę juniorów spać,mężuś do 22 na służbie a ja....seriale seriale seriale:-):-):-)!
jutro z rana sie melduję!!!

Korcze wreszcie mi sie uda zyc z wami na bierzaco!
Joanna MK widze ze z tym przedszkolem to naprawde masz przerobane. Szkoda bo to taki czas kiedy wszystko jest bardziej no takie.... nie jak szkola. Niema tego rygoru i wogule wiec przedszkolanki (ha ha u nas od roku juz niemozna mowic przedszkolanka tylko wychowanka i niemozna mowic przedszkole tylko korcze niewiem jak to polsku Kindertageseinrichtung Czyli cos jak miejsce dla dzieci gdzie moga spedzic czas. Durnowate jak niewiem co bo dzieci niemoga sie tam niczego uczyc tzn czytynia pisania itp. moga uczyc sie tylko komunikacji dzielenia sie z innymi itakie tam *******y!!!) no... wracajac do tematu... przedszkolanki sa mile i chetnie wspolpracuja z rodzicami. Tak powino byc wrzedzie a nie ze dyrektorpowie ze babcia niemoze przyjsc na pasowanie przedszklaka! Glopota!
Co do mojej wagi to tak bylo ze stres i praca i do o dziecko... czasu caly dzien niemialam na jedzenie i wieczorkiem nadrabialam... no i mam!
Dziekuje za mile slowa!
Naju ty nadal masz te bole glowy? Bo wiem ze juz dawno pisalas na ten temat. Korcze zebys tylko migren niemiala bo to nic ciekawego :no:
Mozi witam cieplutko! Nieznamy sie jeszcze ale milo Cie tu widziec! He he widze ze nabawilas sie dzisiaj pompowaniem ;) Biedactwo! No na basen lepiej nieisc bo ja raz z Filipem tak zrobilam wlosy wysuszone niby suchy i wogole a tu nastepnego dnia megaprzeziebienie i goraczka! Lepiej wez kolezanko to i sie dodatkowo odprezysz i spedzisz milutko czas bo wiadomo ze laski miedzy soba bawia sie najlepiej :)
atfk mam nadzieje spotkac Cie rano choc niewiem czy uda mi sie przed 12 ...

A wiecie ze mi sie daty powalily bo ja myslalm ze dzis 25 a to juz 26 czyli @ spoznia sie juz 3 dzien. Oj chyba jutro testa zrobie. Trzymajcie kciuki!

Ranorobilam testa!!!! Jenki spac niemoglam i juz o 6 bylam na nogach!
Sa dwie kreski!!!!
Jejku jak sie ciesze! Ogolnie powiniem byc to drugi tydzien bo 14 sty. mialam owulacje iwtedy poraz ostatni robilismy dzidzie. otem Artur wyjechal do pracy i wraca dzisiaj.:-) Jejku jak sie ciesze! Zaraz robie termin u gina . Moze i mi sie uda dostac termin na piatek w najgorszym wypadku na poniedzialek.

Muminka gratulacje dwóch kreseczek:tak::tak::tak:
Witam z rana
Oj jak ja bym jeszcze pospała ale trochę pracy mam dzisiaj i bym się nie wyrobiła jakbym zasnęła:-:)-(
Na dodatek ciasto muszę upiec bo jutro mam zanieść do przedszkola na dzień babci i dziadka:tak::tak:
A co do zdjęć z przedszkola to u nas zawsze jakiś rodzic zrobi a potem nagrywa na płytę cd i zostawia u przedszkolanki i każdy może sobie wziąć i zdjęcia samemu porobić

witam tak jak zapowiedziałam z ranka:-)!!
otóż zaczynając od początku.........z teściowa dałam se na luzzzzz ,pogadałam z moja mamą i ona też poradziła,że by się nie kłócić i lepiej nie odzywać ewentualnie żeby mężuś coś jej powiedział jak już bedzie całkowicie przesadzała- w końcu to jego mama i i naczej to odbierze:sorry2:!ehhh nie wiem czym to tłumaczyc bo zawsze miałyśmy super stostunki,mam młodzieżowa teściówkę a co teraz sie jej odwidziało:szok: to nie wiem!

Muminka witaj po dłuższej nieobecności i od razu WIELKIE GRATKI:tak::tak::tak::tak:!!Miło tak z ranka taką dobrą wiadomość przeczytać!!!

gosiakuprewicz to Ty też sie starasz o dzidzie???nic nie wiedziałam:sorry2: jakaś zacofana jestem?hehhh
a z tym tortem to faktycznie niezły klops!

a poza tym to u mnie kobietki poamlutku:-):-):-)
KAWULKA?

reklama
Witam z rana
ja dzis plan dom ma błyszczeć heheheh zobaczymy czy w 100% uda sie coś zrobić

Muminka wielkie gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Joanna tak to samorobny Tort miałam dodac inne torty ale net mi zamulił i jedn foto weszło a reszte zdjęc nie i nie mogę ich odnaleśc w setkach zdjec

Do góry